Gårdagen

Igår stod inte mycket på dagens lista. Bakis som en jäkla kossa var jag. Helt sjukt. Var tusen år sen jag var sådär dålig. Aldrig mer, aldrig! Fast det har man väl hört tidigare hah.
Ska ner på stan snart och avnjuta en god lunch med Erica och Änderz. Försöka hinna förbi biblioteket också (om jag orkar) är för jävla lat och jag har inget bibliotekskort så drar mig lite för att göra det. Suck Linda!

image331

Älsklingen i telefonen och shop

Igår ringde min underbara älskling! Och som jag saknar honom. Har inte pratat nånting i telefon sen han åkte så det var så skönt att äntligen få höra hans röst. På söndag får jag äntligen krama honom igen också. Längtan blir större och större hela tiden! Te quiero mi amor!

Idag var jag, erica och novali in i täby centrum och shoppa! Shit vad med saker jag fick med mig haha. Nu är det iaf slutshoppat på ett tag. Ska köpa lite saker till Zacarias bara men sen blir det lugnt på shoppingfronten. Hade en urmysig dag med mina bästa tjejer!

Ikväll ska jag och syrran till min barndomsvän på lite förkrök, sen blir det väl en liten utgång. Lillördag trots allt ;)

Bästa vännen

image330

Sötaste magen i stan! Och jag blir lyckligaste gudmorn. Älskar dig vännen

Häng hos oss

image326

Häng hemma hos oss med syrran och Jessica. Filmen heartbreaker sattes på och tre lik låg i soffan. Det är för jäkla härligt att ha kompisarna över här hemma degandes. Innan det styrdes fika på Landkrabban med oss + Jenny. Ett besök hos Erica hann vi med också!

  

Girlsnight

image321

Igår var det girlsnight! Vår kära vän Veronica bjöd hem oss gamla tjejkompisar till hennes lägenhet i Uppsala. God mat och underbart sällskap med mycket skratt följde kvällen! Efter en fantastisk middag blev det biljard på terassen och vidare utgång på People.

Tack tjejer, Erica, Novali, Veronica, Jessica, Jenny och Angelica för att ni är bäst!

Jag klippte mig igår också ;) nice huh?

  
image325

Mobergs och dancing

Igår blev det röj igen. Träffade upp Jessica och Jessica på G sen åkte vi upp till Mobergs igen, yepp tro det eller ej men jag körde. Lovade syrrans far att köra honom senare under kvällen och klart jag gör det!
 Dans dans dans och ännu mer dans.. börjar få riktigt ont i fötterna men ikväll kör vi på igen.
Mirella jag ska förbi Gina idag ;)

Skön spelning och dans

Hade en riktigt trevlig kväll igår! Först iväg till trädgårn med Veronica, Jessica, Jenny, Syrran, Ingela och Amelia och lyssna på en as skön spelning. Sen blev det även en sväng till vår nattklubb, mobergs. Dans dans dans i timmar. Syrran hade tyvärr inte sin sladd här så jag kan inte lägga in korten så lånar från Veronica så länge ;)

image320


Back in town

image319
Jajjamensan, nu är jag på svensk mark! Var och gjorde nationellaprovet imorse klockan 9, härligt start på sverigeresan va? ;) Men men skönt att ha det gjort iaf. Väntar på att syrran och veronica ska dyka upp så blir det en fika på favoritstället, Landkrabban! En Skagenmacka ser jag grymt mycket fram emot! Och ikväll kommer systeryseter Ronja också! Förmodligen blir det iväg till trädgårn också och lyssna på lite skön musik!

Maten har vart jäkligt bra sen jag kom, grillad kyckling och potatissallad, godis, limpa med leverpastej och så mjölken! Synd att vädret inte kunde vara lite bättre!

På väg mot Sverige

Nu är jag uppe. Har sovit så konstigt de här dagarna när jag vart själv. Älskling jag saknar dig! Vaknat innan 7,8 och vart superpigg men då har man ju ingen lust att gå upp. Sitter och myser med Pimpan nu, hon är så gosig på morgonen sötnosen. Ska packa klart det sista och sen drar jag mig mot bussen. 18:30 ikväll landar jag på svensk mark!

