17 timmar på hotell Don Pepe

17 timmar av min helg har bestått av att vara på hotell Don Pepe. Helt otroligt igentligen!
Så Idag är jag verkligen trött. Nästan 11 timmar blev det från hemmet idag med, men vi slutade mycket tidigare och det tog tid då att få ordning på alla saker som hade vart där! Efter det bjöd chefen alla oss + man och barn till Florina på middag för att vi vart så duktiga. Det var vi garanterat värda efter en sån lång helg!
Florinas son är 4 år och så himla söt! Han har en spansk flickvän på dagis som är blond så när han märkte hur rolig jag var att prata spanska med skulle han hålla mig i handen när vi gick därifrån, jag tror jag fått en beundrare haha!
Han tyckte dessutom att jag skulle med dom hem och vara hemma hos dom, Sötis. Tudor heter han också, en Tudor kan man inte bli arg på! :)

Nu ska jag kolla klart på filmen från igår och ikväll kommer äntligen min älskade pojkvän hem! Som jag saknar honom! Tusen pussar och kramar ska han iaf få när han är hemma och sen lär han stupa i säng han med. Underbara människa!

Morsdag

Grattis underbara mamma på morsdag! Hoppas mina syskon kan passa upp på dig hela dagen eftersom att jag inte är hemma. Önska dock att jag vore! Älskar dig mest i hela världen och du är den bästa mamman som finns!
Du är en stor förebild för mig och jag hoppas att jag blir lika bra som dig när jag blir stor.
Att ta hand om tre tjejer kan inte alltid ha varit det enklaste men du har lyckats mer än 100%.
Du har tre vackra döttrar och på nått sätt kommer vi alla gå i dina fotspår.

Saknar dig massor!


En lång dag

Nu är jag äntligen hemma och ligger i sängen! En lång dag har det blivit, 11 timmars jobbande, mer eller mindre ståendes gör sitt! Chefen bjöd mig på en snabb middag så lite break och mat fick vi men det var inte mycket!
Två glas rött senare dunsar jag i sängen iaf!

Nu ska jag kolla på en film och sova för imorn är det jobb igen, inte lika många timmar men vi hoppas garanterat på fler folk än idag på eventet. Sov gott!

MarcCain

Nu ska jag gå och jobba på ett event som håller till på ett av de 4/5 stjärniga hotellen här nere. Ett musikevent där också företag håller till. Om det bara är klädesväg har jag ingen aning om men det märks. Får se hur många timmar det blir.
Ha en trevlig lördag!


Trotsig tonåring

Den här eftermiddagen har jag verkligen gjort exakt vad som passar in för stunden! Jag har tom känt mig trotsig. Jag la mig inomhus och kollade på film, fast solen sken. Hällde upp ett glas cola och åt upp resten av pringlesen som var kvar, fast det hade vart bättre att vänta tills efter middagen och vad skönt det kändes ändå att bara göra det som föll in! Okej, nu bor jag ju inte hemma hos mamma längre pch kan faktiskt göra vad jag vill men man måste ändå ha lite förstånd till saker och ting, man är ändå vuxen. Fast idag har jag känt mig som 14 igen haha!
Jag vet inte om ni förstå vad jag menar men det gör detsamma ;D


Mitt swarowski

Vad trött jag har blivit dom här två dagarna när jag kommit hem från jobbet, alldeles seg! Förmodligen för att det är tungt att stå hela dagen och jobba, vädret är varmt och när jag väl kommer hem är det ingen hemma så det är helt lugnt. Redan imorse när jag vaknade såg jag fram emot den här kvällen, jag ska bara kolla på en film och ro om mig själv för det behöver jag! :)
Vi hade jättetrevligt igår. Först satt vi på Lindas jobb (mitt framtida) och sen gick vi och åt fisktapas. Riktigt gott! Jag och Linda hann med en öl också så igår kväll när jag kom hem stupade jag i säng av trötthet, riktigt härligt!

