Julafton

Jag är så glad över min dag! Jätte mysigt med familjen, god mat och jättefina klappar. Nu kommer jag snart somna gott.


Jul på svensk mark

Nu är jag i Sverige!


Mycket mat och julfest

Det har blivit en hel del mat och vin ihelgen i detta resulterar i att dagarna efter spenderas trött i sängen!
Skönt att det blir lugnt nu framöver.

Z spelar paddel med min chef, kollega och en vän till dom och vanligtvis möter jag upp honom där och åker med honom hem efter jobbet. I fredags kom min andra chef med så det sluta med middag i La Campana. Köttbiten var större än min tallrik!!
Igår var det julfest med jobbet och sammanlagt fick vi ihop 14 personer, riktigt trevligt! Tre rätters och sedan en himla massa dans.
Fötterna är möra idag!


Lucia även i Spanien

Här i södra Spanien glöms absolut inga svenska högtider bort. Ikväll bjöd svenska skolan på lucia tåg i gamla stan här i Marbella. Zacarias och jag tog en promenad ner och träffade på mina svenska vänner, min gamla aupair familj och massa andra kända ansikten, supermys!
Efteråt tog vi en liten tapas runda älsklingen och jag och kände oss sådär underbart mysiga och kära! Älskade Karl, sex år tillsammans nu!
Den här torsdagen kunde inte ha slutat trevligare.

Någon av alla hundra tidningar som ville fota oss. Ska bli spännande att se vilken det var.


Swedish house mafia in Paris


Paris ihelgen

Det är mycket man hinner med på få timmar! Sandra och jag landade i Paris sent på fredagskvällen och efter lite om och men så var vi på hotellet två timmar senare. Klockan var då nollett och vi var tvärslut så vi orkade inte resa oss från sängarna när vi väl lagt oss.

På lördagsmorgon började vi gå och gå och gå och gå! Vi gick förbi triumfbågen, vidare ner, förbi julmarknader, Louvren museet och Mona Lisa tavlan. Helt otroligt att en sådan liten tavla blivit så känd! Mitt emot denna hängde en enorm!
Vidare mot Notre Dame och in bland helt olika distrikt. Lite god mat, härliga fikapauser, shopping på H&M som absolut var bästa H&M jag någonsin vart på!! Och så förbi operan och hem mot hotellet igen!

Två timmar senare var det dags för Swedish House Mafia!!!!!!!!!!


Första advent

Det är ganska svårt att få riktig julkänsla här nere i Södra Spanien där solen skiner och snön knappt syns. Kallt har det vart en vecka nu iförsig. Kommunen försöker dock alltid med julstjärnor i rabatterna och belysning i stan och över vägarna.
Igår städade jag upp ordentligt, tog fram den röda julduken, julpysslet och granen så vi får lite julkänsla vi också. Den riktiga känslan kommer väl på julsftonsmorgon, hemma hos mamma och med snön utanför fönstret. Ska bli så mysigt!


RSS 2.0