Sevilla Sevilla

image292
Jag och Mirella
hade super trevligt igår. Hamnade först på Nouba för en drink och sen gick vi vidare till Tangito. Var inte speciellt mycket folk ute förmodligen för att det var röd dag och alla var ute på onsdan men det var trevligt. Har aldrig sätt Nouba utan massa folk så för första gången såg jag inredningen haha.. Jäkligt snyggt dom har det där inne. Synd att jag inte tog med kameran.

Nu står packning på listan för snart drar vi iväg till Sevilla över helgen. 25 grader ska det tydligen bli där borta ihelgen ;)

Drinkar eller fika?

Nu har jag och Zacarias precis myst i soffan med en jätte god sallad och filmen into the wild. Nu blir det på med smink och nya kläder och ut med Mirella på antingen en fika eller några drinkar.

Hoppas ni alla har det bra där hemma i Svea.


I just love my jacket

image291

Ett av mina andra kap från H&Ms barnavdelning! Love it!

Lyx på altanen

Hur skönt är det inte att kunna vakna upp tillsammans (Zacarias är ledig) för att sen göra iordning frukost och sitta ute på altanen och äta i solen! Det är torsdag och februari mina vänner. Solen skiner och det är en fantastisk dag här i Marbella och Spanien!

Tony Romans

Nu blir det till att byta om till nått snyggt. Middag med karln väntar. Han är ledig imorn så vi ska ut och testa köttresturangen Tony Romans. Mums! Ha en trevlig kväll allihopa.

Är man svensk så är man

image289

H&M FOREVER!
Jag och Kristin tog bussen till La Cañada idag.
Hon skulle ha lite olika saker och jag var inte den som sa nej till att följa med. Känns som att jag mer eller mindre bor där nu för tiden.. Hittade däremot inget speciellt. Har satt en gräns den här månaden att jag ska shoppa så lite som möjligt och helst ingenting. Gick okej idag faktiskt. Gjorde värsta kapet på ett par skor som var nedsatta till 9,90 euro! Woohoo som hittat!

image290

Skor skor skor

   
Så jäkla trist. Har hittat två skor på gojane som jag suktat efter så länge. Inte förrns nu la jag märke till hur höga klackarna var på skorna. 5 inches, det är för sjutton 13cm högt!! Det kommer aldrig gå. 4 inches, 10cm är lagom. Så besviken jag är. Det är kanske bra iförsig så jag sparar mer pengar.
Äh va sjutton, nån där ute som vet någon bra sida med snygga skor som shippar till EU? Det ska vara en bra prisklass, jag lägger inte pengar på dyra skor då jag aldrig kommer ihåg att klacka om dom.

Turisterna i Marbella

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, turisterna såhär års är för jäkla roliga. Man känner alltid igen dom, och nej den här gången är det inte magväskorna. Kjol, klänning, shorts you name it. Kläderna åker av på engång bara det är sol, spelar absolut ingen roll att det är 10 eller 30 grader ute. Okej att solen har lyst och det har vart jäkligt skönt idag men så varmt är det inte ännu. Spanjorerna måste tro att dom är riktigt konstiga, dom som fortfarande vinterkläder (vissa av dom).

I väntan på solen

image288

Vädret här nere är fortfarande värdelöst. Ett enda stort molntäcke är vad man sätt på senaste tiden. Vinter som sagt så man ska väl inte klaga, det är ändå vårvärme i luften. Ihelgen däremot ska det bli 25 grader i Sevilla och det är just dit vi ska.. woooho! Lägger ut en bild från i sommras istället när jag var hemma i Sverige och vi hade kräftskiva. Saknar er och den tiden. I sommar kör vi om på nytt med nya minnen!

Vi lyckas alltid med korten, syster!

image287

Slampiga nyheter

image286

Visst ser hon oskyldig ut den där lilla mörka tjejen?

