Sjukling

Idag är jag mer slut som artist en dagen tidigare. Den där värken i ryggen är fortfarande kvar och jag blir bara sjukare och sjukare för varje timme som går. Ligger i soffan under täcket nu och kokar samtidigt som jag håller på att frysa ihjäl! Jag kan bara tänka mig hur den här natten kommer bli. Blä!

Nu ska jag lägga mig ner igen brevid Pimpan och kollar klart på Bond filmen. Hoppas ni alla andra mår bättre!

Nyklippt

(Jag saknar mitt gamla långa hår)


Nu är äntligen mitt hår nyklippt! Det har spöregnat hela natten och spöregnar fortfarande men kände ändå att jag behövde ta mig till den där bokade tiden hos frisören. Är riktigt nöjd, klippte bara topparna men nu ska det iaf få växa ut och bli långt igen. Saknar mitt långa hår. Tre killar var de som jobbade där. Var och en hade hand om sina grejer. En tvättade håret, en klippte och den tredje plattade det. Dessutom så fönade två av killarna håret samtidigt.. hur lyxigt kändes inte det.
Jag trodde jag skulle få en rejäl utskällning för hur mitt hår såg ut men han gav mig bara komplimanger hela tiden om vilken fin hårfärg jag hade. Au natuelle! Så det var lite skoj :)

Middagen igår var jätte trevligt. Men idag mår jag inte alls bra. Har inte kunnat sova inatt då jag haft en fruktansvärd värk i min rygg. När jag sen borstade tänderna imorse började jag må jätte illa och jag känner fortfarande att illamåendet är kvar. Kanske håller på att bli sjuk och halsen kanske har svällt så det kan ju vara orsaken. Får värma mig ordentligt ihelgen. Nu ligger pimpan mellan mina armar och datorn och sover sötnosen och snart kommer älsklingen hem.
Idag blir det stor handlning!


Utmaning

Det är inte bara en person som hhar utmanat mig med samma utmaning, utan tre. Erica, Alexandra och Elin.
Så jag får väl anta utmaningen helt enkelt ;)

Regler :

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem



7 saker om Linda::

* Bor sedan två år i Spanien, Marbella.
* Är jag hungrig och inte får mat kan jag bli riktigt dum.
* Jag måste alltid knacka mig på ryggen tre gånger om jag går på en brunn.
* Älskar att sova.
* Har inte allt för bra självförtroende.
* Älskar mat!
* Jag tror på spöken.

Woew spännande va ;)

Nu utmanar jag Lova, Johanna, Kristin, Veronica, Malin, Ronja och Angelica.

Ut och äta ikväll


Jag var verkligen slut som artist igår kväll när jag kom hem efter jobbet. Och jäklar vad kallt det var också! Somnade till en film som vi började kolla på vid 22. Nån tysk film om nazisterna och så.. och jag trodde ju att karln min somnade också så jag la mig ju så bekvämt jag kunde för att också somna men han var vaken sen när jag vaknade till vid 23 och ville att jag skulle ligga kvar och mysa in mig i honom! Underbara karl!

Ikväll ska jag ut och äta med jobbet då chefens dotter fyller år. En sväng till Kristins resturang blir det med trevligt sällskap. Imorn är jag äntligen ledig!

Lite strunt bara

Idag är det onsdag igen, helt sjukt vad veckorna går fort! Och självklart med onsdagar så försöker Kristin och Day få med mig på kubansk salsa kväll vilken jag fortfarande inte känner är någonting för mig ;) Jag är lessen tjejer men det känns inte rätt för fem öre :)
Jag vill gå på halloween fest och klä ut mig, det är nått för mig haha!
På fredag är jag ledig och då ska jag klippa mig. ÄNTLIGEN! Två dagar mer jobb sen är det äntligen helg för min del.

Snart julafton

Gu så trött jag är ikväll! Och gu så kallt vi har det på solkusten. Inte konstigt ner det öser ner snö i norra Spanien. Imorn ska det däremot bli sol igen.
Sitter och väntar på att Bigbrother ska börja och så ska jag smaska i mig lite choklad! Var tänkt att jag skulle med Kristin och spela bowling men jag hade helt glömt bort att de var tisdag. Tur att jag fick träffa henne lite på dagen idag iaf!