Vad har hänt med Sverige

Vad är det för stort fel på Sverige just nu? SNÖ?! Jag kan inte tro att det är sant. Här ska jag lämna varma spanien där stränderna är proppade och åka iväg till ett land med snö? Jag som trodde det var vår även i Sverige, men icke. Tur att Sverige är det landet jag är uppvuxen i och det landet där hela min familj och alla mina vänner bor annars hade jag inte satt min fot i Sverige just nu! Fy sjutton vad jobbigt.

Som sagt.. tur att min familj bor där, det är för dem jag kommer, inte landet!!

Behöver eran hjälp stockholmare

image318
Det är fortfarande så tomt här hemma. Tur att jag har Pimpan iaf men den rackarn stack precis ut. Sitter och kollar på CSI men tror nog det blir sängen istället. I Sverige kunde jag tycka att det var skönt att vara ensam hemma men nu tycker jag inte det längre. Ok en timme på förmiddagen men inte flera dagar. Om två dagar är jag iaf hemma i vardagsrummet hos mamma och familjen.

Så säg mig nu alla stockholmare.. hur är egentligen vädret där hemma i Svea?

Powerwalk på strandpromenaden

Gu så otroligt varmt det är ute just nu. Har precis kommit hem efter en powerwalk med Mirella. Det är påskvecka här så stranden har börjat krylla med folk. Ska äta en lunch, dricka en jäkla massa vatten och ta en dusch och sen förmodligen träffa Mirella igen och inhandla allt som ska med till Svea.

Förlåt för dåligt bilduppläggande men det kommer i Svea, jag lovar.

Tapas med Mirella

Har precis kommit hem efter en liten tapas med Mirella. Kristin hann aldrig sluta så vi vandra hemåt, Mirella började få ont i magen också, stackarn. Ska se om jag orkar hålla mig vaken tills hon slutar så får jag väl traska ner igen :)
Fick sms av min underbara älskling att han var framme nu. Saknar honom ännu mer hela tiden! Vilken lite flicka jag känner mig som hehe :)

Blandad dag

Rätt pressat schema har jag de här tre dagarna innan Sverige men har hunnit med lite idag iaf. Gjort klart en uppsats i samhällskunskap och fixat tvätten. Ska försöka städa iordning köket sen också. Klarar inte av att det ser ut som en svinstia när man har vart borta och kommer hem igen.

Saknar älsklingen massor. Nu sitter han nog på planet på väg till Miami. Dom körde mellanlandning i Paris. Skoja inte att jag var trött klockan 05 imorse när vi skulle åka till flygplatsen. Men massa pussar blev det iaf. Han är för underbar den där karln.

Ikväll kanske det blir nått att träffa Kristin. Hon fyller år idag, Grattis till henne :) och en tapas eller en drink skulle sitta fint. Ska försöka hålla mig vaken tills hon slutar ikväll dock, får se hur det går haha. Mirella du hakar va? ;)

Miami och Svea

image316

Imorn åker min älskling till miami i två veckor. Om jag är avundsjuk? Mycket! Om jag kommer sakna honom? Massor! Jag vet att han kommer få jätte kul och han har länge velat åka just hit så jag är glad för hans skulle även om det kommer bli tomt här hemma. Å andra sidan åker jag till Sverige på onsdag så blir bara 3 dagar själv hemma + att jag kommer ha massor att göra i Svea så det blir härligt. Ser så mycket fram emot att få komma hem till Sverige ett tag och träffa alla och äta den goda maten. Brödet saknar jag mycket just nu, och lakris, och smörgåstårta, och grillad kyckling och massor massor mer.

Älskling jag kommer sakna dig så himla mycket! Hoppas du får en fantastisk resa. Nästa gång är det du och jag tillsammans. Vi två i Italien! Du och jag alltid!