Visst ser vi båda allmänt oskyldiga ut? Men det är bara en förklädnad. Våran klass var nog värst på högstadiet, inte när det gällde betyg eller att vara lugna på lektionerna, nej nej, det var vi alltid. Däremot blev gympaläraren inlåst i bollrummet, den ena efter den andra fick toalett papper instoppat i bak under jackan utan att den märkte det och ja, you name it. Vi var snälla! Det kan jag lova! Nu hade hon tydligen massa smaskiga saker att berätta för mig när jagkommer hem till Svea i mars. Och inte nog med det, hon beskrev dom som slampiga. Tydligen hade hon startat ett nytt liv.  Haha! Jessica Jessica, you´re the fucking biatch!

To be or not to be

Usch vad jobbigt det är att bli väckt halva natten! Och sista gången man blir väckt är det av en full pojkvän som kommer hem 7 på morgonen och som har tappat talförmågan. Rätt åt honom att han mår dåligt idag ;)

The holiday var en bra film. Jag är verkligen en sån där tjej som kan gråta åt allt. Kom nån tår i den här filmen också haha.. vilket fån jag kände mig som. Men snygg är han iaf, Den där karln!


Rutten gurka i ligasthuset

Zacarias syster är här ihelgen så vi är tre ungdomsligaster här hemma för tillfället. Ikväll blir jag däremot ensam gurka. Båda ska iväg på varsitt håll och träffa sin vänner och jag orkar inte göra någonting alls. Är så grymt trött. Men ikväll känns det sådär skönt att bara få vara ensam hemma. Ska göra mig en god baguette, äta lite vindruvor, dricka svensk cider och kolla på The holiday. (Varför finns det inget onyttigt hemma?)

Vad har ni för er en kväll som denna? 

Konstiga regler i Spanien

Jag förstår mig inte på det här landet när det handlar om jobb. Blir man sparkad blir man sparkad samma dag, då är det bara att gå. Jobbar man ihjäl sig för jobbet så får man inte mycket till tack. Jobbar man dessutom över 3 1/2 timmar på kvällen, och inte kommer hem förrns klockan 23, ne då får man skit för att man råkade försova sig dagen efter, den dagen man ska få sluta tidigare än vanligt men ändå sitter kvar när klockan ringer för dagens slut. Jävla sjuka regler.

Och inte nog med det, Vår katt har smuttsat ner våra vita stolar med sina smuttsiga blöta tassar, hon var dessutom tvungen att hoppa upp på alla stolar och inte bara en. Hon som alltid annars vägrat att ligga på vita föremål. Hon är ju värre än ett barn.

Nu har jag fått ut lite aggresion och nu hoppas jag snart på god lunch på vips, det är ändå fredag.

Resume i bilder

image285

XLSNFK Gaash

Blä! Exakt så har jag känt de senaste timmarna. Retar mig på allt! Datorn är segare än vanligt, på tv:n är det fokus på nån jäkla åsna och här utanför står det en bil och tutar. När ska folk börja inse att det är trist att stirra på en åsna och att det är för jäkla irriterande när bilar tutar?

Fundersam

Jag satt och kollade på h&m:s hemsida och på olika bikinin. Det är inte alls samma bikinin där som det är här i Marbella på h&m. Köpte en jätte fin bikini idag som jag tänkte visa men den fanns inte alls där. Kanske är bra iförsig, slipper alla ha likadana. Är det inte så i Sverige att de bikinin som finns på webbsidan finns i affären? Seriöst, har jag vart borta så länge så jag inte minns någonting?