Pratade med min älsklingsmamma för ett tag sedan och familjen, förutom Novali som tyvärr måste jobba, har funderingar på att komma ner hit runt jul och det vore så himla underbart att få fira en jul med sin familj här nere i år. Jag har inte vart med min familj på 2 julaftonar nu så det skulle verkligen vara en perfekt julklapp! Vi håller tummarna!

Nu ska jag göra varm choklad! Mums!


Långt bort men ändå så nära


Hittade den här bilden hos en av mina systrar. Tagen på en annans systers student, Novali gick ut skolan i juni och vi ville självklart vara med och fira henne denna dag! Satt och pratade med Lova igår om en jobbig sak som hon gick igenom och självklart finns jag där för henne, och alla ni andra där hemma också!
Även om jag bor tusen mil ifrån er så ska ni alltid veta att jag finns ett telefonsamtal eller msntryck bort och är alltid tillgänglig för er!

Nu ska jag lägga mig ner i soffan igen och kolla på CSI. Karln min har redan somnat så han måste ha haft en tung helg ihelgen ;) inte många timmar sömn med andra ord! Han har pajat sin pajade axel igen också så självklart gör jag allt för att ta hand om sötnosen.

Saknar alla er där hemma!

Härlig morgon


(Snart är det två år tillsammans med min underbara sambo)

Vad mysigt det var att äntligen få sova med karln igen! Veta att han är där och ha våra armar runt varandra! Jag har sovit som en gris inatt igen och kanske är det för att det är ljusare och varmare på mornarna eller så inbillar jag mig bara.
Ska strax göra mig iordning för jobbet och jag är glad idag för numera stänger vi klockan 19 på kvällarna istället för 20 och det kommer göra en sådan stor skillnad, fantasiskt! Längre kväll att mysa på!

Indisk lunch

 

(Lite mysiga ljus i kvällsmörkret då jag glömde kameran)


Var iväg tidigare och åt lunch med Kristin och Mark på en indisk resturang. Kristin var bakissugen på indiskt och jag ställde självklart upp, även efter min sista gång med indiskt som gick sådär haha. Sen gick vi upp till Kristin och slappade lite i soffan och sen var det dags för henne att jobba så jag följde med henne en sväng in i köket. Så synd att jag inte hade kameran och kunde ta kort på hur duktig hon var :)
Gick hem sen innan de började mörkna och nu är jag hemma och fixar lite med kusins blogg och sen ska jag äta upp min choklad och läsa hänt bild som jag har lånat av Kristin!

Älsklingen är sen så nu vill jag bara att klockan ska bli mer.


Söndag och vintertid (Sensommar i Marbella)

Gu vilken sömn jag har fått inatt! Slocknade nästan på engång och har sovit igenom hela natten. Vaknade klockan 10 men kände att de var för tidigt för att gå upp, även om klockan egentligen var 11 så jag låg och drog mig i sängen och vaknade till 11.30 och då var det verkligen dags att gå upp :) Nu sitter jag och pimpan och myser i soffan och pratar med syster Lova på msn.

Jag vill att Kristin ska vakna snart så vi kanske kan gå och ta en fika i det sköna söndagsvädret! Underbart väder idag så jag vill inte spilla all tid inne.
Ikväll kommer äntligen min underbara sambo hem från Madrid! Som jag längtar!


Datorn åker ut genom fönstret

Just nu är jag på väg att slänga ut min dator genom fönstret! Jag håller på att få panik på den så nästa vecka måste jag verkligen köpa en ny dator! Fick installera om hela explorer nu igen och självklart gick det bara om jag formaterade om datorn så ALLT har försvunnit på skiten! Riktigt surt att alla bilder och allt är borta. Förhoppningsvis har Zacarias de mesta av dom. Ska börja backa up alla saker när jag köper ny dator.