Kom på imorse att jag fick ett skärp av min chef i julklapp, ett skärp som vi säljer i affären. Det är från Korokum och killen på Mallorca gör krokodil, fisk och swarowski skärp i olika stilar. Mitt är väl det billigaste hehe men jag äger åtminstonde några swarowskistenar!


Stenarna sitter i peacemärket

Home alone

Jag är så trött så jag vet knappt vart jag ska ta vägen men jag orkar inte att gå lägga mig. Varför gör man alltid såhär mot sig själv? Lite soffslappning i soffan är å andra sidan inte helt fel!

Älsklingen borde snart vara på väg till Granada och vidare mot Madrid och Bilbao. Det är tävling som gäller hela helgen så jag och Pimpan är hemma själva, därför jag har laddat ner lite typiska tjejfilmer som jag vet att bara jag vill se haha.
Men ikväll ska jag iväg och äta lite tapas med Linda och hennes vänner. Ska bli jättekul. Hon är så söt och smsar mig jämt och frågar om jag ska med och eftersom att vi haft besök här nere så länge nu har det inte gått men så idag får vi det allt att gå ihop, vad glad man blir när folk inte bara ger upp!

Ännu mer mat

Nu är det garanterat fest på många ställen i Spanien! Vi här nere i södra Spanien fick nyss höra raketerna och det skulle inte förvåna mig om vi sover dåligt inatt pga alla tutor som kommer höras från bilarna när alla ska tuta ikapp som alltid när nått stort händer i här.
Vi har precis ätit goda hemmagjorda hamburgare som jag bjöd min kära på och snart känner jag att sängen lockar. Imorn är det jobb i klädaffären och sen ska jag försöka hinna med att sola lite. Att det var 30 grader i skuggan igår var det nog ingen som missade! Lovely!


Igår på Gorki.
Två matbilder i rad, så nu ser du att jag äter mamma ;)

Lägg också märke till mina vita underarmar. Kanske är dags att börja sola dom?!

Spanien & Sverige

Karln min och jag har vart ute på jobbresa igen. När jag följer med honom och kollar på de här byggnaderna vi ska fota så åker vi oftast på ställen vi aldrig ens visste existerade, både här i Marbella och utanför. Så idag har vi kört runt en himla massa i bergen och nere vid havet. Jag har nog sätt 3/4 mer av Spanien än Sverige och jag gillar verkligen att jämföra länderna, det är sådan stor skillnad ibland på vad som finns här och inte i Sverige. 

Igår tog vi en sista middag allihopa för det var sista dagen för våra gäster idag så vi åt supergod tapas på Gorki! Ett favoritställe helt klart. Nu är det verkligen slutätit ute för den här helgen. Det är varken hälsosamt för kroppen eller för plånboken, men man måste iförsig njuta lite med! :)


I söndags på Gaszpar.

30 grader i skuggan idag

Tusan! Jag slog precis pannan i dörrkarmen när jag skulle ut genom dörren. Hur sjutton kan man lyckas med det?
Imorse bestämde jag mig iaf för att ta en fixar dag igen, (nämnde jag att jag var världens bästa flickvän igår som städade min pokjväns garderob?). Här i Spanien kryllar det av kinesbazaarer och dessa affärer har verkligen allt. Det finns nog ingenting du inte kan hitta där. Så jag knatade ner imorse och köpte lim så dagen har gått till att limma och skruva ihop mina byråer som var lite raggliga.


Pimpan är självklart med!


Nu ska jag göra mig iordning och röra mig ner till strandpromenaden. Det blir lunch med älskling och våra gäster innan jag börjar jobba klockan 16. Jag är fortfarande på mitt gamla jobb så idag ska jag släppa bomben för min chef, tänk på mig ikväll haha.

