Varmt

Termometern visar 39 grader i skuggan, behöver jag säga att det är varmt?!


Sverigeresa

Nu har jag äntligen min biljett till Sverige så nu hoppas jag bara att allt går som det ska så är jag hemma på svensk mark snart. Först blir det självklart en sväng till Göteborg för att gå på svenskamerikanskt bröllop och sen har jag tvingat Zacarias att visa mig runt och bara ha en trevlig stund där. Sen flyger jag hem till Sthlm för att vara hemma hos mamma och syskon och mysa med familjen och sen också självklart med alla vänner och söta bebisar som har kommit till världen.

Som jag längtar!

Kom hem med en flaska vin igår från jobbet. Några amerikanska gäster tyckte att alla på hotellet var helt underbara så man kan ju inte bli mer än rörd. Förutom armerikanarnas trevliga attityd som jag har sät mycket av nu har jag också lärt mig att dom dricksar bra ;)

En måndag

Min gamla klasskompis Florina är här på semester och efter att ha haft för mycket att göra under helgen så bestämde vi oss för att gå ut och snacka massa skit och ta en drink igår. Så himla kul att träffas, det var som att vi gjorde det igår. Sötnosen hade köpt present och grejer. Åh! 

Att gå ut en måndag kändes väldigt skumt faktiskt men visst var det folk ute.
Ikväll däremot går jag raka vägen hem och hem till min älskades sambos famn. Den är tusen gånger bättre än en kväll ute i nattlivet.


Min födelsedag igår

TUSAN TACK FÖR ALLA GRATULATIONER SOM JAG FICK IGÅR PÅ MIN FÖDELSEDAG!  Underbara människor!

När klockan slog över till 00.01 igår så hade vi grillfest här hemma med Zacarias kompisar och karln min var världens bästa och hade köpt tårta och lärt de andra att sjunga på svenska så det blev både sång på spanska och svenska. Tack världens bästa! En sväng ut med gänget blev de med.
Till frukost gick vi ut och åt frukostbuffe och på kvällen när jag slutat jobba gick vi ut och åt italienskt!
Mycket mat på en kort helg men fyller man år så gör man. Tack älskling för att du är så underbar!

Har lite kort från kvällen men känner inte för att hänga ut de stackars spanjorerna och chilienarna i en svensk blogg haha.


Min tårta med ljus som aldrig slutade brinna. De andra skrattade gott åt dom :)


Grattis även Alexandra till lilla Marcus som föddes igår på min födelsedag! Han är superfin så var en stolt mamma nu :)

Vattnet har gått

Nu är det äntligen dags! Senast imorn kommer Alexandras lilla bebis. Yeah!
Hoppas det blir inatt för då är han född på samma dag som mig ;) Alexandra håll ut haha!
Sista bebisen nu och sen har alla sommarbebisar kommit hos mina vänner!

Och ERICA! UPPDATERA MIG FÖR SJUTTON!

Så var det dags igen..

En vecka fick sambon och jag tillsammans utan folk innan det var dags igen ;) hehe. Det gör inget, vi är bara glada att folk kommer och hälsar på.
Idag vid lunch kommer hans kompis från Madrid och kompisens flickvän. Hur länge dom stannar har vi ingen aning om för det har ingen frågat! Men att det blir en hel helg med spanska, det vet jag! För på lördag är det tydligen barbeque här hos oss med alla hans vänner!
Dags att ta fram spanskaböckerna igen Linda!


Omrenovering

Nu är jag i fixartag här hemma och sovrummet ska göras iordning till fullo!
Vaknade och fick ett ryck och började måla om stolen i sovrummet, nytt tyg fick den också. Efter tre omgångar med färg var jag tvungen att lägga mig i poolen och vila. Och läsa och sola såklart. Puh!