Igår var jag ute och åt med min jobbarkompis och hennes son på Kristins resturang! Super trevligt att lära känna folk mer personligt än bara genom jobbet. Sen kom Kristin när hon var klar i köket och vi två fortsatte ut en sväng. Jag börjar tröttna riktigt rejält på Marbellas uteliv! Men men..

Ikväll ska jag träffa Lotta för lite tapas förmodligen och skitsnack. Vi har inte sätts på ett år så vi har nog en heeel del att prata om! Hoppas allt är bra med er där hemma!

Zacarias jag saknar dig!

En god överaskning

Gissa vad, karln min kom hem och skrämde mig och hade ett paket mjölk med sig ;) Så det blev goda pannkakor med sylt och grädde till! Gu så gott det är!

Fick prata med min underbara vän i telefon idag också. Min underbara Erica (-som blivit mamma :) Och lilla Ofelia grät lite i bakgrunden och det var så mysigt att få prata med henne och höra dottern i bakgrunden! Vilken lycka ni måste känna nu! Längtar så tills jag kommer hem!

Pannkakor

Åh vad typiskt!! Har vart sugen på pannkakor nu hur länge som helst och självklart idag när jag slutade tidigare än vanligt och tänkte göra dom här förbaskade pannkakorna och tom går och köper ägg och grädde så har vi självklart ingen mjölk hemma! Kan de bli mer irriterande eller.

Seg dag har det vart idag också så det är skönt att vara hemma 2 timmar tidigare än vanligt. Med regn ute så är det inte sådär jätte farfyllt på strandpromenaden och i klädaffärerna som ligger där. Ne nu ska jag sätta på en tvätt och sen njuta av en ledig kväll! Bättre än så blir det inte ;)

Vädergudarna ångrar sig ofta

(Italien sommar 2008)

Det har regnat här hela natten och man vill ju bara ligga kvar i sängen och mysa när klockan ringer. Eller som min klocka, när Pimpan hoppar upp i sängen och ska lägga sitt huvud mot mitt, sötnosen!
Vädret här är riktigt annorlunda nu, igår sken solen och det var 30 grader varmt och folk badar fortfarande i havet och idag är det grått från regnet inatt! De här höstmånaderna vet man aldrig vad man kan förvänta sig av. Vi vet att det kommer regna men också att solen kommer skina och då är det underbart väder!

Tro det eller ej, jag lyckades kolla klart på hela BB igår. Zacarias bad mig komma efter att jag hade lagt mig i sängen vid 01 och självklart slutade inte programet förrns 01,30 så man är lagom pigg idag ;)

Big Brother

Vi har Gran Hermano (BigBrother) maraton här hemma ikväll. Det håller på så jäkla länge men det är direkt sändning idag och människorna som är med är verkligen något utöver det vanliga så jag ska försöka hålla mig vaken till 01!

Tänk dig att din 70 åriga mormor är med tillsammans med sina stora silver ringar i öronen och kepsar och solglasögon inomhus om dagarna för att gömma sig undan kamerorna utan smink.

Eller att t.ex. Din pojkvän är med som du inte ALLS vill ha där för att DU tror att ALLA i hela Spanien kommer att tro att han är bög då han har den pipigaste rösten du hört och verkligen utrycker sig så feminint det bara går i tal och kroppspråk.

Eller att du går in i huset med din fru och ni ska låtsas om att ni inte känner varandra överhuvudtaget. Hur tror du att du kommer känna när alla hunkar i huset flirtar med din fru?

Herregud! I can keep going and going! BigBrother Spain mina vänner!


Barn och åter barn

Veronica skickade bilden på lilla Ofelia igår när hon är 9 min gammal, vilken sötnos :) Jag är nyfiken på vem hon kommer likna mest eller vems hårfärg hon kommer få eftersom att mamma och pappa har olika. Det kommer helt klart bli spännande att se henne växa!

När vi ändå är inne på barn, jag sitter och kollar på nått nyhetsprogram som jag gör varje morgon och idag handlar det om båten "womenonwaves". Har ni hört talats om den?
I Spanien är det olagligt att göra abort om du inte har väldigt starka bevis på att inte behålla det, tex. våldtagen, om någon annan olycka hänt etc. Så den här båten kom häromdan till Valencia och den väckte stor uppmärksamhet bland spanjorerna som väldigt många är emot abort.
Båten tar alltså de gravida kvinnorna ut på internationellt vatten där de gör ingreppet.