Genier och god lunch

image315

Min morbror är ett geni.
Det ligger nog i syskonen Zetterbergs gener. Jag har klagat i flera dagar över att internet inte fungera korrekt efter att jag hade köpt nätverkssladden. Han bad mig gå in på ett ställe, trycka på en ruta och sen var det fixat. Härligt. Kan jag äntligen sitta vid bordet, i soffan och ute på verandan och inte på ett kallt golv.

Har nästan precis kommit hem. Jag och Zacarias har vart nere på Strandpromenaden och resturangen Garum och ätit god lunch. Kanon god mat. Söta kristin med sina fina huva jobbade i köket :) Sen gick vi och köpte lite godis och vandrade hemåt. Vi gick och höll om varandra och dagdrömde om hur vårt hus ska se ut som vi någon gång i framtiden vill bygga. Det kommer bli så fint! Han är bäst, min man!

Dags för Spanien att uppdateras

Min älskade karl skrev precis ett mail om att han hade vart iväg och betalat böter. Självklart började jag undra varför han inte gör det på det lättaste sättet, via internet? Det jag fick tillbaka var detta.

- Vi bor för nära afrika. Dessa moderniteter har inte kommit hit ännu.

Och det skrämmande är att han har rätt. Var på posten igår men nope, gick inte att betala med kort där heller. Tror inte att en endaste mc donalds här i marbella tar kort heller? Hallå.. uppdatering spanien, uppdatering!

Klänningen behålls

Jag behåller klänningen. Den är ju verkligen perfekt till olika tillställningar! Ett billigare kap. Minns en gång i tiden då jag köpte märkeskläder och köpte collegetröjor från Tiger för 800kr. Så himla onödigt egentligen.. det var ju bara en collegetröja? Så en klänning för 350kr ska klart behållas.

Mirella ville hitta på nått lite senare och vädret är inte lika roligt idag så vi ska baka massa muffins. Får se hur det går med dom spanska ingredienserna dock haha. Bilder kommer iaf. Men först ska här pluggas! Och yepp, jag drar ut på kylskåpet en dag till.

Skönhet eller ej?

image314

Två par skor lämnades tillbaka och för summan jag fick tillbaka köpte jag denna sköna bakelse.
Är den inte fantastisk?
Jag tror man kommer kunna använda den mycket i sommar, i marbella kan man lätt gå ut i en sådan, + studentenfirande och så. Känns som den klart är värd 350kr men behöver ändå ert råd, har aldrig ägt en sådan fin klänning tidigare.
Behålla eller lämna tillbaka?

Städning men sen shopping

Ni kan inte förstå hur äckligt ett kylskåp är som har innehållit massa mat som sedan stängts av några/flera dagar? ASÄCKLIGT! Jag har städat ett litet kök nu på två timmar och då är jag inte ens klar. Måste tillbaka imornbitti. En liten powerwalk blev det innan det också. Så skönt med frisk luft. Nu blir det en dusch och sen iväg till La Cañada med Mirella. Ska lämna tillbaka två par skor, dom som gick sönder delvis, och så får vi se om jag hittar nått annat.

Vad gör ni idag?

En annan dag

Helt underbart väder igår igen. Jag och Kristin röjde igenom gamla stan efter nått roligt till henne. Så himla jobbigt bara för dom har ju siesta minst 2 timmar på förmiddagen. Själv försökte jag att inte titta så mycket den här gången och jodå det gick bra. En nätverkssladd kom jag hem med.. skoj va ;) Käkde lunch i hamnen i Marbella på mitt favoritställe där nere. Satt i sofforna och njöt av solen. Gick vidare, tog en smoothie och kollade mer affärer.
Idag är det lite mer moln men solen skiner på redan. Ska snart sätta mig ute och plugga. Mår sådär idag. Tror jag behöver frisk luft.

Underbart väder

Igår var det en sån himla underbar dag. Vädret var helt fantastiskt och vid 7 tiden kunde man riktigt känna hur det luktade svensk sommarkväll! Tom dörren stod på glänt vid den tiden. Idag är det lika fint väder. Har suttit och pluggat på för nationella proven nu en timme och ska sätta mig i solen och plugga en timme till. Sen blir det att hjälpa Kristin att hitta en fin klänning till hennes date ikväll ;)

This is my new shoes

image313

Förutom att jag älskar dom här skorna, stilen, färgen allt så kan jag även meddela att jag powerwalkat med Mirellastrandpromenaden. Om jag blev svettig? Oh ja! 27 grader visar termometern!