Före                                               Efter

 

New things

Vi var till IKEA häromdan och handlade lite småplock. Dels grejer till badrummet som äntligen håller iordning på alla krämer och tuber, parfymer och sminkgrejer. Dels köksgrejer och dels en himla massa ramar till sovrummet. Så igår satte jag ihop det lite snyggt på väggen tills vi har hittat alla 16 kort vi behöver för att veta åt vilket håll ramarna ska gå. Riktigt snyggt blev det även fast det inte är klart! Riktigt snyggt.

 

Snart i Göteborg?

Vilken härlig helg jag haft. Inga måste, goda middagar innehållandes argentinskt och sushi och en hel helg med min kära sambo.
Imorse vaknde jag och kände inte alls för att gå upp så det blev slöandes i sängen med datorn tills jag var hungrig. Är man ledig så är man, och speciellt när man bara är ledig en dag.

Försöker hitta biljetter till Göteborg vilket inte är det lättaste. Det är ju bröllop om mindre än en månad och jag har fått godkänt från jobbet att åka. Tack vare söta Linda :) tack vännen!
Nu ska biljett köpas och sen nånting att ha på sig, hjälp.. vad sätter man på sig på ett bröllop? Ett som är svenskamerikanskt och hålls i göteborg?


Det här hade vart skönaste outfiten

Argentino

Det har vart riktigt stormigt inatt så jag trodde på allvar att fönstrena skulle gå sönder. Går ut och ser att tvätten ligger hej villt runt torklinan och poolen är fylld med skräp så man kan ju undra var den här stormen kom ifrån?
Idag är det dessutom ett stort moln över himlen och det kan jag inte minnas sist det var. Rätt skönt å andra sidan. Man tröttnar lite på solen när man har den varje dag.
Istället för en dag i solen sitter jag med fötterna i ett fotbad vilket jag älskade att göra när jag var barn så var tvungen att testa det idag igen!

Igår efter jobbet gick älsklingen och jag ut och åt argentinskt! Det är ju så gott så jag vet inte vad. Kul att göra nånting bara han och jag också, för det var verkligen inte igår. Marbella kryllade dessutom av människor. Idag har vi inga måsten alls förutom jobb för mig senare.

They dont care..

Det blev fullt ös på jobbet igår runt 21.30. Det var La Virgen de la Carmens dag så det var ett tåg som gick igenom Marbella med trummor, små barn som höll i fisknät och mycket mer och tillslut kom dom också bärande på Carmen. Dom är runt 20 män som bär på en stor bädd på deras axlar. Bädden har dom smyckat ut och på står deras helgon.

Fredag idag och det känns så skönt även fast jag jobbar ihelgen, men helger är åtminstonde lite roligare!
Startar morgonen med att lyssna på Michael Jacksson!


Inga måste

Nu är snart Lova och Rickard på deras plan och jag ska göra mig lite frukost. Idag är en sån dag då jag absolut inte ska göra nånting alls. Inga måsten, förutom jobb.
När älsklingen kommer hem på lunchen ska vi äta och ligga vid poolen. Hur skönt som helst!


Galet på stranden

Två tornado vindar som gjorde oss till sandmonster och lite photoshot. En himla massa vänd tia och patient och två baguetter senare ska jag nu göra mig iordning för jobb!


Jobbig natt

Inatt har inte alls vart någon rolig natt! 4 gånger har jag vaknat av att jag haft så himla ont! Sista gången orkade jag inte ha mer ont så då fick jag väcka älsklingen som tog sig upp och tog fram vatten och nått piller till mig. Tror att det kan vara grädden som var dålig och min mage reagerar verkligen på sånt på engång.

Nu har jag iaf fått i mig en macka och ett glas juice så jag hoppas jag orkar joina de andra på stranden eftersom att det är näst sista dagen för dom. Får försöka känna av hur jag mår helt enkelt för jag måste jobba ikväll!


