för att du är du!

älskar dig mest i hela världen mamma!
tack för att du är helt fantastisk!


sommar i marbella

oh det är så varmt! jag ska absolut inte klaga för det här har jag väntat på! en riktig spansk sommar i marbella!
jag jobbar hela dagen idag men är hemma på lunch och vilar upp mig lite. imorn är jag ledig och det ska bli så skönt! jag hoppas på e lunch i solen med lotta oh sandra. dags att catha up igen!

annars ser jag fram emot nästa helg. jag är helledig o en utekväll är planerad. om jag saknar att dansa! gå ut oh ha kul! dessutom kommer älskligen vara hemma (han är borta denna helg igen) så då kan vi hitta på nått skoj! lönen kommer också så förhoppigsvis börjar mitt liv se lite mer annorlunda ut from då. luncher med älskligen på stranden, middagar ute på stan, kvällar med vännerna, shopping och bara njuta av sommaren.

en liten liten pojke är född också! världes bästa erica har blivit 2 barnsmamma och jag är så glad för henne och hennes alexander! deras lilla noel är hur söt som helst! <3
saknar er!


gomorron lördag!

vi har helt fantastiskt väder idag! sånt där väder som det ska vara i maj o inte grå himmel som vi haft de senaste dagarna.
vaknade imorse och kände mig riktigt mycket piggare.
oh med pigghet kommer energi! så passade på att måla halva taket i gästrummet som ska vara helt klart till imorn. oh sedan njöt jag en god frukost tillsammas med ett svenskt korsord (guld värt), 1 timme i solen.

vid 2 börjar jag jobba så nu borde jag göra mig iordning. älskligen är i finland på vm träning så ikväll när jag kommer hem ska jag bara mysa till en film o lägga mig tidigt (12 haha!). jobbar igen imorn.


valborg i uppsalathinking of u


grattis på födelsedagen älskling! hoppas du får e jättebra dag!


idag längtar jag tillbaka till våran jordenruntresa! i början gik allting så väldigt långtsamt, vi hann med så himla myket men i slutet bara rann tiden iväg! igår satt jag oh funderade på vart nästa resmål blir oh jag kunde verkligen inte bestämma mig. jag får helt enkelt landa lite mer här i spanien oh se vart jag vill åka när det börjar bli dags. först ska jag väl hinna med att jobba lite oh spendera några måader här. verkligheten bestämmer just nu!

idag är det jobb som gäller. 14-22. det är lite grått ute så förmodligen blir det lugnare än någosin. det är så svårt att komma in i jobbet när vi inte har så många kunder. jag är ju van att sälja kläder men det här italienska märket är ju nytt för mig så behöver lite mer kött på benen, affären är ju ny så det är mest många som kollar. jag förmodar att juli & augusti blir mer spännande.

(dator oh okstävera är fortfarade ite fixad)


Maj 5, 2011

Det är läskigt hur fort tiden går! Jag har vart i Sverige i 3 veckor och ändå inte hunnit med allt jag velat göra. Jag har inte vart i Spanien på över 5 månader och det kommer helt klart vara konstigt att komma tillbaka efter en sådan lång tid iväg. Börja jobba (vad ska jag jobba med?) och gå tillbaka till det "vanliga" igen efter  månaders resande. Att katten dessutom inte är där kommer inte göra det lättare.
Att behöva lämna alla här hemma kommer göra det ännu svårare.

Som tur är, är det snart sommar så jag hoppas alla kan komma ner och hälsa på mig nere i solen.
Vi har så mycket nya projekt på gång Zacarias och jag så det ska bli kul att få sätta igång med dom och sedan få besök av framförallt våra familjer och visa vad duktiga vi har vart :)

Helt skulle jag vilja riva ner väggar, ändra helt på rummen och köpa massa nya saker. Men det får helt klart vänta! Man kan tyvärr inte få allt här i livet.


Älskade Pimpan!

Idag är en utav de värsta dagarna i mitt liv!!
Jag hade bara velat vakna upp från den här mardrömmen och tro på att allt just var, en mardröm! 
Men det är det inte!

Jag hade kunnat skriva en bok om hur speciell du var för mig! Hur mycket du har betytt och hur mycket jag har älskat dig! Förlåt för att jag inte fanns där för dig den sista tiden i ditt liv, jag ångrar mig något fruktansvärt idag och undrar om allting kunde ha förändrats! Du kom in i vårat liv och har en väldigt speciell plats i våra hjärtan!

Tack älskade älskade underbara du för att du valde att komma till oss! Vi saknar dig något fruktansvärt mycket!


RSS 2.0