Jäkla stort grattis syster

image312

Fika och Shopping

image311
Blev en kanon trevlig fika med Mirella
igår, som vanligt. Vi stannade till på ett av våra favorit fika ställen, Giangrossi. Pratade på som vanligt och skrattade som alltid. Den här tjejen är för jäkla härlig! Så skönt att hon inte jobbar som förut och vi kan umgås som vi engång gjorde.
Efter fikan tog vi oss in i gamla stan för att kolla lite affärer. Skoutbudet är bäst här, massor med skor till billiga priser. Mirella skulle visa sitt kap som hon gjorde förra veckan, hennes 5 euros leopard pumps! Istället gick jag in i första affären och fann mina drömskor till sommaren! Så grymt snygga och inte tala om färgen. Även ett par pärlörhängen för 2,95 (KAP IGEN) fick följa med hem. (Bilder kommer sen) Även affärer med massor av accesoarer i alla tusen färger är mycket man kan hitta i gamla stan. Me like.
Sen finns ju även dom här Bazaarerna, kinesaffärerna, som är fyllda med saker till billiga priser. Gamla stan i Marbella är bäst!

Jag kan om jag vill

Lägenheten är 3/4 städad, bara köksdelen kvar. 4 timmar tog ett badrum och tre rum. Gisses. Nu har jag tagit en dusch också så snart är väll jag fullt klar också. Ett kap i matten har blivit igenom kollat och huset är städat. Nu ska jag göra mig iordning och ta mig ut på en fika med Mirella. Nånting måste man unnat sig när man jobbat hela dagen. Det där blocket och den där sladden borde jag kanske kolla efter?

En lång lista

Idag är det en sån här blä dag.. Jag mår perfekt men så mycket tråkiga saker som behövs göras.

- Plugga matte
- Tvätta klart
- Städa lägenheten
- Städa iordning huset (görs varje dag)
- Köpa en lång nätverkssladd (Eftersom att jag pajjade nätverkskortet efter att jag tappade datorn)
- Köpa nytt block så jag kan skriva rent och skicka matte proven
- Gå till posten (Skicka proven)
- Ta hand om mig själv (dusch, frukost, lunch m.m)
- Ta mig till Zara och fixa nya skor/pengar
- M.m m.m

Jag är en perfekt människa på att visa hur man drar ut på saker.

Nouba bar

image310

Melodifestivalen spanien

Det var melodifestivalen här i spanien igår också. Passade på att kolla lite medans vi drack vin och åt jordgubbar. Ett stort skämt va var det va. Förstod inte om det bara var de här artisterna eller om det var något delprogram men Spanien kommer inte vinna om dom här ska bidra med sina låtar.
image309

Här var en av artisterna, lyssna gärna and tell me what you think, this is spain my friends ;)

IQ noll människor

Vi var förbi Zacarias lägenhet i gamla stan idag. Det är helt sjukt. Dom som bodde där innan måste ha IQ noll! För det första tog det nästan ett år för dom att flytta ut fast dom sa i sommras, sen har dom knappt betalat hyran, nyckeln lämnade hon inte till Zacarias personligt utan i nån parfymeria i närheten av gamla stan, lägenheten är fylld med deras skit och dom har inte städat någonting! Seriöst vilka jävla nollor det finns i den här världen. Imorn ska jag iaf dit och städa iordning allting och sen efter Svea ska jag måla om hela lägenheten och få dit lite möbler. Den är superfin annars. Utsickt över hela marbella åt alla håll, du ser havet från en rätt stor balkong. Stora fönster i vardags/matrum och bra planerad. Super bra läge i gamla stan vid ricardo soriano. Guldläge med andra ord.