Ledig dag

Strandhäng idag igen. Det blir bara varmare och varmare känns det som, så man orkar inte göra mycket annat än att gå till stranden och sen iväg till jobbet. Idag är jag ledig så vi passade på att ta en shoppingrunga på La Cañada för att kolla in rean. Big no! Det kryllar av människor så köerna är gigantiska så jag köpte inte nånting.

Nu hålls det på att göras Tacos i köket och jag har gjort en kladdkaka. Är man ledig ska man passa på att äta gott!


Sol vind och vatten

Sol sol sol och återigen sol! Livet känns så mycket roligare om mornarna när man alltid vaknar upp med solen.
Igår däremot tröttnade vi rätt tidigt på sol och bad och gick på shoppingrunda men rean här nere är verkligen så himla dålig. Vi måste försöka åka till La Cañada i veckan och kolla läget där.
Efter jobbet gick Zacarias, jag, Lova och Rickard till resturangen Zoozoi och åt. Riktigt god mat!

Idag ska vi bygga klart poolen!




Sommartider hej hej

Med sommaren blir också mitt hår mycket ljusare och det är så skönt att inte behöva tänka på att behöva färga nån utväxt och hej å hå. Solen sköter det alldeles utmärkt själv. Jag har inte rört mitt hår på över 2 år och det känns riktigt skönt. Däremot borde jag bli duktigare på att klippa det haha!

Solen visar sig varje dag så det blir inte mycket annat än stranden för oss, några parti yatzy, bad i havet och goda luncher. Däremot känns det som att jag nått en gräns på att inte kunna bli brunare?
Igår hämtade älskling upp mig efter jobbet så då köpte vi med oss sushi hem också. Underbart!




Strandliv


Dags för nytt besök

Den här morgonen är en riktig städarmorgon, klockan 9 sattes en tvätt på, sedan klipptes gräset. Nu är alla rum små städade förutom badrummet som jag ska göra när jag ätit upp min frukost.
Klockan 12 ska jag möta upp Lova och Rickard på busstationen och sen ska vi steka hela dagen på stranden!
Det kommer bli riktigt varmt idag med så det finns inga andra alternativ.

Dom som vet, vet att vi haft besök nonstop sen i maj i stort sätt. Jag tror att jag och Zacarias hade max 1 vecka ensamna innan det var dags för nonstop besök igen. Men jag gillart! Även om man blir lite trött och bara vill kryppa ner i sängen nån dag :)

Och så är jag äntligen ledig ikväll!


Varma dagar

Det är redan 30 grader så den här dagen kommer inte bli kallare än någon annan dag! Det är så jäkla varmt så ni kan nog inte ens förstå det, häromdan var det 40 grader och tänk då också luftfuktigheten som tillkommer!
Söndag idag och jag och älsklingen ska äta en god frukost och bara inte göra några måsten!

Imorn är jag ledig och då kommer också Lova och Rickard :)


Ibland är man blödig

Helvetesfan!

Ingen vidare bloggare

Vilken usel bloggare jag är just nu! Blir förmodligen så när man har massa folk hemma och man inte gör annat än att bada och jobba. Tiden hinns inte med. Däremot mår jag bra och det är väl det viktigaste :)

Idag åker svärmors karl och son hem och hon stannar tills på tisdag då hon ska vidare till en kompis i Cadiz. Och på Måndag kommer Lova och Rickard, yeaah! När sjutton kommer ni? :D

Jobbig övertid

En timme jobbade jag över ikväll bara för ett gäng engelskmän med familj på 10 personer med skulle kunna ha en trevlig kväll ute i Marbella. Självklart bönade dom och bad om att få mer dricka fast dom visste att jag stängde. Suck, inte igen ska jag vara så trevlig och säga ja för en timme extra tid är inte ok.

Nu ska jag varva ner och sen är det sängen som gäller, Zacarias har redan somnat i soffan så jag borde ta och bädda rent sängen och lägga mig jag med. Imorn börjar rean här, däremot tjuvstartade jag med shoppingen idag :)
Det var jag värd!


RSS 2.0