Snart en ny månad

Det är helt otroligt, jag såg i almenackan igår att det redan är juni på måndag. Tiden bara rinner iväg!
Juni betyder å andra sidan förhoppningsvis en bra månad när jag kommer börja dra in lite pengar igen och få jobba på ett ställe där jag trivs. Jag ser iaf framemot juni :)

Igår blev det en hel dag på stranden. Tror tom att jag brände mig lite lätt på baken. Sen på kvällen gick vi ut alla fyra och åt mexikansk tapas mat. Den här veckan har jag garanterat ätit för mycket så till helgen är det jag som äter lätt haha.
Men men det är så det blir med massa besök. Livet är till för att njutas, och speciellt maten!

Tack också för alla responser igår, vad söta ni är :)


Mitt nya jobb

Nu blev ni lite nyfikna på jobbet va ;) Det är inte direkt att jag kommer bli bankchef eller nått liknande men det känns som ett väldigt bra jobb och speciellt då jag vet hur förhållandena många gånger är här nere.

Det är alltså på ett hotell jag ska jobba, i deras cafe/bar del. Det är ett svenskägt hotell så jag har svenska jobbarkompisar och chefer vilket känns väldigt bra, dessutom är dom 100% svenska när det gäller jobbförhållanden så jag kommer få 40 timmars arbete och 40 timmars kontrakt och det har jag inte haft en enda gång sen jag kom hit (Kanske är på tiden att jag adressändrar nu haha).
Det som är mindre kul är att jag kommer jobba 16-22 alla dagar utom måndagar då jag är ledig, alltså inga lediga helger, men å andra sidan är det bara till i slutet på september och fördelarna med chefer och kontrakt väger upp jobbtimmarna så det ska nog gå bra ändå. Jag är iaf glad att få ett mer "riktigt" jobb! :)
Äntligen kommer det klirra till i kassan! Som jag väntat!

Malin, ser du namnet på hotellet? :)




Mitt nya jobb. Här i baren kommer jag hålla till.

Ikväll ska vi fira

Såhär glada är vi, för jag har fått ett nytt jobb!!


Dagarna går


Malaga i fredags

Strand, tonfiskpasta och häng. Ikväll ska vi ut och äta igen.


Det engelska spanien


Vi gjorde det iaf så kul vi kunde, Afrika i bakgrunden!

Gibraltar, finns inte sådär jättemycket att säga om det. Aporna var det roligaste helt klart, staden var sådär med sina engelska ställen och människorna som bor där ser ut som en blandning mellan engelskmän och spanjorer. Dessutom pratar dom båda språken i en och samma mening. Hur dom nu lyckas med det.
Nej en gång Gibraltar räcker gott och väl för mig. Mamma och Ronja vad tyckte ni egentligen?






On tour in Malaga

Igår var jag ledig och det var riktigt skönt att ha en hel dag så man kan planera in någonting! Eftersom att solen var på vår sida så gick Klas, Emma och jag ner på stranden några timmar innan vi tog oss hem till lunch då karln min slutat för dagen.
På eftermiddagen och kvällen besökte vi Malaga, turistade runt och åt jättegott på en jättebra resturang mitt i centrum! Riktigt god fisk men bäst av allt var det goda köttet. Jag åt så mycket så jag var påväg att spricka. När vi var tillbaka i Marbella stupade alla i säng!

Idag är det inget vidare väder. Regnet besökte oss inatt men å andra sidan behövdes det och det var snack om att den skulle försvinna fram till förmiddagen. Så jag ska iväg på nån timmes jobb, chefen skulle tydligen lära oss nånting, och sen kommer vi nog fara på en till utflykt till eftermiddagen!


Lyx hemma hos oss


Dagens förrätt!

Vi har det riktigt lyx här hemma nu! I två dagar i rad har vi blivit bjudna på trerätters hemma hos oss själva. Hur
bra kan det bli! Zacarias och jag kommer hem från jobbet och möter Klas och Emma i köket och en halvtimme senare blir vi serverade. Riktigt gott!

