Vackra systrar

Saknar er mina vackra systrar! Snart träffas vi äntligen och får fira in det nya året tillsammans!God Jul

Vi hade en jättetrevlig dag igår, här i Spanien med svärmor och våra två katter. Åt god svensk julmat, kollade på Kalle Anka, drack glögg och öppnade julklappar. Vädret var helt fantastiskt!
Det är helt otroligt hur fort tiden går för nu har även julen passerat. För ett år sedan satt vi på en strand på Koh Lipe i Thailand och njöt utav semestern. Vi hade precis börjat tagit oss igenom Asien för våran jordenrunt resa och nu helt plötsligt har vi gjort hela resan och är tillbaka i Spanien och firar jul.
Om mindre än en vecka åker jag till Sverige och jag längtar så mycket!
These boots are made for walking

Vi hade julfest med jobbet för någon helg sedan. Vi lyckades få ihop till 14 personer och då är vi bara 6st som jobbar i affärerna inkl 2 chefer och resten var alla killar som hjälper till att bygga och fixa. Hur trevligt som helst och Sandra och jag höll ut ända till 05.30 med massa dansande på Olivia Valerie. Vi hade så himla kul!

Samma dag som jag skulle iväg på detta kom jag på att jag inte hade några skor att gå ut och dansa i! Efter massa letande hittade jag dom här godbitarna inne på Zara!! Love them. Bekväma är dom också.
Lång helg

Vi har varit utan internet och tv i flera dagar! Tanken är att vi ska prova på ett annat telefonbolag och blivit lovade att inte vara utan internet mer än under tiden som teknikern böt router etc. Tji fick vi! Hela helgen gick och ytterligare dagar.
Det är inte förrns man är utan dessa tekniska prylar som man märker att man har blivit mer eller mindre beroende utav dom! Som tur är har vi tagit tag i andra saker så som att måla om Köket. Det blev superfint och nu är vi äntligen klara.
Vi har dessutom hunnit med IKEA så nu har jag min efterlängtade klädstång i sovrummet!På tal om skinkan

Såhär ser det ut i mataffärerna just nu.. En sådan kan kosta upp emot 500€ om du vill!Har helt missat att dom har felix köttbullar! Däremot kunde det vart lite billigare för ynka 450gram. Men det känns bra att det finns möjlighet till dom här goda :)

Sköna dagar

Barbequen igår var jätte trevlig! Kött är min favorit helt klart. Vi stannade tills sent på kvällen, åt gott och drack lite drinkar.
Ignacio bor för tillfället i Madrid med sin flickvän men kommer ner till Marbella ibland och stannar hos sina föräldrar. Dom har en fantastisk trädgård där trädgårdsmästaren förmodligen jobbar dygnet runt. Allting är 100 procentigt, jämt! Alla grässtrån lika långa klippta osv.
Dessutom har dom ett ånglok i trädgårn. Lite skillnad mot våran tomt med bilbana på baksidan :)
Lilla Ron var också med.

Barbeque i December

Vi har fortfarande fantastiskt väder här nere! Vi blir verkligen bortskämda tillskillnad från de senaste åren.
Det är röd dag i Spanien idag igen (tisdags också) och idag bestämde vi att stänga på jobbet så det blev en lång sovmorgon, lite målande på kontoret (snart klart) och snart ska vi iväg på Barbeque hos Ignacio.
Fantastiskt härliga dag!


Från vårt tak med nya objektivet.


Vinnarpriset

Skinkan som sambon fick med sig hem är gudomlig!

De här skinkorna är väldigt typiska för spanjorerna. Runt jultider så hänger de i nästan varje matbutik och finns i varje spansk familj. Det ser inte sådär jätteroligt ut men gott är det iaf!


Odd Molly 2012

Jag sag precis att Odd Molly lagt upp lite nya fina bilder fran deras runway vârkollektion 2012! Det är helt otroligt hur fort det gar mellan kollektionerna. Vi började med -40% förra veckan och snart ska den nya leveransen komma in.

Kul är det iaf.. nytt är alltid roligt! :)Vill ni se fler bilder sa klicka pa länken nedan sa kommer ni till varan jobblogg.

Nina B. Fashion Boutique

Fish eye

Älsklingen fick hem ett nytt fish eye objektiv tidigare i veckan. Jag kan inte mycket av hans kamera överhuvudtaget men ville så gärna testa det nya nu ikväll. En hel del övning behövs men det blir helt klart roliga kort.

Nu är han på väg hem ifrån en tävling i Jerez. Han vann och första priset var en stor spansk skinka! Alla som har vart i Spanien speciellt runt jul vet vad jag pratar om. Ska ta kort på den sen.. Jag tror nog att nästan varje familj i Spanien har en sådan runt jul.

Underbara höst

Det är så underbart med helg! Speciellt efter sist jag skrev när regnet bara öste ner. Nu skiner istället solen och det är riktigt höstväder ute, fast det är ganska ok temperatur. Däremot har jag blivit jätte förkyld och har knappt någon röst kvar!

Hela veckan har gått åt till att lära mig om att pinga och försöka få upp sin hemsida på google. Vi har ny webadress på jobbet och den tidigare bloggen hittades alltid när man sökte på diverse saker. Om det är någon som har tips så please.. give it to me! :)

Imorn börjar affärerna ha öppet på söndagar. Dom har annars alltid stängt förutom under juli/aug och dec när handeln rör sig lite mer än vanligt. Förhoppningsvis blir det en sväng till La Canada. Vi har fått både Apple och Hollister så nu finns det massa roligt att pilla på!


Någon som har biljetter över till dansens hus föreställning den 5/1 eller 6/1? Jag vill köpa!

RSS 2.0