Lördag i Puerto Banus

Vilken härlig lördag det blev!
Sovmorgon, 1 och en halv timmes PW på strandpromenaden med skön musik i öronen, läsa bok i solen och slutligen avrunda med mojitos på astral i Puerto Banus tillsammans med underbara Lotta och Vivian. Lite mat tillsammans med 20 andra vänner och dans på Pangea och Suit. Det var precis en sån lördag jag behövde.

Den här dagen var lika välkommen den. Ännu längre sovmorgon, läsande i solen och ikväll blir det gym och spring. Att jag skulle behöva städa förtränger jag lite lätt :)

 


Back in Marbella

Jag är tillbaka i soliga och härliga Marbella! Det va verkligen tungt att lämna familjen den här gången så det känns skönt att det är sommar här.
Det hände en hel del i Sverige och man kan väl lite säga att mitt liv valde att gå till höger istället för vänster..

Just nu njuter jag iaf. Det är sommar, jag är igång med träningen och det är framförallt fredag och helg!


Tack för allt underbara bästa, du min fina älskade vän! Saknar dig redan!


Midsommar

Det här är min första midsommar på sju år!


Summerburst Stockholm

Syrran fick summerburst biljetter av mig och andra syrran. Hon visste ingenting men hade sina aningar så vi börjades lura om spa och grejer. När vi kom fram till stadion blev hon riktigt glad!
Flera timmar i solen, skön musik, god dricka och bästa sällskapet gjorde den här dagen helt fantastisk! Ingrosso avslutade hela festivalen och vi rörde oss hemåt. Det var tre trötta tjejer som vaknade på söndagsmorgonen för en tur till Uppsala men det var det väl värt!
Dessutom fick jag ett kärt återseende från min fina Sandra som lämnade oss i Marbella i somras!
Underbar helg!

 


Student 2013

Syrran var så himla fin på sin student! Och glad om inte annat! Lite champagnefrukost och att sluta skolan kunde ju inte starta dagen bättre!
Dessutom hade pappa fixat en sprillans ny Porsche carrera som vi fick köra runt Ronjja och hennes kompis i. Bra drag!
Efter mottagningen hemma hos mamma åkte studenterna in till Norrtälje och jag följde med. Några glas vin på, På G med en gammal vän och lite senare kom även syster och pojkvän. Halv fem landade vi hemma hos mamma och sov fyra timmar innan det var dags för nästa äventyr! Underbar dag!


Systers dag imorn

En annan viktig dag här i Sverige är systers student imorn! Lilla tjejen har blivit stor nu.
Den här veckan har gått till att baka, handla, fixa och baka ännu mer. Pajer, cheesecakes och annat gott.
Jag minns min student som igår. Fy tusan vilken rolig dag! I måndags så var det åtta år sedan jag gick ut gymnasiet och jag har inte längtat tillbaka en endaste gång!


Den svenska sommaren

När den är som bäst!


Bröllop i Sverige med bästa vännerna

Jag är i Sverige under två veckor och lördagens bröllop, tillsammans med mina fina, bästa vänner var underbart! Finaste, finaste ni! Som jag har saknat er!!


RSS 2.0