Idag har vart en riktigt spring dag. Mötte upp Florina och hennes bror för lite frukost för att hon flyttade tillbaka till Tyskland idag. Riktigt tråkigt faktiskt! Synd att folk ska dra efter ett tag när man lärt känna dom så bra.
Sedan for jag hem, iväg igen till ett möte, som jag hoppas jag kan berätta om senare i veckan med positiva nyheter. Hem, hann äta på en kvart och sen iväg till jobbet.
Jag gjorde faktiskt en video på jobbet men jag har ingen sladd till mobilen så jag vet inte hur det är tänk att man ska kunna föra över den om man inte har bloothoot på datorn. Kanske finns på ps3?

Imorn är jag ledig och det ser jag verkligen fram emot!

När tekniken inte håller med

Hur irriterande är det inte när man verkligen behöver något för att man ska göra något annat och det inte fungerar? Jag tänkte fixa till mina CV idag så jag kan söka jobb imorn och jag har inte haft nån produktnyckel så då har man ca 25 gånger på sig att använda sig av word. Jag hinner rätta till mitt spanska CV men måste också rätta till det engelska. Glöm det. Mina 25 gånger är förbrukade! Och imorn ska jag träffa en svensk kvinna och då känns ju det engelska CV:et bättre än det spanska eftersom att jag där har ett personligt brev. Argh!

Zacarias kompis Klas och hans flickvän Emma kom hit från Göteborg igår så vi gick ut och åt lite tapas i form av argentinsk mat. Hur GOTT som helst! Argentinsk mat är bland det bästa jag vet! Nu har dom stuckit iväg till stranden, jag funderar på att ta tag i att styra upp nått på tomten eftersom att tvätten är hängd och vid 16 ska jag jobba.
Ikväll ska Klas och Emma laga mat åt oss så det ser vi fram emot.

Trist inlägg

Puh! Jag är helt slut! Det har blivit riktigt mycket arbete idag, och framförallt städning både på jobbet och hemma. Jag tog mig bara en snabb sen lunch när jag kom hem vid 16.30 och sen dess har jag städat hela huset!
Nu tänker jag inte lyfta på mig förrns vi får besök och det är väl runt 20.30 tiden.
Trött med andra ord haha!

Nu hade jag hellre legat såhär:


Redan onsdag

Det där med att det är sommar kanske jag får äta upp idag! Första dagen på länge som är molnig och inte alls så varm, men men.. Jag jobbar ändå från 11-16 och sen behöver jag storstäda så det kanske är lika bra det.

Maten igår var helt fantastisk! Det kom in massa olika små maträtter, en efter en och allting smakade jättebra. Man förstår varför en sådan resturang har fått en michelinstjärna. Tack älskling, du är verkligen bäst! Ska jag säga det igen? Du är bäst!

Zacarias mamma åkte imorse vid 07 och ikväll nästan 12 timmar senare landar Zacarias kompis och hans flickvän hemma hos oss. Än har vi besök kvar! :)


Kameran glömdes igår (fan) så det får bli en bild på mig och pappa i Puerto Banus

Födelsedagsfirande


Vi har haft riktigt tårtkalas här hemma idag, massa hemmagjord jordgubbstårta och god sommarsallad! Dessutom sken solen och det är supervarmt här nere nu. Sommar enligt mig :)
Jag kom hem från jobbet för ett tag sen och vid 22 ska vi ut och äta på en resturang som har fått michelinstjärna eller vad dom nu kallar det. Michelingrej iaf hehe. Ska bli intressant att smaka en sådan bra kocks mat!
Grattis igen till min underbara!

Du är bäst


Älskar dig mest!