För mig är det helt oförståeligt att man måste ut på vattnet för att få göra det här ingreppet. Jag vet att de är en människa som växer där inne men i min verklighet är det faktiskt bättre att göra en abort om man vet att man inte kan ta hand om barnet istället för att ge barnet en för fattig uppväxt, om man kanske är för ung och inte tillräckligt mogen eller som de har hänt i Spanien, att man slänger barnet i soptunnan!

Prinsessor och älskling

Vännerna mina har fått ett mms med prinsessan men min mobil verkar inte förstå att den ska ta emot ett meddelande, dumma telefon! Jag vill ju också se! Jag försöker få tag på dig Erica, bara så du vet att de är jag som ringer från konstigt nummer :)

Är hemma på lunch nu. Älskligen gjorde sådan god lunch med kyckling och annat i folie i ugnen. Nu ligger han och sover och jag ska snart ta mig tillbaka till jobbet. Det är helgdag i Marbella idag så han är ledig men självklart har vi öppet 365 dagar om året. Typiskt. Jaja bara 3 timmar sen, med massa läsning säkert och sen blir det hem igen och äta varma mackor och choklad mums!

Jag är typ döv också! Haha hör knappt nånting på ena örat. Skulle för engångsskull (Hatar tops så det händer aldrig) stoppa in en tops och få ut skiten men de gick nog inte så bra så det har lagt sig som en hinna istället. Får ta mig till läkarn nån dag och göra rent öronen tror jag nog. Det är ju inte för ingenting syrran säger att jag är döv ;)

Prinsessan är här

Äntligen kom hon!
Jag hoppas mamma och dotter mår bra och att förlossningen gick bra! Också att pappa klarade av att stå upp och se på hela tiden också :) Jag längtar så mycket tills jag får träffa er nästa gång. Inte bara som sambosar utan även nu som familj och mamma och pappa.

Nu är vi inte 16 längre och snorungar som vi var en gång i tiden, nu är vi mamma och mammas vuxna vän!


En lång väntan på en lång söndag

Snorunge ska jag kalla henne ;) Hon vägrar tydligen att komma ut om hon inte gjort det nu vill säga. Den lilla prinsessan tycker nog att det är varmt och skönt i mammas mage!
Jag tror nog att jag är mer spänd än vad mamma Erica är haha!

Söndag idag och riktig slappardag! De har regnat här nere i dag också så det är en riktigt film och mys dag, vilket vi haft, men nu börjar jag nästan bli lite rastlös! Hittade förra årets julkort som jag tydligen inte skickade iväg pga frimärken haha. Adresserna och allt  var skrivna.. då är man bra lat. Får bli till den här julen. Längtar lite till jul faktiskt! Ne nu måste jag komma på nånting att göra. Eller vad sjutton, tillbaka till soffan blir det!
Väntar, väntar, väntar, väntar..

Lång väntan på förlossningen


Bebisen är fortfarande kvar i Ericas mage och jag tror nog att vi alla väntar med spänning nu på att den lilla tösen ska komma ut :) Det har ändå gått över 13 timmar sen vattnet gick så nu vill vi ha ut den lilla prinsessan :)
Vi har självklart tusen frågor nu som vi vill ha svar på. Hur ser hon ut? Vem är hon mest lik? Ögonfärg? Hårfärg? Allt allt allt :)

Lycka till vännen med förlossningen! Alla dina vänner väntar med spänning och tänker på er nu!

Vattnet

VATTNET HAR GÅTT!! SNART KOMMER BEBISEN TILL ERICA OCH ALEXANDER!

Tips på boende i London


Vad skönt det är att äntligen få en ledig eftermiddag!


