Besök från Sverige

Vad skönt det har vart att bara vara hemma den här helgen. Det blev så mycket bilåkande och tidiga mornar i veckan så det hör behövdes verkligen.
Träffade Veronica och hennes stooora sällskap igår. Hur trevligt som helst. Lite god dricka och sedan lite shopping. Det är så roligt att ha ens vänner från Sverige här så dom får se hur man bor. Och på tisdag kommer dom hit för att kolla in mitt crib, om det nu är så mycket att kolla på ;D

Ne jag kan verkligen inte skriva längre, karl min köpte playstation 3 igår och självklart fick jag vattenblåsor på fingrarna efter ett parti OS. Nu blir det duschen, sanden från stranden måste bort.


Jag har vart utomlands


Kanske inte är så märkvärdigt som det låter. Har vart iväg på en tredagars jobbresa med karln min, 75 mil uppåt i landet ( = i höjd som madrid, puh! )och lika långt bort till väster som i Portugal. Vi passade även på att åka över bron för att besöka detta avlånga land i ca 10 min. De var inte mycket att hurra för just där men kul ändå att ha ett till land på kartan avprickat.
Förlåt för dålig uppdatering i Sverige, en summering med massa bilder får komma senare idag.

Idag blir det fix fix fix, ska även passa på att träffa Veronica med familj som är här i detta land just nu. Hej svejs.

  

Dagarna rusar iväg

På en vecka lyckades jag äta ute 4 gånger, varpå 3 var på samma resturang. Inte illa pinkat. Hade en hel dag med syster och mamma och hennes jobbarkompisar då vi fick hjälpa till att göra en rolig dag för dom på golfbanan samt gå ut och äta på kvällen. Dan därpå var det middag ute med familjen 2.


Dagen därpå blev det kräftskiva hos en kompis som ska flytta ner till Malmö. Träffa gamla vänner och snacka massa gamla minnen. En liten utgång hanns med också.Det är fullt ös här hemma och jag orkar inte uppdatera så mycket.

Första dagen med regn


Dagarna bara flyger iväg. Middag på Ett Glas med halvsyster och släktträff på underbara tynningö, i sthlms skärgård är några andra saker jag hunnit med nu. Och inte att glömma månförmörkelsen som var igår, såg ni den?

    
 

I Sverige med underbar familj


På svensk mark, i svenskt land, i mammas hus.
Det är alltid lika skönt att vara tillbaka hos mamma och familjen. Lunch på stan, kräftätandes och umgås med min gravida vän och min underbara familj är något jag hunnit med sen jag kom hit i tisdagskväll. Vädret är inte som i spanien men det gör absolut ingenting. Ikväll blir det förmodligen middag på nån härlig uteservering och imorn släkfest. En dag som denna vill man bara vila för att man vet hur mycket man har att göra resterande dagar hehe.

 

Sverige imorn

Nu har jag suttit och gråtit lite, Veronica en kompis hade lagt ut ett så himla fint klipp på sin blogg. Gu så otroligt bölig jag är. Jag gråter typ till varenda film som går på tv just nu. Tror jag kan vara lite känslig för tillfället, känns bra då att få komma hem till Sverige så man kan återgå till det normala när man är tillbaka i Spanien igen.
Nu ska jag packa ihop det sista och sen blir det sängen för imorn måste jag upp tidigt och hoppas på att jag kommer med bussen till flygplatsen (om den nu går).

Syns i Sverige gott folk!

Oväntade pengar

Hallelulja moment som Khisti hade sagt! Loggar in på mitt konto för att kolla om jag har ynka 150kr på mitt konto så jag kan ladda på min svenska mobil (tre laddas på via nätet) och vad märker jag inte till min förvåning! En jäkla massa pengar fanns på mitt konto!! Ringde mamma och det ska tydligen vare skattepengar.. jag vet inte alls hur detta går ihop sig då jag jobbat utomlands hej å hå. Men jäklar så glad jag är nu iaf!


Personlighetstest

En vän hade gjort ett personlighetstest och lagt ut på sin blogg om vad man är för sorts person och vilka jobb som passar en. Jag kan nog till stor del kanske säga att personlighetstypen stämmer in, sen att jag alltid är allvarlig och tystlåten.. njaa fifthy fifthy kanske, ibland spårar jag nog haha. Men att jag lever för stunden.. Oh ja! Jobben däremot.. njee möjligtvis två eller tre.