Mediterraneo

image284

Satte mig precis med en spansk lunch framför mig, inte ofta det blir spanskt men karln är en fantastisk kock så idag blev det rester. Var och åt en god frukost och kollade shoppingen på La Cañada med Mirella. Har nog inte sätts på tre veckor tror jag, skamligt och helt förbjudet. Hon måste säga upp sig så vi kan ses oftare, (Hon ska göra det). Hennes drömplaner för sommaren är Nikkibeach och vi asfräsha brudar, knappt nått jobb och bara röj. Önsketänkande eller? ;)

Som ett yrvaket troll

Det borde vara förbjudet för posten att knacka på dörren innan klockan 10. Nu hade han visserligen tur för min klocka hade redan ringt men gu så jobbigt det är att behöva rusa upp vid 9 tiden, slänga på sig kläder för att sen stå som ett yrvaket troll där ögon inte hunnits öppna och håret står åt alla håll och behöva le och säga "Buenos dias"

Give it to me

image283

Vädret idag har vart heeel sjukt. Ösregn, sol, ösregn, sol, ösregn. När Malin åkt gick jag och mötte Zacarias och åt en god lunch med honom nere på paseon, solen sken och det var asvarmt. Direkt när jag kommit hem satte regnet igång, skumt.
Ikväll kommer jag vara en gurka, en rutten sådan. Zacarias åker iväg till Madrid för han har tenta imorn och jag och Pimpan får ta hand om varandra och ha en tjejkväll. Katten och jag, om ni inte visste det ;) Lyxigt värre eller vad säger ni där ute i bloggvärlden?

Malin kom och Malin åkte

Fort gick det men det har vart så himla kul att ha dig här vännen! Synd med vädret men snart kommer våren och sommaren och då finns inte ordet regn här nere. Jag lovar att jag kommer tjata så jäklans mycket på att du ska flytta ner hit, du måste! Tänk vad fantastiskt, ett hotell, en lägenhet, en sommar med sol och hålligång hela tiden och en vän som mig ;)
image282
Mer bilder kommer när Malin kommit hem och skickar över dom.
Du vännen! Du glömde plattången, vi skämta ju om det. Nu måste du komma ner ;)

Frukost på Muffin Cafe

Yeeeeey. Nu skiner solen nu drar garanterat jag från datorn! See ya, i dont wanna be ya!


Fucking rain

Vaddå sol? Regnet öser ner ute, storm skulle jag kalla det med alla dess tillbehörigheter så som åska och blixtrar. Så jäkla trist nu också när Malin är här och det är hennes sista dag.
Jaja efter regn kommer sol eller vad säger man. Ni i Sverige ska ha bättre väder hörde jag?

Nu åker lacket av och..

Jag hittade så himla snygg skjortklänning idag på h&m och även fast alla mina pengar har gått till flygbiljetten till Svea så var jag bara tvungen att slå till. La bara ut 10euro på den, sen lånade jag 10 av Malin men det märker jag av den 25e hihi.
Vi har precis kollat på Closer.. vi skulle vara sådär super duktiga och kolla på spanska men sket i det och satte på engelska och svensk text, så mycket bättre. Jäkla konstigt film det där, - "Bara för att jag är en jävla grottmänniska" haha seriöst. Imorn hoppas vi på sol och lunch på paseon.

Puerto Banus, Marbella, La Cañada

Jävla trist väder just nu! Regn regn regn. Blev utgång i lördags också när Malin kommit men var så jäkla trött så blev en tidig kväll. Igår tog vi oss till Puerto Banus och åt lunch på fridays och så bestämde vi oss för att gå hem. En promenad på över 1 timme men gu så skönt det var. Däremot kom det en våg när vi gick på strandbiten och hade verkligen ingen vägen att ta vägen. Haha blöt eller!
Idag blir det en sväng till La Cañada och äta lite lunch och kolla affärer, fortfarande dåligt väder och känner noll lust att vara ute idag.

Fredag i Marbella

image279

Trodde att det skulle bli en lugn kväll igår men shi fick jag. Efter middagen som blev på Da Bruno istället tog vi oss ut i gamla stan och hade skit kul. Fram och tillbaka mellan Bambina och Tangito. Nån för mycket drink så man har mått sådär lagom bra idag men men. Super trevlig kväll.
Nu är Malin här och jag har tryckt i mig svenskt lösviktsgodis. Ikväll blir det utgång igen. Malin ska bara ta en siesta först och jag vakna till liv framför tvn med Real Madrid. Tur att man inte går ut så tidigt här i Spanien.