Glad tjej

Jag tog tusen kort på min kära far och hans Marie men bara ett blev någorlunda bra haha. Det är inte lätt att få till kort när folk sitter och äter inte. Nu har dom åkt hem, riktigt tråkigt! Det är alltid så underbara att ha ens familj här men jag är glad för stunden vi haft tillsammans, Det var inte igår vi spenderade en vecka tillsammans. Tack för att ni kom!
Nu är Zacarias mamma här så vi har vart på stranden idag och nu har vi precis grillat grillspett! Supergott!

Imorn fyller min älskling 29 år så då blir det födelsedagsfirande för honom! :)


Sista kvällen på fiskresturang med far min!

Försommar

Solen fortsätter lysa här nere, riktigt skönt! Idag ska jag jobba på förmiddagen så pappa och Marie passade på att åka till Ronda, (hoppas jag haha) Ska ringa snart och kolla så dom sitter på rätt buss.
Igår tog vi en paus från stranden och passade på att köpa massa kött och ost som dom ska ta med sig hem. Det är tydligen jätte billigt med sådant här. Sedan tog vi oss en sväng till gamla stan och fikade. När jag gick och jobbade gick dom till stranden.
På kvällen var vi alla här hemma och åt lite mat, drack sangria och kollade på melodifestivalen. Vad många hemska bidrag det är alltså.
Jag håller på Spanien i final!


Självklart skulle bilen testas Enda kortet dock som inte blev suddigt!

Pintxos

Jag är ju mupp ja. Tog med mig kameran när jag gick till jobbet så jag skulle komma ihåg den och ta kort ikväll så jag får nått kort på farn min, men självklart glömdes kameran bort! Jaja.
Vi har precis kommit hem. Vi fyra har vart och ätit på Pintxos, en tapas resturang som alla älskar. God sangria och några pinxos senare är jag nu proppmätt men ändå smäller jag i mig gott och blandat som om påsen inte skulle finnas kvar imorgon.
Har dessutom fått bondbränna idag, fast på benen. Ville inte bränna mig mer på höften så hade shorts + att vi låg under parasoll, ändå fick jag världens streck efter shortsen. Får sola bort det imorn!

 

Gomorgon Spanien

Idag ska jag ta det lugnt med solen känner jag. Solskyddsfaktor 15 får åka med den här gången tillsammans med 8an för solen är starkare än vad man tror. Helst hade jag nog velat skyddat hela kroppen med kläder men det är nog inte ok på stranden med tanke på hur varmt det blir!
Nu ska jag göra mig en god frukost sen ska jag ta mig ner till stranden igen till Pappa. Och ikväll ska jag jobba tre timmar innan vi hittar på nånting. Antingen tapas eller mat här hemma med fotboll på tvn hehe.

Eurovision visades inte igår, men såg precis att Sverige gick vidare till Final. Det trodde jag aldrig faktiskt. I Finalen går min röst till Spanien däremot, deras låt är tusen gånger bättre och med en riktigt artist som är känd här sedan tidigare.

Att man kan vara så vit

 


Så kan det gå när man inte tänker sig för. Att sitta på sidan och tro att det inte är så varmt framåt kvällen när vinden blåser är big no! Bränd med andra ord.
Sådär såg det ut igår efter att vi hade legat hela dagen på stranden. Tur att jag skötte smörjningen relativt bra ändå.
Pappa och Marie är här just nu så idag har vi gått till Puerto Banus och tillbaka.
Pappa fick skavsår på vägen dit och jag hittade två blåsor på foten här hemma. Vi ska inte klaga, solen skiner ju iaf hehe.


Tillbaka

Tillbaks på spansk mark! Solen försöker komma fram ur morgondiset och jag ska hänga tvätt och ta mig ner på stranden.

 
 
Tjejerna i familjen

En fantastisk vecka

Nu är väskan så gott som packad så jag ska bara ta tag i mig själv också.
Jag har verkligen haft en jättebra vecka hemma med mycket skratt och leenden! Tack familjen och vänner för att ni helt enkelt är bäst och alltid finns här för mig! Tack mamma för att du alltid finns för mig, tack syskon för att ni vart hemma och träffat eran syster! Jag kommer sakna er massor som alltid men nu vet jag att jag är tillbaka om 3 månader iaf så nu känns det lite lättare än sist!



