En vit jul?

Vi har haft en lugn och härlig helg här hemma med massa mys.
Lite målning på muren och fixande i trädgården har vi också hunnit med så nu är vi nästan redo för vintern, utmässigt.
Sitter och letar som en tok efter biljetter hem till Sthlm i vinter. Jag är för engångsskull ledig dessa datum och skulle gärna fira jul i Sverige. Det skulle bli första gången sedan jag flyttade hit för 5 år sedan.
Biljetterna är tyvärr ruskigt dyra så jag går och hoppas på ett under just nu.

Kan någon säga åt Norweigan och sammarbeta lite? Vi som har våra föräldrar i andra länder borde få lite fira-jul-med-föräldrar rabatt.

Royal Buddah

Z hittade ett hemligt fack här hemma idag med saker som hans pappa hade i en "hemlig gömma" när han levde. Massa fina smycken och stenar som han hade köpt i Brasilien för många år sedan. Dessutom hittade vi lite gamla sedlar och framför allt en 5 kronors sedel, svensk! Det stod på den att den var ifrån 1973 så den kändes riktigt historisk. Samlar folk på sådant?

Nu kommer snart min cheeseburgerpizza som jag har beställt så jag ska hjälpa älsklingen att duka upp.

Lägger ut min outfit från igår. Premiär för min ybersnygga Royal Buddah vintage jacka som är sådär härligt stor och snygg!


Custommade i mitt hjärta

Solen har skinit två dagar i rad och det har vart helt fantastiska dagar! Däremot är det så förbannat kallt på mornarna nu (15grader) + inomhus! Om jag fryser redan så vill jag inte veta hur det kommer bli i vinter. Vi sitter redan och planerar resor bort till mer sol.
Hur kunde det slå om så fort?!

Jag har hittat en kamera på jobbet så nu är det jättekul att ta outfits. Igår hade jag en riktigt höstig sådan med min nya snygga väst!
Tänkte bara lägga upp det här kortet och säga hej. Nu ska vi göra carbonara!


Väst - Custommade / Nina B. Tröja - Hunkydory / Nina B. Byxor - H&M. Boots - Nya ifrån Marbella centrum.

Kvällens

Regnet har öst ner idag också! Dom säger att det ska bli sol imorn igen så det är bara att hoppas. Regn här på solkusten är som tropiskt regn som aldrig vill ta slut, det bara öser ner!
Jag hann iaf med ett stopp i stan med Sandra när det var uppehåll. Handlade ett par nya boots så nu är jag redo för hösten. Jag har haft sandaler på mig fram tom i fredags och idag fick mina fina gummistövlar invigas för i år.
Nu är jag mer eller mindre redo.


"Kvällens" gick sådär, haha!





Cardigan - Custommade / Nina B, Byxor - H&M
Nyinköpta skor ifrån en affär i gamla stan.

Sol i Puerto Banus

Klättringen förra helgen gick bra! Det var några som gick hela vägen medans jag, min ena chef och hennes kompis tillsammans med 3 hundar vände halvvägs. Vi satte oss istället på resturangen och drack vin och åt god skinka och ost i väntan på de andra. Det är ett super trevligt hotell som ligger där med urmysig uteservering. Dit ska jag åka tillbaka bara för stället i sig.

Igår hade vi en helkväll med Z:s gamla jobbarkompis och hans gravida fru. Dom hämtade upp mig på jobbet och sedan gick vi och strosade i Puerto Banus innan vi åkte hem till oss och åt den goda moussakan som vi gjorde dagen innan!
Igår var det fantastiskt väder och idag kom hösten! Det har regnat, åskat och blixtrat som bara den sedan imorse men har som tur är slutat nu. Våran trädgård var som en enda stor pool!

Nu har vi haft massa mys här hemma med kissarna så jag ska ta en dusch och göra mig iordning för öppningsparty av en butik som är ikväll.


Det syns att vi är ett svenskt och ett spanskt par ;)
Vinden slet tag i min nya tröja från Hunkydory så man kan nästan tro att det är jag som är gravid! Im not! :)


Jag & Maica

En dag på stranden

Jag har vart lite anti till att ligga på stranden på senaste då jag tycker att det är höst, men så idag fick äntligen älsklingen med mig och det ångrar jag inte alls! Det har vart en helt underbar dag med alldeles perfekt temperatur, lugnt på stranden och bara vi två. Vi passade tom på att bada och vattnet var så varmt och skönt! Förmodligen varmaste dagen under hela sommaren. Havet har haft lite mer tid på sig att värma upp.
Den så kallade hösten här i Marbella är verkligen fantastisk!


Puerto Banus

Imorn har vi bestämt med jobbet att vi ska gå upp för La Concha, berget som syns i bakgrunden på bilden. Jag har gjort det en gång tidigare och fick tvärstopp precis innan högsta toppen. Samma sak hände min chef när hon var uppe så imorn har vi bestämt att vi går tillsammans med ena hunden som inte kan gå så långt. Får se om resten tar sig upp till toppen.

Röd dag och dumma människor

Idag är det röd dag i hela Spanien. Spanjorerna gör verkligen allt för att få lite ledighet i sin tillvaro! Alla på jobbet kom överens om en snabbträff idag för att få ordning på hemsidor, skyltar osv. På fredag ska vi ha ett event med dricka o canapes så det är lite som ska fixas där också. Det ska bli så himla kul! Mitt första event med jobbet!

