Swedish house mafia

Spontanare än såhär blir det inte!! Om två helger åker Sandra och jag på weekend till Paris!! Ska bli så himla kul! Vi har lyckats fixa biljetter till SHM konsert och vi kan knappt bärga oss!
Nu är det bara hotell som ska fixas, och leta upp andra roliga saker som vi kan sysselsätta oss med!


Antonio Ben Chimol

Vi har fått in så mycket roligt på jobbet på senaste. Först kom Voluspa ljusen och dom är ju helt fantastiska!! Att jag köpt Ikea ljus innan är ju nästan bedrövligt!
Idag kom våra armband från Antonio Ben Chimol och jag älskar dom!! Så jäkla snygga, coola och stilrena på en och samma gång! Måste ha flera!

Från Nina B Fashion Boutique i Marbella


Te quiero amor

Tiden går verkligen fort!
Jag har bott i Spanien i över sex år nu! SEX!! Det är hela mitt vuxna liv!
Zacarias och jag hade dessutom sex års dag i lördags! SEX! Det är också hela mitt vuxna liv tillsammans med denna fantastiska människa.
Vi åt lunch tillsammans, flörtades och var sådär kramiga när vi senare kollade i lite affärer. Underbart kära med andra ord!
Vi träffades två veckor efter att jag flyttade till Spanien så mitt vuxna liv, i Spanien, är han!


Twilight

Jag har precis kommit hem från bion, mitt andra bio besök i Spanien under sex år. Tjejerna har vart flitiga bio besökare när twilight gått men för mig var det den första. Sådär smart att se sista filmen först haha! Men den var bra, kunde absolut ha hänt mer men jag ska absolut se de andra filmerna nu också.

Det var härligt att ta sig ut i friska luften efter regnet tidigare idag. Malaga har haft stora översvämningar så vi har verkligen klarat oss bra här i Marbella!


Underbara höst

Äntligen lite sol efter två veckors regn!


Snart är jag förhoppningsvis tillbaka

Man kan väl säga att jag glömt bort bloggen helt nu när jag är fast i instagram..


RSS 2.0