Middag på Sanremo ikväll

Ikväll blir det middag igen. Ikväll med Kristin. Ska ta med henne till Sanremo, en bra resturang på paseon. Sen tror jag nog det kan bli nån drink i gamla stan. Helt klart bästa stället för en drink.
Vi hade super mysigt och trevligt igår. Middagen var helt fantastisk och vår kväll var helt underbar. Du är bäst älskling! Jag är så glad att jag har dig.

Ne nu blire duschen! Ha en trevlig kväll allihopa.

Bilbrand inatt

image277
 
Jag är lite skakis faktiskt.
Grannens bil brann inatt och det hade tagit eld på vår häck och vårt avokadoträd. Varken vi eller grannarna har vaknat utan det märktes vid 9 imorse när Zacarias och grannen samtidigt var på väg till jobbet. Det läskigaste är att vi inte vet om nån tändt på bilen eller om den fick kortslutning och inte heller vem som släckt elden eller om polisen vart här och att ingen har sagt till.
Tänk om den hade exploderat eller om häcken tagit så pass eld att det rört sig till huset och vi inte vaknat.

Dinnertime

Nu är det röda lacket på, kläderna sitter där dom ska och sminket lika så. Nu blir det underbar god middag på Bambina. Ha en fortsatt trevlig kväll..

See ya in the weekend biaaatch ;)
image276

I´m gonna eat så jag spricker

Ikväll (förhoppningsvis) så ska vi ut och äta på Bambina. En av mina favoritresturanger här i Marbella. Så grymt god mat och stället är helt fab som vissa skulle utrycka sig. Nu är det bara att hoppas på att det finns bord ledigt för ett sött par. Så ser vår alla hjärtans dag ut iaf. Hittade en internetsida där man kunde beställa blommor så idag har min vackra mor något att bli överaskad av när hon kommer hem från jobbet. Är jag inte en bra dotter? ;)

Vad gör ni en dag som denna?

Nu har vi tydligen blivit gamla

image275

Jag ska bli gudmor åt en liten sparvell i oktober! Wii!

åh harry

image274

Im in loooove with Harry. Harry is the man.
Lyckades få upp två av stolarna idag som har legat så skönt i sina kartonger från Ikea. Så snygga. Ska bara få upp de andra två också, dessvärre var ena fodralet till stolen fläckigt. Hur nu Ikea gubbarna tänkte när dom la ner det i kartongen. Att åka till Ikea här i spanien och klaga och vilja ha ett nytt får vi väl se hur det går med den saken. Nu ska bara lite små saker upp på bordet så är det klaaart.
Nu ni mina vänner kommer äntligen en liten bild från min lilla lya.

Sköning like Gynning

Haha den där Gynning alltså. Hon är skön men samtidigt så himla, har inte ens ett ord för att uttrycka mig rätt. Seriöst vilket liv den lilla sketna 16 åringen levde. En egen rosa hummer. Inte illa. Avundsjuk? Jag? Ja jag har för sjutton alltid velat ha en hummer. Its like, my friend you know, its my like, like, like, like! Engång till snälla. LIKE!

Palmerna hamnade inte ens på bild

image273

Fucking, jäkla, perkkele, skit!
Solen ville ju inte direkt titta fram idag heller. Och jag som verkligen försöker hoppas på sol så att dom där goda paraply drinkarna på paseon kan komma till användning ihelgen. Men neh, kändes ju inge vidare idag när man satte på sig vinterkläderna igen när man haft vår för en vecka sedan.
Storm är vad det är ute nu.

Tips på frisyrer

Kan någon ge mig tips på frisyrer? Hemsidor vad som helst?

Jag måste klippa mig! Helst igår, men kanske idag.