Sitter framför datorn och kollar weekend resor igen medans mannen kollar på fotbollen. Nu är jag inne på en weekend till London. Hur billigt som helst och inte alls så långt bort som de andra ställerna har vart som vi tittat på. Vem vet, vi kanske ångrar oss igen innan vi åker ;)
Nu är planerna iaf att åka i januari då julen och allt sådant har lagt sig lite.

Nu till er: Ge mig tips på bra boende i London! Ett Centralt och fräsht hotell.

Nu blir det chips och dipp och snart film!

I´m alive

And i´m back. Ok, ni kanske inte har saknat mig sådär jätte mycket men min dator har iaf vart helt ur funktion! Internet la av helt och jag höll på att koka ihjäl här hemma. Ok där kanske jag överdrev en smula men ni som känner mig vet att jag vill ha en fungerande dator i mitt liv så jag kan ha kontakt med alla i Sverige :)

Jobbat halvdag idag då chefen inte kunde komma ner till Marbella och nu har jag och karln min precis ätit god middag som han trollade ihop! Hur gott som helst! Och till efterätt blev de gårdagens äppelpaj. Mums. Ikväll blir det massa mys och imorn är jag äntligen ledig.

Hur är det med er?

Drömmar

Oj, jag sitter visst och drömmer mig bort här medans jag har massor att göra med mig själv innan jag ska till jobbet, Föna håret t.ex ;) Har fått ett mail om en distansundervisning som jag funderar på att kanske läsa.. Måste ta reda på lite mer om den innan jag ansöker dock. Så Mamma, jag ringer dig ikväll :)
Har drömt drömmar om jobbet nu två dagar i rad.. jag kan inte riktigt förstå vad som går runt i huvudet på mig i sömnen, kanske är de min utbildning som spökar som jag så gärna vill göra. Drömmer iaf en massa om nya kläder och hej å hå :)
Tog två kort från utsidan på jobbet igår så ni kan se lite vad jag jobbar med men med solen så gick de sådär :) Ne nu måste jag rusa in i badrummet och föna håret, hej hopp!




Jag Kuba?

Lång dag på jobbet idag, puh! Jag längtar så tills vi börjar stänga vid 19 istället vid 20. Nu är det liksom redan stängt vid den här tiden! Självklart tog jag med mig kameran idag men kom på det i sista sekund haha! Blev bara ett kort i slutet efter att vi hade ätit på en Italien Kitchen och efter vi ätit våran goda chokladkaka på El Piave. Men men.. bättre det huh ;)
Jag är så glad att jag har de här två tjejerna som kompisar här nere. Kristin från Sverige och Dayami från Kuba. Tjejerna planerar för utgång ikväll, men jag är tyvärr inte så taggad, Lessen tjejer men salsa och kuba kväll lockar inte allt för mycket, Jag kan varken dansa salsa eller göra mig speciellt kuba aktig med min bleka hy och mitt blonda hår ;)


Middag på resturang

Förlåt för dålig uppdatering! Men det har inte alls hänt speciellt mycket i mitt liv! Har mest bara gått mellan jobb, soffa, säng, jobb, soffa säng! Igår bestämde iaf Zacarias och jag att göra nått trevligt så vi gick ut och åt! Vi har alltid velat testa en resturang som heter Sukothai, en thairesturang som vi ofta alltid åker förbi. Super gott med thaimat ju och kanon trevligt ställe. Vi hade en supermysig kväll och när vi kom hem fortsatte vi kolla klart på filmen från kvällen innan, It will be blood! Den var Sådär tyckter jag!

Idag vid lunch ska jag möta upp Kristin och Day för lunch. Får se var vi hamnar. Den här gången ska jag ta med kameran och fota allt kul som händer så jag kan uppdatera lite bättre ikväll ;) Snart är det jobb!

Myskväll


Jag är så himla full i magen just nu.

Älskligen gjorde god soppa så nu har jag ätit en himla massa! Ska tända lite ljus nu och så ska vi kolla på film. Tyvärr finns det inga godsaker till efterrätt så det får bli telepipas. Förlåt för dålig uppdatering, men de får bli bättre imorn!
Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!

Renovering pågår

Det är lite renovering pågång som ni kan se. Är inte riktigt klar ännu men orkade inte förtsätta. Vill tex byta ut det där äpplet mot nått annat men jag vet inte riktigt vad ännu, några tips?