Erica, inga pengar på mobilen som du vet ;) tack för ditt supersöta sms igår. Tack för den här veckan och tack för att du har kommit hem till oss med din supersöta dotter och träffat mig! Du är min bästa vän och kommer alltid att vara! Som du skrev, vi syns - snart - igen!

Psykologi

Något som jag har blivit bortskämd med sedan jag flyttade till Spanien för 2 1/2 år sedan är vädret. Vintern är förjäkligt rent ut sagt men efter vintern vet vi att det väntar kanske 5 månader med bra väder! Den här veckan i Sverige har vädergudarna inte visat sin bästa sida, men det gör inget. Snart är jag i solen igen och den här veckan är enbart till för min familj och mina vänner.

Syster Ronja och jag ligger i varsin soffa och kollar på 27 dresses som visas på tv. Jag börjar själv tänka på om hur ett bröllop på stranden hade vart. När jag sedan tittar in på min blogg och ser alla bilder på bebis och gravida mammor tänker jag på hur min graviditet kommer vara. Jag kan inte låta bli att längta lite efter att få bära mitt hjärta i magen, sen ler jag och tänker att vad skönt att jag inte har brottom. Det är så mycket som ska pusslas ihop tills den dagen och jag känner att jag inte alls har brottom. Jag ska plugga, jag ska se världen och hinna med både det ena och det andra tills den dagen kommer. Så länge kan man låna sina vänners sötnosar!

Ikväll ska vi ut, vi ska hem till min bästa vän Erica, dricka lite vin och bara sitta och tjöta. Ta en sväng på stan och se vad kvällen har att erbjuda. Vi har inte vart ute med varandra på säkerligen 1 1/2 år så nu har vi lite att ta igen! Även om jag bor som jag gör är jag så glad för människorna jag har i mitt liv, min underbara familj, mina underbara vänner och min underbara pojkvän.


Underbara

Jag har verkligen underbara vänner och en underbar familj! Det är synd att man inte kan få allt så man kan bo där man vill men ändå ha alla runt omkring sig! Man får helt enkelt vara tacksam för vad man har, även om det är en bit bort. En dag hoppas jag att jag är närmare alla igen.

Idag har Erica, Ofelia och Jenny vart här och umgåts med mig och mina syskon. Så himla mysigt som alltid.

 


Barn barn barn

Jag tror nästan jag är mer trött än mammorna som vart hemma hos mig idag. 
Gravida Alexandra och Gravida Hanne kom förbi samtidigt som Mamma Erica med Ofelia var här. Och imorn ska vi träffa Gravida Jenny.
I sommar är det verkligen babyboom!
Nu ska vi göra laxsoppa för ikväll får vi besök av mammas kompis. 

Dagarna går

Det är redan torsdag idag, hujedamig! Dagarna går inte speciellt snabba, tack och lov men det är ändå redan torsdag. Jag njuter förfullt av att vara här hemma och det är så mysigt. 
Erica och Ofelia kom över igår igen. Sen kom även syster Ronja hem och senare på eftermiddagen åkte vi förbi gravida Alexandra och träffade henne. En sån liten söt kulmage hade hon :) 
På kvällen tog jag en promenad med mamma hem till hennes styvmamma och satt där och fikade och pratade om livet. Det är allt bra underbara människor vi har i våra liv. 
8 grader ute på kvällen, så det var svinkallt. Idag skiner iaf solen men det är lite blåsigt och kallt. Jag har nog blivit för bortskämd med solkustens sol :)
Syskonskaran -97 i Mumindalen Finland

Meckarkväll

Kusin kom förbi ikväll. Det blev lasagne kock och verktygslådeplock. Våran mamma vet hur man sätter folk i arbete ;)
Syrran håller koll på maten
Jag såg nada
Nu te!