Sen tog vi en sväng till hamnen i marbella, satt i en skön soffa och åt en god lunch i solskenet. Underbar eftermiddag. Nu är gräsmattan klippt och snart hoppas jag på middag.. bor man i hus så är man jämt sysselsatt!

Skofanskap


image307

Ni minns väl mina yber snygga skor från Zara som jag köpte för ett tag sedan? Inte alls länge sen. Igår hände nått som absolut inte får hända och något som aldrig hänt mig tidigare.

Efter ett visst antal danssteg senare och jag står HELT STILL hos Zacarias för att samtala lite går klackfanskapet SÖNDER!! När jag inte rör mig? Så sjukt irriterande. Jag trodde dom hade lite bättre kvalite än såhär. Tur för mig att Zara har 2 års garanti på skor, ge mig ett par nya!

image308
Annars var kvällen askul igår. Jag och Mirella röjde på som sjutton på Nouba och är man blond på ett spanskt ställe blir man jäkligt uttittad. Vilken diva jag kände mig som igår haha. Bilder kommer när Mirella vaknat till liv.

Utgång ikväll

Jäklar vad man njuter mycket av pannbiffar, potatis, lingonsylt och brunsås när man bor såhär utanför Sverige. Nu är jag precis nyduschad, på med sminket och outfit och snart kommer Mirella hit på lite vin, vindruvor och jordgubbar sen blir det utgång som gäller. Hoppas ni också får en trevlig kväll!

Lång men slapp dag

Slapp dag har det verkligen vart idag. Så skönt ändå.. Nu ska jag möta Mirella för en liten promenad på strandpromenaden, sen blir det hem och göra sig iordning och sen röj hela kvällen. Äntligen är det dags för min och Mirellas partykväll!

En slappar lördag

Idag är det ännu varmare. Gu så skönt det är och varmt. Jag somnade visst till i sängen igen vid 12 efter att ha legat och läst en bok. Tack Kristin för att du ringde och väckte mig haha. Zacarias vakna 9 imorse och jag var inte direkt glad då jag insåg att jag inte kunde somna om. Jag ska ju för sjuttsingen ut ikväll och röja! Men men nu har jag vaknat till.. Nu måste jag få mig nått i magen. Zacarias är och åker gokart så mycket till kvinnodag har man inte märkt av haha. Inte för att jag brukar göra det men ska nog tjata om det lite extra när han kommer hem.

Lunch i Puerto Banus

image306
Jag och älskling
tog en sväng till Puerto Banus för att äta lite lunch på favorit italienska resturangen Don Leon. Tyvärr hade solen gått bakom moln så det var inte lika kul att fota. Turisterna är fortfarande för jäkla roliga. Det har var varmt idag, riktigt varmt.. men då har jag suttit på altanen där det är vindstilla och klockan fortfarande var runt 13, men här efter klockan 17 ser man turisterna med dom minsta kläderna dom hittat hemma i garderoben.  Mycket annat som man ser här nere förutom turister är personer som gjort plastikoperationer. Det är allt från tuttar, till läppar till hela ansiktet och många gånger ser det för j ä v l i g t ut! Jag vill själv göra mina tuttar men dessa läppar som man ser, KALLE ANKA! Haha förjäkla roligt är det att sitta och titta på alla iaf. Nästa gång ska jag försöka fånga det på kort.

i väntan på karln och lunch på strandpromenaden

image304

Säg hey till min tränare. Okej, han är lite suddig men
 han är för jäkla bra alltså haha. Han håller sig inom tvn och han säger inte till om man inte orkar ge 100 hela videon. Klart bästa träningssättet jag någonsin tränat på.

Fick post idag också. Konstigt att man kan bli så himla glad av skolböcker som har kostat en förmögenhet. Men men jag vill prata flytande spanska och då är det bara att öva. Har suttit ute i solen och njutigt och pratat högt för mig själv, Hola me llamo Linda, vivo en Marbella ;)
image305
Bilden kom upp och ner, dont know why

Underbar morgon

image303
Hur underbart är det inte att  vakna till klarblå himmel och sol! Citronträdet på tomten gör det bara ännu mer lyx. Att sen slå på datorn och läsa ett underbart mail från sin pojkvän gör bara morgonen ännu bättre.
Nu ska jag träna, ta en dusch och sen blir det en god frukost och lite plugg i solen.