Nu har jag äntligen bestämt mig iaf för att jag ska börja träna! Har hört att man kan träna tre gånger i veckan för ca 67 euro i månaden! Vilket fortfarande är svin dyrt men det är bra billigare än normalt pris och tre gånger räcker för mig. Dessutom ligger gymmet precis vid mitt jobb så det skulle bli perfekt att komma upp lite tidigare på mornarna och gå till gymmet för att sen vara på jobbet till 11.

Oväntat besök

Jag blev väckt på ett riktigt annorlunda sätt imorse. Helt klart en morgon ovan de andra! Zacarias hade gått upp vid 6.30 för att det var formel 1 på tv och jag sov självklart vidare. Vid 9 vaknade jag däremot av hundskäll. Kunde inte somna om så jag gick upp och kollade var karln min var. Han berättar att brandkåren vart hos grannarna för att det var en hund som hade fastnat i staketet. Därefter hade dom släppt in de två hundarna på deras tomt för att de inte visste var de hörde hemma. 
Jag står som ett frågetecken och samtidigt står en man och kollar igenom våran häck och vi undrar självklart vad han håller på med. Han säger nånting till Zacarias om hundarna och vi går in igen.
Sekunden efteråt knackar de på dörren och där står mannen igen. Hundarna är på våran baksida!
Så vi går ut och rätt hade han, två schäffrar står på våran baksida lite vilsna sådär. Super söta och snälla som tur var så mannen tog med sig hundarna och skulle leta rätt på ägaren. Riktigt snällt av honom!

Annorlunda morgon yes. Nu har vi ätit god frukost med varm choklad!

Lyx i trädgårn

Det blev en barrunda igår med Kristin! Regnet avtog och vi lyckades med 5 barer, inte illa pinkat! Riktigt rolig och trevlig kväll med min kära vän :) Idag däremot mår man väl lite som man förtjänar men är hyffsat ok trots allt!
Var ute nyss och plockade upp avokaderna  som hade trillat ner från trädet efter stormen igår. Tänk vad härligt att bara gå ut i trädgården och ha sina egna avokader och citroner där. Lyx!


Inne eller ute?


(Vi två när vi precis lärt känna varandra! Blogg är bra allt bra alltså!)

Det är min fråga just nu, ska jag stanna inne ikväll eller ska jag gå ut! Var förbi Kristin en sväng på lunchen och vi bestämde att vi ska ut och ta nån drink ikväll! Men vi sa också att vi skulle strunta i det om regnet öste ner och just nu verkar det inte kunna bestämma sig! Nyss kom en blixt, nyss öste regnet ner men nu är det lugnt igen. Typiskt!
Hon slutar iförsig inte jobba förrns runt 23-00 ikväll så jag har ju ett tag till på mig att hoppas på icke regn!

Utmaning

Min syster utmanade mig så jag får väl vara så snäll och svara ;)

Shoppingvanor

1. Hur mycket slösar du ungefär i månaden på kläder, smink och skor?

Det beror helt på faktiskt. Ibland blir det ingenting och ibland kan det bli för mycket! De pengarna som är över efter räkningar och mat går till nöjen så som shopping, middagar och lunchar ute och nöjen! Alltså, jag har noll koll!

2. Dyraste plagget/skorna du köpt?

Oj jag har verkligen ingen aning.. Kanske min boomerang väst som jag en gång i tiden köpte? Min snälla mamma har alltid köpt fler än en vinterjacka så jag har alltid fått en av henne. Tack underbara mamma! Sen har jag faktiskt inte behövt någon dyrare grej sen jag flyttade till Spanien men nästa gång får väl bli en dyrare väska kanske.

3. Bästa fynd i år?

Helt klart min klänning från Zara!

4. Ett köp som fortfarande finns i garderoben med prislappen kvar?

Haha, det har alltid funnits! Nu tror jag däremot att jag inte har nått men jag är säker på att det finns i min Svenska garderob så som partylinnen och stuf jag köpte som yngre ;)

5. Hur många par skor har du hittills köpt under 2008?

Hmm.. Jag tror att jag kan ha köpt faktiskt bara 4 skor? Hade en himla massa oanvända från förra året. Och som sagt, det behövs inte så mycket skor här på sommaren.