Hjärtedag

Vädret suger fortfarande. Och nu dessutom med storm. Jag som ville ha sol ihelgen så jag och Malin kan sitta på uteserveringarna och fika och luncha och dricka gott, men men.
Imorn är det alla hjärtans dag och jag och min karl ska iaf ut och äta gott. Det spelar ingen roll om det är en almenackedag eller inte för, för mig uppskattas den här dagen väldigt mycket. Firar jag jul kan jag lika gärna göra nått mys den här dagen också.

Men trist väder på solkusten

image272

Im coming home to mama

Den där jäveln gick på radion igår kväll också. Börjar nästa tro att det ligger ett band i spelaren men nejdå det är bara dom här typerna som får för sig att nu ska han bli en stor hitt här med. Give me a break.

Hur som helst, im coming home to mama ;) Biljett till Sverige är bokad i mars. En tur och retur hem till mitt kära svealand just precis då påsk och påsklov nalkas. Lovely, helt jäkla lovely!

Nu har han kommit hit också

Jag kan inte tro att det är sant. Man flyttar flera tusen mil hemifrån, och lite då ihop på att få lära sig nya saker och få lära känna en helt ny kultur. Men icke.
Zacarias står i sovrummet och gör sig iordning så att vi kan börja röra oss iväg till pintxos och äta lite tapas, samtidigt skriker att jag måste komma och lyssna på vad som går på radion. Jag rusar dit i hopp om att det är nånting bra. Men oj så fel man kan ha.
Bushunters engelska version av båten Anna? går på radion. Det är inte sant, inte sant.
Ska jag gå ut på krogarna här nu och behöva få höra det här igen? Hjälp mig!

Shopping shopping shopping

Rånöjd är jag! Hittade en skinnjacka på barnavdelningen på h&m för ynka 14,90 euro! Wohoo säger jag. Så du syrran, nu kan du ju behålla den jackan du en gång i tiden snodde av mig och vägrade lämna tillbaka!

Hur är vädret hos er då?

image271
Usch vilka isande vindar det har vart idag. Jag kan tänka mig hur mina ögon stirrade när jag såg alla turister i kjolar och badshort medans jag själv frös med tjocktröja och väst. Intressant det här egentligen att man alltid pratar om vädret. "Usch vilket väder vi har här idag" och "Jaha, hur är vädret hos er då?" Att vädret kan vara så himla jäkla omtalande är verkligen fashinerande.
Åt en god kina lunch med älsklingen på lunchen och sen träffade jag Kristin en sväng och vi tog en promenad och slutade senare på paseon på nått litet cafe. Solen har iaf skinit till och från idag, hur är vädret hos er? ;)

Renovering pågår del 2

Skickade precis iväg ett mail till karln om att det var nymålat här hemma. Får väl se om han blir snopen eller inte ;)

Give me something


Seriöst,
jag håller på att få ett nervssammanbrott. Det är semlor överallt, varenda blogg, internet överhuvudtaget och är det inte semlor så är det tårtor, kladdkakor eller mat.
Jag är så grymt sugen på allt just nu och har vart det hela dagen. Jag kan ju bara hoppas att min prins hör mina böner och kommer hem med nått gott. Jag blir tokig!

Ta bort paranteser

Jag spyr snart på den här matten. Det är inte kul längre, stressigt och det går liksom inte in. Kanske för stunden men inte mer än så. Gick och träffade Kristin vid elva imorse och kollade runt i lite affärer och i gamla stan. Haha i över ett år har jag vart här och ändå har jag missat så mycket. Var in på ett svenskt internetcafe och köpte oss varsin macka och gick och satte oss på paseon.

Nu har mina vanliga hus syssler gjorts. Tvättning, städning och matte. Ska iväg vid tre sen igen och äta lunch med älsklingen. Skönt att röra på sig så ikväll kommer jag vara sådär lagom trött :) Träning ska hinnas med också! Och läsa ur det sista ur "det ska bli ett sant nöje att döda dig".