Zacarias, te quiero mucho!

Underbar förmiddag

Tyvärr så blev det inga kort men gu så skön powerwalk det blev. 2 timmar i solen på strandpromenaden var perfekt. Blåser lite kalla vindar men just då var det bara skönt, däremot så fryser jag sådär nu som man gör när man håller på att bli sjuk så ligger under täcket i soffan och kollar på Fama a bailar, ett dansprogram. Sen blir det en varm dusch och lite plugg.

Vad gör ni idag?

Powerwalk på strandpromenaden

Som sagt, ibland får man faktiskt ta paus från pluggandet. Måste dessutom köpa nytt block. Nu blir det promenad/powerwalk på strandpromenaden tillsammans med Mirella. Ska se om jag kan få med mig kameran och fota.

Guld i mun

Jag lever ett rätt gött liv här nere ändå. Solen och värmen är på väg, jag studerar på distans och kan lägga upp mina studier så som jag själv vill. Jag har oftast alltid tid att göra saker då mina vänner eller pojkvän har någon rolig ide. Däremot är det inte alltid rosiga dagar, som den här morgonen tex, hur kul ser det här ut liksom? Starta dagen med matte. Gissa varför bilden blev grå? Trist. Men men. bara att hålla ut. Har ju resten av dagen sen och göra vad jag vill, eller hur ;) Och ihelgen, då jäklar blir det röj!

image302

Min familj betyder allt

Något som jag saknar väldigt mycket när jag är här nere i Spanien är min familj och mina vänner. Min familj som jag är så van att bo med och alltid träffa och som jag inte alls kan se så mycket längre. Jag försöker alltid ringa ofta eller prata med familjen via internet, allt för att få dom att kännas närmare. Nu har jag också försökt åka hem så mycket som möjligt på senaste och snart är det dags igen.

Mina syskon är som mina bästa vänner. Novali och jag har alltid vart som en person. Det spelar ingen roll att hon är tre år yngre utan vi har ändå haft sån otrolig kemi mellan oss. Även om jag bor här kommer vi ändå vara en person tillsammans. Vi är två Zetterbergare men ändå inte! Vi hade svårt att säga hejdå till varandra den där dagen för 1 år och 4 månader sen idag!

Min minsta syster Ronja är för himla go hon också. Hon är fantastiskt vacker och go som syster. 8 År yngre men nu har även hon blivit stor. Sättet hon talar på, sättet hon klär sig på och sättet hon är som, nybliven tonåring. Gick precis in på hennes blogg och läste nått så himla sött hon skrivit;


nu är det såhär att min syster har fått tag på en karl som kör radiostyrda bilar, är inte det helt fantastiskt?.

Jag älskar att läsa vad mina närmaste skriver om mig och jag känner mig alltid lika älskad av dom. Det är skönt att veta att dom finns nära men ändå inte. Mina systrar är helt otroliga och helt klart bäst, även min fantastiska mamma!


Busy day och än är den inte slut

image299
Busy dag! Åkte till Estepona med Zacarias och har aldrig tidigare vart där, såg riktigt fint ut det jag hann se. Hamnade på ett sushi ställe på vägen dit och gu så god sushi dom hade, så synd att det är så jäkla dyrt bara. Hann inte mer än hem och vända så kom Mirella och plockade upp mig och vi åkte iväg till La Cañada. Hon hittade grymt mycket snyggt men jag som student var duktig och handlade bara ett par skor för 9,90 euro! Kap igen! Inte så hög klack men kul att dom är gråa och bra att ha när man ska ut på dagen kanske för att typ gå, gå, gå.

