Kräftskiva

Vilken underbar kräftskiva vi hade! Som jag har saknat mina svensk vänner!
Goda erken kräftor, västerbottenpaj, rose och massa snaps på vodka med olika sorter. Kunde inte ha fått en bättre kväll med mina vänner.


Sun is shining

Andra veckan i skolan var minst lika rolig som första! Vi har dragit igång ett projekt där vi fått en "kund" som vi sedan ska få inreda en lägenhet åt. Det blir moodboard, perspektiv ritningar och skalor. Så kul! Vi har också fått lära oss mer om färg och ncs systemet. Jag kan idag säga om en färg är kall eller varm, ange hur många delar vitt, svart och färg den innehåller och vet vilka färger som komplementerar varandra etc etc.

En del kul har hunnits med också. Jag har fått mina naglar fixade, vart på släktträff, shoppat, druckit massa öl på en afterschool och umgåtts med fina vänner.
Idag blir det kräftskiva tillsammans med tjejerna! Som jag längtar! 


Dekor & Reklam

Andra veckan i Sverige och första veckan i skolan.
Jag går en 4 månaders kurs/utbildning inom Dekor & Reklam på medborgarskolan och jag tycker det är så himla kul!
Första veckan har vi sysslat mycket med form, färg och inredning. Fått klippa å klistra, rita perspektiv och rum i skalor, inreda en butik i skala på papper och få lära oss vilka färger som komplementerar varandra etc.
Mitt huvud har vart helt fullt med information så jag har somnat vid 22 på kvällarna! Var inte direkt de jag gjorde i Spanien. Å andra sidan är mornarna mycket tidigare också då jag måste gå upp vid 06 men de gör mig absolut ingenting.
Vi är lediga på fredagar så gårdagen spenderades i lugn o ro i hängmattan, solandes och sedan med en 5km springtur. Massa mys med mamma hann jag med också! Så mycket tid vi har att ta igen.


Sverige jag älskar dig

Jag bara älskar Sverige!
Kusin och jag har kört en heldag.
Bröllopssminkning å sedan in till Gröna Lund. Sean Banan å några öl senare styrde vi mot Norrtälje igen.. Å Rimbo! Haha vilken kväll!

Jag slog i huvet på bussen å efter en 20 minuter kom en kille fram till mig, satte en mexikansk hatt på huvet å tyckte jag behövde en hjälm. Underbara Sverige!


En vecka i Sverige

Det har gått en vecka sen jag flyttade. Jag hoppas att jag aldrig mer behöver uppleva en sådan jobbig situation, även om det var jag som tog steget. Att behöva säga hejdå till sin familj som man levt med i 7 år gjorde verkligen ont! Mamma var så söt och hade fixat med en överaskningsfest till jag kom hem. Utan att ha någon överhuvudtaget stod 25 personer utav mina närmaste i hallen och välkomnade mig hem! Underbara människor!!
Veckan hemma har vart jättebra! Härliga dagar med sol! Myskvällar, sommarfest hos bästa vännen, shopping och bara njuta av allt det svenska.
På måndag börjar skolan så jag passade på att köpa mig själv en present idag. På måndag börjar skolan, jag är nervös!


RSS 2.0