Os echo de menos guapasSpanien i strejk

Det är strejk i Spanien imorn!
Många flyg, tåg och bussar är inställda och du som anställd väljer själv om du vill gå till jobbet imorn eller inte!
Din arbetsgivare är skyldig att betala dig vare sig du kommer eller inte och denna kan dessutom inte sparka dig pga detta.
Jag väljer däremot att gå till jobbet som vanligt. Dessutom jobbar jag 9 timmar och de pengarna behöver jag absolut till våran resa!
Jag tror att den här strejken är bra för våra rättigheter som anställda men med tanke på att min chef är från Holland och vi bor i ett turistparadis känns en chansning inget bra! Lagar och rättigheter är inte hennes starkaste sida.

Det ska bli väldigt intressant att se hur Spanien kommer fungera som land imorn. Vad som är stängt och vad som är öppet. Vilka som väljer att strejka och vilka som inte gör det.

Det blev en dag på stranden

Igår blev det en drink på Lemmon med Sandra och tessan och idag blev det en dag på stranden med älskade sambon! Helt underbart!!
Vilken lyx det är att fortfarande kunna sitta på uteserveringen i klänning och att kunna ligga på stranden i slutet på september månad!
Nu är det Formel 1 som gäller och sedan ska vi faktiskt ta tag i att städa undan poolen. Det får räcka för iår, nu får havet stå för allt badandet :)


Större affär

Affären där jag jobbar har blivit större så nu har vi mer jobb! Fantastiskt! Jag behöver allt jobb jag kan få nu innan vi reser iväg i vinter :)
Idag börjar jag inte förrns kl 16 så jag har sorterat skor (lyckades faktiskt slänga 4par. Dom var helt förstörda Så det var på tiden). Ätit en god frukost ute på altanen med min sambo tills molnen kom. + testat slipmaskinen på huset. Effektiva mornar är de som känns bäst!


En regnig dag

Marbella har bjudit på regnskurar idag. Inte riktigt vad man har längtat efter när man haft en helt underbar sommar med massa sol o varma grader. Men nångång ska väl vi också ha regn.
Det är tur att det bara är september än så länge för då vet man att det finns sköna sommardagar kvar! :)

Efter att syster åkte hem har det inte gjorts mycket annat än att jobba. Just nu planerar vi förfullt för våran jorden runt resa och det kommer bli så bra! :) Alla ni som har vart i Indien, Thailand, Kambodja, Vietnam, Bali, Australien och bland annat Nya Zeeland får mer än gärna tipsa om bra ställen, bra hostel, mat osv.

Ikväll ska min andra hälft laga mat till mig tillsammans med vin, en bra film o bästa sällskap! Underbara karl!


En utav sommarens bästa kvällar!

Lemmon & Olivia


Puerto Banus


Tarifa 2010


Novali & Linda

Syster är här!!

RSS 2.0