Nu ska jag iväg till Pintxos och träffa Kristin och äta lite tapas. Hon är en räddare i nöden just nu då karln åkte iväg på fotboll och det fanns noll mat hemma. See yaa later.

image300

Ge mig riktig sommar

Stormen verkar vägra ge sig, det blåser och blåser. Har precis tagit tag i träningen och tagit en skön dusch. Känns ju så bra när efter man tränat. Ska snart sätta igång med lunch åt mig och karln och senare träffar jag nog Mirella. Saknar sommaren något oerhört när det är sånt här vädret, få bli brun och knappt bära några kläder. Men det är inte långt kvar, förra april låg jag på stranden. Såhär skönt var det i sommras när jag och Zacarias var på  "jobbresa" utanför Sevilla. Barfota, Brun kropp och Blekt hår. Love it!

image296

Storm

Shit det är storm här idag, inte storm med regn, nej nej.. solen skiner för fullt men det blåser så in i norden. Försökte fånga det på kort men det gick inge vidare. Hela natten och morgonen har det blåst så jag trodde taket skulle falla in haha. Idag blir det inte många centimeter utanför dörren om det ska vara såhär.

Jag fastnade trots allt på ett kort


image295

Se vad vi hittade på nätet, det fanns en bild på mig trots allt fast jag försökte hålla mig bakom kameran hela helgen. Jag och sötis älsklingen!

Jag kan inte förstå hur mitt hår kunde blekas så otroligt mycket i somras av solen. Jag är ju vithårig försjutton!

Man lyckas inte alltid med korten

image294

Kom hem för ett tag sen från Puerto Banus, hade mitt lilla "möte",  berättar mer sen, och sen träffade jag gamla jobbarkompisarna för en kaffe på Latinos, minicasinot. Riktigt trevligt. Missade dock bussen och lunchen med älsklingen för att den fått nya slinga, grymt irriterande.
Ikväll ska vi iväg och kolla på Zacarias lägenhet i gamla stan och se hur mycket den måste rustas upp så han kan hyra ut den på nytt sen. Han har inte vart där sen han var barn så lär vara en del att göra och jag blir målare på heltid haha.

Ingen rolig dag

Idag är inte vädret lika bra, molnigt och inge strandväder. Är så stressad med skolan fast ändå inte. Måste göra hela svenskan när jag kommer till Sverige då jag inte har tillgång till nått bibliotek här. Sen ska nationella också göras då. Spanska böckerna och matte boken har fortfarande inte kommit från Bokus. Gaaash!

Idag står plugg på schemat kul va? Ska hinna med en sväng till Puerto Banus också och ha ett litet "möte". Sen har jag lovat att tvätta bilen, och så vill jag träna. Hur kul har ni idag?

En vanlig dag

Det blev en sväng ner på stranden trots allt, däremot med jeans och tunika/klänning medans Kristin låg i bikini haha. Var en hel del folk på stranden faktiskt. Har tydligen vart lite av rekordvarma dagar den här helgen.
Hann med en lunch med älsklingen också. Nu är det nån jäkla skit på tv, två snubbar som snackar politik. Så trist! Zacarias har somnat till i soffan och jag spyr på matten.

Sommar i Marbella

Gu det är så varmt ute nu så jag vet inte var jag ska ta vägen. Sitter och försöker plugga på matten inför nationellaprovet som jag ska göra när jag åker till Svea men värmen tar över. Springer mer eller mindre ut och in hela tiden, Men oj så skönt det är! Sol och sommar! Kristin fråga om jag skulle med och lägga mig på stranden på hennes rast sen mellan 16-19 men så redo är jag nog inte ännnu haha ;D

Helgen i bilder

image293

25 grader i Sevilla

25 grader har det verkligen vart, om inte mer!! Det är helt sjukt vad varmt vi haft i Sevilla i helgen, så skööönt! Bondbränna på armar och bröst har man också fått. Zacarias kom 3a i spanska mästerskapen och jag har vart en stolt flickvän. Pizza i hotellsängen och middag ute med Javier och hans flickvän Pilar har vi också hunnit med. Nu är vi äntligen hemma och bilder kommer senare ikväll eller imorn. Har tagit super bra kort, mest på bilar dårå men ändå, tack älsklings mamma för kameran.

Hoppas ni har haft en bra helg.

RSS 2.0