Till en mindre rolig sak. Efter ett tag på jobbet så valde vi att stänga och gå hem. Lotta hade sin Smart precis utanför dörren och chefernas bil stod mittemot på andra sidan. Det handlar om max 10meter. Så vi står där med öppna dörrar och har lastat in allt i bilarna o ska precis åka (cheferna var så snälla och körde mig hem till Marbella! Dom är bäst!). Jag och min ena chef sätter oss i bilen tillsammans med hundarna och Lotta och min andra chef ska precis säga hejdå varpå en kille kommer fram till dom och frågar efter Puerto Banus. Vårat jobb ligger mitt emot och dom flesta vet det! Jag tyckte den här killen hade sätt lite konstigt letande ut tidigare så jag satt och kollade på dom när dom pratade med honom varpå jag ser en annan man komma krypandes bakom Lottas bil så jag hoppar över till andra sidan i bilen, smäller upp dörren och bara skriker, BILEN BILEN, LOTTA DIN BIL. DET ÄR NÅGON DÄR!! Samtidigt som jag rusar ut! Då ser min chef mannen och ser hur han ställer ifrån sig Lottas väska !! bakom en annan bil och skyndar sig att gömma sig medans den andra mannen går fort därifrån. Mannen som hade tagit väskan gömde sig sedan i sin bil så vi gick dit och frågade om vi skulle ringa polisen och han fick ju självklart panik! Som tur var så fick Lotta tillbaka sin väska med allting i och vi kunde alla åka hem.

Innan allt det här hände så hade chefernas ena hund satt sig i Lottas bil och han verkligen älskar sin husse och matte och skulle aldrig gå till en annan bil så nu i efterhand kändes det lite som att han ville varna för nått. Jag tror på allt som djur gör! :)

Hur som. Lämna aldrig din väska i en öppen bil! Lita egentligen aldrig på att någon vill något om dom kommer fram till dig på en parkering. Många gånger finns det en till person inblandad i allting. Jag har sätt det hända tidigare! Var försiktiga, Och framför allt, ring polisen!


Ny parfym

Jag jobbade heldag på jobbet igår, 09.30 - 20.00 så det var skönt med ledig lördag imorse! Min kollega skulle iväg på sminkjobb och min chef som skulle ha jobbat var superdålig så det kändes mer än rätt att ställa upp.

Idag var första helgen som båda var hemma på väldigt lång tid så den har vart underbar med stor frukost, mys med katterna och shopping på La Cañada. Älsklingen fick massa mjukis grejer av mig att ha hemma och jag fick äntligen med mig en vit b&h och parfym!
Jag är jättedålig på att både komma ihåg att använda parfym och köpa men Sarah Jessica Parkers som jag fick av mamma senast tog snabbt slut! Jag hade den framme på sängbordet brevid klockan så det gick inte att missa den, + att den luktade så gott!
Även nu är jag supernöjd med den nya lukten och framförallt priset! Ynka 49euro för parfym, reseparfym och bodylotion!

(Älsklingen är nöjd i sitt nya Formel1 ps3 spel med tillhörande ratt, växelspak och gaspedal!!)



Odd Molly

Min garderob har verkligen fyllts på sen jag började jobba på Nina B. Det finns så mycket snygga kläder så det är svårt att låta bli! Mitt nästa inköp för sovrummet kommer bli en klädstång så jag kan hänga alla mina "jobbkläder" snyggt och i färgordning. Dels för att det aldrig ska bli skrynkligt, dels för att det är snyggt och dels för att det ska bli lättare på mornarna att välja kläder när man ser allting framme redan. Måste åka till IKEA. Snart!

Tänkte att jag skulle försöka bli lite duktigare på att ta kort också. Både på mig och mina nya inköp. Kanske är kul med lite nytt i bloggen. Det är svårt att fortsätta skriva om Marbella varje dag nu när jag bott här i snart 5 år.




T-Shirt: Odd Molly / Nina B
Kjol: Stradivarius


Lunch med tjejerna

Jag har precis kommit hem efter en supertrevlig lunch/middag med Sandra & Lotta på Passion Cafe i San Pedro, ca 15min utanför Marbella. Sandra och jag tog bussen dit och vi är aldrig i San Pedro nu för tiden. Båda två har däremot vart barnflickor i San Pedro området, men det var för länge sen för att minnas alla gator så det blev en liten turistpromenad i den lilla byn. Väldigt trevligt.

Jag jobbar med båda tjejerna och det är så kul för nu träffar jag dom lite oftare än vad vi gjorde tidigare. Det går liksom inte att komma ifrån varandra och vi kan bestämma dejter lite lättare också :)

Lotta har dessutom pluggat make up som jag på Make up store i Sthlm, olika tillfällen men exakt samma kurs! Hon däremot valde att jobba vidare inom detta medans jag.. satte sminkväskan på hyllan.
Hon är superduktig så ta hjälp av henne om ni kommer hit!

http://charlottelothigius.com/

Nina B Fashion Boutique

Vi har fått in så fina underkläder på jobbet!
Ena märket är det amerikanska Hanky panky med Low rise thong som är en stor favorit hos ALLA!
Och sedan ett annat som vi köpte in i fredags. Paula the Princess. Svenskt märke, italiensk design med brazilian cut. Och vi älskar dom redan! 

Detta blir mitt tredje märke som jag har fått vara med att köpa in! Jag kunde verkligen inte ha jobbat på ett bättre ställe! Jag är så glad i mitt jobb!

Nu blir det shopping av underkläder! Det är på tiden att det blir lite lyxigt. I veckan får vi förhoppningsvis in b&h:arna från Hanky Panky också.

Om ni har vägarna förbi Marbella så måste ni komma och besöka oss. Det finns massor med fina höstkläder inne nu! 

Glöm inte att GILLA/LIKE Nina B på facebook så ser ni vad som kommer in ifrån märken som Odd Molly, Hunkydory, Gypsy05, TCN, Ralph Lauren, Custommade, H.eich, 2812 och mycket mer.


Paula the Princess.

RSS 2.0