Största branden på costa del sol

Det har inte vart några roliga 24h här på kusten.

Igår kväll startades en skogsbrand precis utanför Marbella som dom i nuläget tror var anlagd. När vi vaknade vid 03 inatt var det en enda dimma ute och det luktade massvis av rök. Vi lyckades få in katterna, stänga fönstrerna och efter en timme fick vi lite sömn igen. Där under natten visste vi att elden var svårkontrollerad så det var svårt att veta om den skulle ta sig hit eller inte.

När jag gick till jobbet imorse var det fortfarande ok i Marbella men flera hundra hektar hade blivit nerbrunnet runt om. Det låg aska på marken och det tom seglade ner från himlen ibland. Nu på kvällen är fortfarande elden igång. Som tur är lyckades dom släcka den precis här men tyvärr härjar den bakom i ett skogområde.

Flygplan med vatten flyger över oss och vi vet att byar fortfarande är evakuerade. Jag tror vi haft tur i oturen. Nu hoppas vi att elden snart är släkt. Att den/de som startade den får ett hårt straff och att de som bor i närheten av branden får sina hus i behåll.

Foton från diariosur.es samt mina egna från tomten och bilen.


Vilken härlig morgon!

Jag jobbade igår och på kvällen tog vi tag i att klippa gräset, häcken, buskar osv och att få vakna imorse, utan väckarklocka, utan jobb och till en fin trädgård var riktigt härligt! Vi har ätit stor söndagsfrukost, myst med katterna och snart ska jag försöka få lite sol på mig. Det är så varmt så jag har inte orkat bry mig om att sola på länge men idag ska jag försöka, tillsammans med massa svenska tidningar och korsord.


Varmt

Usch jag har fått huvudvärk! Dricker förmodligen för lite vatten på jobbet. När jag åkte hem idag strax innan 17 stod temperaturen på 31grader! Om jag ser fram emot september!

Jag har kommit igång med träningen den här veckan och jag hoppas jag fortsätter! Har tränat olika saker fyra dagar i rad nu så det kan hjälpa med variation. I måndags blev de Zumba, tisdags springning, onsdag tae bo cardio och igår gym.
Idag värker mina ben!


Ny webshop

Vi har länge jobbat med en webshop pà jobbet och nu har vi äntligen lanserat den!!
Det tog sin lilla tid och vi har gjort allting själva sâ man kan inte vara mer än stolt att just vi lyckats fâ ihop det :)
 
Kolla gärna in vâr sida och kom ihâg att ni där hemma (med svenska kontokort) just nu betalar väldigt bra i euro!
kanske kan ni hitta nâtt litet guldkorn. Vi har fortfarande massa fint kvar pà -50% rea.
 
Klicka här för att komma vidare :)
 
 

Spanien

Jag är tillbaka på plats i Spanien och veckan hemma i Sverige gick alldeles för fort! Det var full rulle varje dag och vädret, ja det hade inte kunnat vara bättre! Sol varje dag och inte en droppe regn!
Tack till alla fantastiska människor runt mig! Ni betyder så himla mycket!


Sverige - Fredag

Vi hade en sådan mysig dag igår! Till lunch kom min extra släkt förbi som är utspridda över hela landet. Vissa utav dom hade jag inte sätt på över 6 år! Mamma gjorde goda kantarellpajer som vi njöt av ute i solen. En tårta bakades och fredagens lunch kunde inte bli bättre.

På kvällen stegade jag iväg till restaurang havspiren där middagen åts med min pappa Micke, farmor Alexandra och syster Ronjja. Solen fortsatte skina och vi satt ute så länge vi kunde. Tack för allt älskade människor!


På svensk mark

Hos denna lilla älskling!


Ingrosso på Olivia Valere


I marbella

Omar, en kompis till Z har vart här ihelgen. För ett år sedan hade dom inte sätts på Tio år men när vi gjorde våran jorden runt resa och besökte San Francisco passade vi på att höra av oss till honom. Han bor där och har gjort i många många år men ursprungligen är han från Peru. Vi hade en mysig dag i stan igår.


Besök från Sverige och San Francisco

Avslutade lördagskvällen på Suite med massa dans!


Tarifa


RSS 2.0