Havanna Marbella

Fest och fest vet jag inte om det blev igår. Jag var sjuuukt städad. Drack två glas champagne på hela kvällen och var hemma 3. Vad hände med min festkväll? Struntsamma, jag hade skoj. Dansade på riktigt ordentligt men blev bara tröttare och tröttare så tog mitt pick och pack och gick hem och sov sen. Vi hamnade på nån egentligen födelsedagsfest och kändes riktigt skumt när man inte kände födelsedagsbruden haha.
Träffade Kristin för första gången också. En tjej som jag hittade på bloggen och som jag har pratat med några gånger på msn och så. Riktigt trevlig tjej och söt tjej :) Och som hon skrev.. kändes lite som en blind date när jag skulle gå ut och möta henne haha. Men nu kanske man kan få en svensk vän så länge hon är kvar här.

Och du syrran, träffade på ägaren till Klädd i konst igår. Haha jäkla sammanträffande. Han undrade vad som hände med dig och skämdes lite över att han inte mailat tillbaka mig haha. Jag skulle komma förbi nåndag och prata med honom och kanske få nån kompensation för att han inte hört av sig. Får se om det blir av eller inte :D Vore jäkligt kul om det skulle bli av det han sa. Mer om det senare.

Party party

Det åkte bort lite färg efter duschen faktiskt. Men det kanske var lika bra så man inte var sådär super brun. Nu känns det mer lagom. Men brun är man iaf.

Sitter och dricker upp min bacardi breezer, gu så goda dom är. Tur att dom är billigare här än i Sverige annars hade man ju vart ruinerad. Ikväll blir det fest. Utgång med Valerie, Lisa och Co och vi ska tydligen få ett bord nånstans och få gratis dricka. Inte mig emot. Fattig student som man är. Ska bli riktigt skoj! Däremot börjar karlns tävlingar imorn igen och det är väl tänkt att jag ska med så får väl se till att komma hem innan han åker och vara rätt sparsam på drickat haha. Annars är det min tur att ligga hemma imorn eftersom att han låg och var risig idag.

image265
Jag och Valerie

Malin kommer på besök! Wohoo!

image264
YES!
Mina kära vän Malin kommer ner snart och hälsar på mig! En lördag - tisdag nu i februari och det ska bli så himla kul! Hon bodde här nere tidigare och det var så vi lärde känna varandra så ska bli kul att ses igen. Var ett tag sen. Får hoppas att Mirella kan vara ledig nåndag så det blir vi tre igen på nytt :) Det ska bli så jäkla kul!

Brown browner brownie

image263
Ser lite skumt ut att ansiktet är brunare än armarna på kortet haha men bjuder på det här så länge, orkar inte ta tusen kort. Ska ta en dusch sen så kanske lite försvinner från ansiktet så det ser ut som att man vart hemma ett litet tag iaf och inte direkt kommit hem från kanarieöarna ;)

Spray tan = Kanarieöarna en vecka

Har precis kommit hem! Oh J Ä V L A R vad brun jag är! En veckakanarieöarna eller nått sånt ser det ut som ;) Jag försökte ta kort men det gick inge vidare när det var så mörkt överallt och med blixt såg allt bara strange ut men imorn, jag lovar. Jag känner mig så mega fräääsh!

Haha i love it!

Testar kameran

image262

Pimpan är asbra som modell. Hon säger inte så mycket och sitter oftast still. Hon blir bättre på bild än jag också. Fantastiskt!

Spray tan

Ska iväg på en spray tan idag.. haha jag är fan nervös. Tänk om jag ser ut som en blond mulatt eller nått haha. Nej men det måste ju finnas nån färg som passar mig också. En kompis fick nått erbjudande för 30euro så det är väl bara att slå till att testa, även om det just nu känns dyrt för att bli lite brun. Men fick höra att det tydligen var ett bra pris.

Helg igen, helt sjukt vad fort veckorna går. Vill ut och ta en öl ikväll, får se hur det går.

RSS 2.0