6. Om jag gav dig 1 000 kronor, vad skulle du köpa för dem?

Några snygga kläder som jag impulsköper för pengarna!

7. Hur mycket pengar är du villig att spendera på en vinterjacka?

Ingen aning, som sagt.. jag behöver ingen längre.

8. Brukar du dölja dina påsar när du kommer hem efter en shopping runda, för att slippa höra klagomål över ditt sätt att spendera pengar?

Haha ja det har faktiskt hänt ;) Ett tag handlade jag för mycket och tyckte inte att karln behövde veta förrns han såg det på mig och jag sa "den här gamla trasan".

9. Spara eller slösa?

Man lever bara engång. Men jag ser alltid till att ha pengar till kommande resa och annat skoj!

10. Dina fem senaste köp?
1. Gucci inspirerade Zara klänningen, love it!
2. Pälst väst!
3. Ett par skor till pojkvännen.
4. Mjukiskläder.
5. En klocka till lillasyster i present.

Thats it!

Storm väder även i Spanien


Det är storm här! Hade inte gjort mig nånting om jag kunde ligga kvar under täcket hela dagen men att behöva gå upp och gå till jobbet lockar sådär. Att vara ute lockar sådär, jobbet är bra! Det ska vara sånt här väder hela helgen och jag är ju ledig så lite kanske man kan mysa under täcket trots allt!

När vädret är som det är så finns det ju inget som gör än på bättre humör än att gå in på mailen och se att man fått ett underbart mail av sin sambo!

Regnet det öste ner


(Ville lägga in ett kort jag tog på pölarna idag med mobilen men hittar självklart inte mobilsladden så jag bjuder på detta från Bilbao!)


Invigde min nya klänning igår, självklart tog jag inget kort och jag orkar inte heller sätta på mig klänningen nu när jag har mjukiskläderna på mig! Men gu vad jag älskar den!
Det började ösregna för ett tag sen så jag fick gå hem tidigare från jobbet och se till så det inte skulle bli nån pool här hemma. Som sagt, när de regnar här är det kaos!

Nu är jag super hungrig så jag tror jag ska börja med lasagnen vi ska äta ikväll. Juste, nämnde jag att jag var uppe 9 imorse och lagade mat så att jag och Zacarias kunde få varsin matlåda, en god wok. Är det duktigt så säg ;)


Shopping shopping

Kom hem för en timme sen ungefär. Det har vart en jäkla hålligång dag. Å andra sidan var det tvärlugnt på jobbet och sittandes med en bok kanske inte är så värst jobbigt? Fick sluta 30 min tidigare så rusade hem, böt kläder och tog mig ner på stan för att möta upp Kristin, Jenny och Mark för en sväng till La Cañada, de skulle spela bowling och jag var shoppingsugen ;) Köpte min klänning jag så länge längtat efter från Zara (Veronica du vet vilken) och en skön mjukiströja med högkrage från H&M till kvällarna!
Nu har jag slängt i mig en pizza och kollar på Gran Hermano, Big brothers version på spanska. Zacarias två kompisar Ignacio och Alfonso är över en sväng så det är fullt ös medvetslös snack på killarna!
Nu ska jag glo vidare på tvn!

Att ge och ta

I ett förhållande gäller det ju att ge och ta, när det gäller allt! Det är exakt vad jag och min karl kommit överrens om den här morgonen. Han öppnade sin garderobsdörr och insåg att hans skjortor fortfarande inte var strykna! (Ja det är ju inte så att dom gör det av sig själv ;) ) Så vänder han sig om mot mig som ligger kvar i sängen och frågar om vi inte kan byta nån tjänst. Jag stryker hans skjortor och jag fick komma på nånting som han skulle göra för mig. Massagen lockade som han mutade mig med men istället fick jag ideen att efter jobbet idag ska han hämta mig och sen ska vi åka till h&m så att jag kan köpa strumpor, tofflor och myskläder :D Han gick med på dealen och jag blir varm och mysig om kvällarna, Perfekt ju ;)

