Vi i april



Var forsta sommartrip for i ar, med Afrika i bakgrunden.

Det är sommar

Grillning med besök från Sverige! Imorn har jag semester och då blir det stranden!!


Asos

Jag beställde den här klänningen på asos som är jättefin! Däremot satt den inte så bra runt min lilla byst (så gillar egentligen inte urringat) så tänkte bara höra om nån var intresserad innan jag skickar tillbaka den. Den är svart i strlk uk 8. Passar en 34-36. Kostade 18,66€


Renovering

Det ser ut som en byggarbetsplats hemma just nu! Det står stegar överallt, både inne och ute. Penslar ligger utspridda och det luktar målarfärg lite överallt. Vi total fixar just nu! Det är snart helt målat utvändigt och fönsterna har fått sig en rejäl omgång med vitt. Sakta men säkert blir de klart.
Blommor är inhandlade och till helgen ska vi njuta av våran fina terass. Sen ska vardagsrummet få en ordentlig genomgång då innertak ska fixas. Men tills dess blir små puts. Dags för nya gardiner också, men så svårt de ska vara!

 


Måndag kväll

Kvälls mys med tända ljus, ett glas rött, hemmalagade hamburgare, twix direkt från Sverige, en mini påse gott & blandat och skön chill musik från chambao på tvn. Jag njuter av lugnet!

 


Lite vitt gör stor skillnad

 




Mer mat!

Den här början på helgen har verkligen handlat om massa mys och god mat! Vädret har vart sådär så vi har passat på att vara inne.
Ikväll fick vi för oss att göra smörgåstårta på det vi hade hemma, så gott det blev!
Det syns att vi har lite olika smaker, det är varsin sida som gäller..


God paj!

Jag har gjort den här fantastiska pajen några gånger nu och den är så god! Jag blandar i lite kokt skinka och tar dom grönsakerna jag har hemma.
Paj är verkligen underskattat!

Receptet är taget från den här bloggen. Finns underbara recept. Mskafferi.blogg.se


Medelhavspaj

6-8 personer
1 zuccini
1 rödlök
4–5 inlagda kronärtskockshjärtan i olja
1 gul paprika
8-10 körsbärstomater
ca 70 g fetaost
olivolja
1-2 dl riven lagrad ost (t ex Västerbottensost eller parmesanost)
3 ägg
1 dl grädde
salt och nymald svartpeppar

Pajdeg
3 dl vetemjöl
125 g smör
1 tsk salt
1–2 msk iskallt vatten

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225°.
2. Kör mjöl och smör i matberedare till en grynig deg eller nyp ihop den för hand. Tillsätt vatten och salt och kör till en smidig deg.
3. Tryck ut den i en pajform och förgrädda pajskalet ca 10–12 minuter tills det fått fin färg.
4. Sänk värmen till 200°.
5. Medan pajskalet är i ugnen ansar du zuccini, paprika och lök och skär dem i lämpliga bitar. Tomaterna kan behållas hela och ska inte brynas.
6. Bryn grönsakerna lätt i lite olivolja, salta och peppra.
7. Lägg den rivna osten i en skål och vispa ihop ägg och grädde och blanda i. Salta och peppra efter smak.
8. Häll ostblandningen i det förgräddade pajskalet, toppa med de brynta grönsakerna, kronärtskocka och fetaost i bitar. Lägg hela körsbärstomater högst upp och grädda i nedre delen av ugnen ca 20 minuter tills äggstanningen stelnat.
9. Strö över flingsalt och nymald svartpeppar och servera när pajen svalnat något.

 


För kort påsk

Påsken har gått i festens tecken och alldeles för lite sömn har hunnits med! Jag har vart död hela veckan!
Men kul har jag haft! Fest på jobbet i fredags och utgång med Sandra i Co. I lördags. Träffade fina Mirella som jag inte sett på år men dom jag umgåtts med dagligen när hon bodde här. Så himla kul! Det blev en lång natt på både suite och Olivia.

Nu blir det middag med Lotta och Sandra.

 


Grillning

Första grillningen utomhus för i år! Idag har det vart riktigt varmt så jag ser fram emot lite kött och ett glas rött. Mums!

 


Nina B. Easter Party

Fredagens fest på jobbet blev en succé!! Det var fullt med människor, modevisningen var fantastisk och vädret höll i sig! Ska bli så kul att se alla bilder som togs.

 


Bara sol

Idag njuter vi av solen! Dags att åka till jobbet för mig. Vår stora fest och modevisning är på fredag så det är en hel del som ska fixas. Ha en fortsatt bra dag!

 


Klänning

Idag fick jag hem en ny klänning som jag köpte på tradera. Jättefin med massa olika färger! Den ska få invigas redan till helgen.
Synd att ipaden tar så dåliga bilder.


RSS 2.0