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, allvarliga, känsliga och vänliga. Konflikträdda. Undviker situtationer som kan leda till motsättningar. Lojala och trofasta. Extremt välutvecklade sinnen. Estetiskt lagda. (?) Uppskattar konst och skönhet. Ointresserade av ledarskap och makt. Flexibla och mottagliga för andras argument. Tenderar att besitta originalitet och kreativitet. Lever för stunden.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:


Artister, musiker, kompositörer, designers, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, lärare, veterinärer, skogvaktare, naturforskare, ekonomibiträden, snickare, kuratorer, sekreterare, tandtekniker, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor, mekaniker, fysiologer.


Var gör man av sakerna egentligen?

Jag blir tokig. Jag har alltid vetat vart jag haft min pinkod till min svenska mobil men nu när jag förengångsskull behöver den så ligger den inte kvar där den vart och jag kan inte hitta det nånstans.. kan man bli irriterad för mindre?
Idag hoppas jag på playan med Kristin, sen blir det städa städa städa. Bara tre dagar kvar tills jag är i Svea.

Flygplatsen

Nu har jag precis kört älsklingen till flygplatsen. Jag har aldrig gillat att säga hejdå till någon men samtidigt är jag glad för att han ska få träffa sin familj och sina vänner i Sverige och sen vet jag också att vi ses snart igen. (2 veckor, hejudamig). Dessutom åker ju jag till min familj och till mina vänner på tisdag så jag har ju nånting annat att se fram emot också. Men det känns verkligen hur mycket man älskar den här personen som man lever med, när man står där och ska säga hejdå och man aldrig vill släppa taget, hur mycket den här människan betyder för en.

Älskling, du är den bästa och jag älskar dig så otroligt mycket!


Uppblåst och sexig

Jag är en rutten gurka för tillfället, pallade mig iväg till affären för att köpa M&M och Malteaser och en påse är redan i magen (en liten vill säga). Härligt snygg och sexig man känner sig för tillfället, snarare uppblåst och härlig. Jag hade sätt fram emot en myskväll med karln ikväll eftersom att han åker imorn men han var tvungen att jobba över stackarn, åå andra sidan passade vi på att ta en soltimme på stranden idag så det kanske inte är så synd om mig trots allt?


08:ornas dagJag hade faktiskt velat vara i Sthlm och Sverige idag för att fira 08:ornas dag, även om jag har annat riktnummer i Sverige så tillhör vi ändå sthlms län. Kan tänka mig att det blir en jäkla massa skoj där idag.

Det är så VARMT här just nu så jag håller på att kola vippen. Karln och Jag orkade knappt ens vara på stranden igår för att det var så sjukt varmt. Känns skönt att få komma bort från Marbella för ett tag och komma hem till Svea. Det är så jäkla mycket turister i augmånad och bättre blir det ju inte för att värmen kokar utomhus.

En uppsägning och snart på svensk mark

Nu har jag gjort min sista dag på jobbet! Aldrig mer igen. Att en chef kan vara så oproffsig som min har vart är helt obegripligt! Jag skulle kunna ta upp tusen grejer här men jag låter bli annars skulle det nog bli en hel bok, men att slänga pengar på en och säga att jag ska betala hans kaffe, att be en städa upp hans skit, att ständigt få höra dumma kommentarer eller bli behandlad som ett barn bara för att man är minst är inte något man ska behöva ta!

Nått gott har det iaf fört med sig, jag har precis bokat en biljett till Sverige tack vare min underbara mammas hjälp, så redan nästa vecka befinner jag mig på svensk mark. Jag tror att jag kommer stanna 2 veckor så jag kan passa på att njuta och umgås med min kära famillj och mina vänner, pussa på mamma, syskon och katt och dra in lite svensk luft. Det kvittar om det regnar, här är det för varmt just nu och jag längtar faktiskt till september vädret här nere.

Älskling du är saknadJag saknar dig! Kom hem nu!


Tröttare än tröttastSå trött jag är,
jag förstår inte ens vad jag gör vaken vid den här tiden. 52 timmars jobb stående denna vecka har verkligen tagit på mina krafter. Förhoppningsvis bara en vecka kvar men jag måste hitta den där biljetten till Sverige också. Typiskt.
Igår blev det sushi med karln efter jobbet. Fashion Sushi har nog den godaste sushin i hela Marbella. Det här namnet är lite intressant, nu för tiden heter allting antingen Fashion, Loung eller Fusion här nere. Det känns lite trist faktiskt när alla ställen nästan heter likadant, hur är det hemma hos er?

Vad svamlar jag om egentligen? Jag borde verkligen gå och lägga mig

RSS 2.0