The movie


Jag har tvingat karln min att glo på Mamma Mia. När jag var i Sverige och såg den var de en av de bästa filmerna jag sätt. Nu är den iförsig lite mer mamma och dotter film och inte flickvän och pojkvän och jag tror inte att min andra hälft riktigt gillade filmen lika mycket som mig då han somnade ;) Men där fick han, efter alla gånger jag kollat på hans bilar!
Jag är helt fast.
Synd att jag har så förbaskat dålig sångröst bara ;)

En mysdag i Spanien


Jag har mått riktigt konstigt idag så har inte alls fått mycket gjort förutom dammsugning och tvätt! Men det är rätt bra det med. Hade velat åka till La Cañada på eftermiddan också men kroppen sa ifrån. På helgerna när man för engångsskull är ledig måste man få lite lugn och ro också. Och det har vi fått, filmer på tv och god frukost och lunch framför denne. Ikväll ska jag göra kladdkaka och så ska vi värma en pizza i ugnen och kolla på nån bra film! En riktig myskväll med andra ord!

Jag och Zacarias har bestämt att vi en timme varje dag, ska prata spanska med varandra. Så nu håller vi på för fullt här hemma med pratandet. Det är nog rätt bra att vi gör såhär så jag kommer in mer i det spanska språket.

Ett barn väntas komma

(Vi två som 19 åringar tror jag)

Idag är den 4e oktober och just idag väntas min bästa vän Ericas (Ericas) bebis anlända! Jag kommer gå med spänning hela dagen men förmodligen kommer hon inte än som Erica säger :) Det ska bli så himla roligt att få en bebis till kompisskaran!
Behöver ni barnvakt Erica och Alexander så ställer jag mer än gärna upp :)

Kyrkan

Nu ska vi åka iväg till kyrkogården. Mamman i våran grannes familj har gått bort och i Spanien gör man så att man åker dit och visar sin medkänsla. De gjorde exakt samma sak när Zacarias far gick bort så nu får vi åka dit! Jag kände dom visserligen inte så bra men dom har vart mina grannar i 1 1/2 år nu och dom tog ofta hand om vår post och vårt hus när vi åkte bort!
Sen blir det raka vägen till jobbet och ikväll börjar äntligen min helg!

Någon som har vart i Amsterdam?


Nu har vi kommit på ett ställe vi skulle kunna åka på en weekend till, Nämligen Amsterdam! Det lär vara en rätt intressant storstad känns det som med tanke på dess red light district och all marijuana och allt vad det är som säljs på affärer. De ska dessutom finnas museem för det här. Nu är vi kanske inte speciellt intresserade av drogen eller just det museet men ni förstår vad jag menar, förmodligen är det här en storstad som skiljer sig lite från de andra. Ska kolla igenom lite resor och hotell så jag kan boka det snart, är nämligen en present till karln från förra årets födelesedag, bättre sent än aldrig huh? ;)
Hotellet vi bodde på i Bilbao var kanon, jag vill bo på något liknande. Väggen mellan det stora badkaret och sovrummet var ingen riktig vägg utan en halvgenomskinlig vägg med några blommor. Blev supermysigt när man släkte ner och tog ett bad!

Är det någon som tidigare har vart i Amsterdam och kan berätta lite om det?

Så är det i Spanien

 

(Jag i Bilbao ihelgen på en trevlig restaurang)
Vi håller på för fullt och lagar mat och bakar här hemma. Det doftar ljuvligt i köket och jag har precis gjort en äppelpaj med hemmagjord vaniljsås som ska avnjutas efter en god gryta med ris som älsklingen gör. Helt otroligt att klockan är 22 och vi håller på med maten nu, men men.. det är så det är i Spanien. Vi handlade iförsig också efter att jag slutade jobba vid 20. Nu ska jag se om karln behöver hjälp och sen ska jag få igång en film!


Underbar kväll med goda måltider idag med en underbar man!


RSS 2.0