Åland

Herregud! Jag hade räknat med att ligga bakis på söndag men att huvudvärken skulle sitta kvar tom hela måndagen, det var jag inte beredd på!
Men så kul vi hade!
Vi var fyra tjejer som åkte Viking line från Kapellskär med buffé inkluderat. Där var ju drickan inräknad så när de bara var en kvart kvar fyllde vi upp massa glas haha!
Sen blev de baren och dansgolvet. Vi var inte yngst men det var inte långt ifrån. En man i 65års åldern hade gjort ett vad med sina vänner, dom satte 500kr på att han inte skulle kunna få en dans med mig så när han berättar att jag får hälften av summan, ställer jag såklart upp! 
Förfest i Norrtälje å vidare till Mobergs, herregud!


Spansk gringo

Vi har haft en helt fantastiskt fin sensommar och höst i Sthlm men den här veckan slog kylan till! Trots att jag köpt ny jacka å nya skor för att klara kylan har jag gått å blivit förkyld och fått feber. Så himla typiskt! Jag är lite rädd för att skiten i näsan kommer ställa till de som det gjorde förra vintern, måste se till att gå till läkaren.
Nu blir de soffläge å tv så jag är pigg inför lördag. Då blir de Åland med några tjejer!Skyltningar

Vi har jobbat med så mycket skyltfönster på sistone, riktigt roligt! Vi har fått i grupp arbeta efter vissa symmetrier, ex diagonalt, horisontellt, vågen i material som skor, natur, glas, plast etc. 
Önska min kamera kunde ta bättre bilder så man kunde se bättre..
Idag gjorde vi ett skyltfönster där vi fick välja en saga så Jessica som jag jobbade med, å jag bestämde oss för Robin Hood. Blev så bra när vi fick använda oss utav färgade lampor.

Ännu en vecka har gått

Jag förstår fortfarande inte vad tiden tar vägen!
Den här veckan har vi haft grupparbete i skolan. Vi har vart tre i varje grupp och varje grupp har fått en trend ifrån moderådets trendguide som vi sedan skulle visa upp i ett skyltfönster genom att bygga saker. Min grupp fick 20talets badmode, mycket Chanel, svartvitt och hårda mönster. Riktigt kul! Mest nöjd är jag med min baddräkt jag gjorde av vävplast men också parasollet som sattes ihop av hönsnät. En grupp i klassen gjorde en fantastisk klänning av silkespapper! Studiebesök hos Svt har vi också hunnit med. Så kul att se hur allt går till.
Annars har veckan bara gått! Åkte med kusin, kusinbarn och moster in till stan idag igen till en annan moster och kusiner. Lilla Nellie 3år åkte tunnelbana för första gången och var helt fascinerad! Söt unge!
Ikväll blir det mjukisbyxor och soffläge.
Imorn ska vi in till stan igen, lillasyster fyller 19 år!

Positiva jag


Brunt kanske?

Torsdag eftermiddag och man börjar bli trött! Tur att jag och mina klasskompisar kan bjuda på oss själva då när vi lyckas ta oss in i materialrummet på skolan!!


RSS 2.0