Finbesök idag igen

Vi har fått fin besök av Ofelia och Erica idag igen :) supermysigt! Det är så härligt att umgås med dom. Massa snack i soffan och en liten sparvel som försöker sig på att få uppmärksamheten :) 
Båda syskonen och min katt är hemma och snart kommer resten av familjen. Härligt!
Vi ska laga ihop lite lasagne ikväll så blir mamma glad. 
Dålig uppdatering blir det nu men jag vill bara umgås med mina nära och kära!
Lilla Ofelia och jag.

Finbesök

Det är inte alls varmt här i Sverige men det spelar ingen roll. Jag är hemma hos min svenska familj (ja, jag har en spansk också, älsklingen och Pimpan :)) och får njuta av dom några dagar.
Idag har Erica och Ofelia vart förbi. Lilla sötnosen. 6 månader redan och så härligt barn. Hon var verkligen supersnäll! Så Erica, Novali och jag har uppdaterat varandra om allt som hänt medans Ofelia lekt med sina saker och kollat på tv hehe.
Jag är så glad att jag har Erica i mitt liv! Hon är min bästa vän och finns alltid där!
Nu väntar syrran och jag på att mamma ska hämta upp oss och sen ska vi iväg och handla. Äntligen får jag äta LÖSVIKTSGODIS. 8 månader sedan sist, hujedamig!

Terminal 2

Gu vad tiden har gått sakta idag! Jag har gjort allt och lite till för att få tiden att gå och för att få huset iordning tills jag är hemma igen men ingenting har hjälp. Nu är det iaf inte så långt kvar men usch vad jag ogillar att vänta!
Zacarias skickade sms också om att hans plan är försenat 30 min men jag hoppas verkligen vi hinner ses innan jag sätter mig på mitt plan.
Försöker få tag på mamma också men hon var ju inte lätt att få tag i, Novali svarar inte heller och Ronja är på väg in till sthlm och har ingen koll på resten av familjen haha.

Mamma, jag landar på terminal 2, bara så du vet!

 

Packning för en vecka

Jag orkade inte sola så mycket idag faktiskt. Jag som hade tänkt mig en pressardag men så blev det inte! Har hålt på att städat och packat och grejat istället så jag inte ska behöva stressgöra det i sista sekunden. Nu ska jag ta en dusch så jag kan börja packa ihop nessesären, och packa klart det sista.
Bussen går 16.30 och så fort jag fått in väskan på flygplatsen så ska jag träffa min underbara pojkvän! Pussa massa på honom, kramas och berätta hur underbar han är.
19.20 ikväll går planet och landar runt 23.50 på arlanda. Jag hoppas jag kan försöka sova nånting eftersom att vi åker på kvällen men jag har alltid svårt för det.

Jaja dusch vare ja.


Morsdag eller inte

Haha jag är riktigt lost ibland. Fick för mig att det var morsdag i torsdags och idag kom jag på att jag inte hade ringt mamma. Hon var coollugn när jag sa förlåt och skrattade och berättade att det inte alls var då, utan i maj. Och jag som tjatade som sjutton på Zacarias att inte glömma ringa sin mamma heller, hoppas han inte ringde haha.

Nu ska jag gå ner till jobbet igen, har vart hemma på lunchen och vart iväg till busstationen och köpt biljetten till imorn så det är fixat. Vi har en bra dag på jobbet så chefen kommer bli nöjd!



En superbrun mamma och syster i Tarifa

Blue sky

Det blev en trevlig kväll igår. De andra ville självklart ha mexikanskt så jag nöjde mig med en sallad eftersom att vi var där häromdan. Sen tog vi en coctail på ett annat ställe och sen gick alla hem till sig. Skönt att man kan göra så och inte behöva gå ut gå ut varje helg. Dessutom ska jag gå och jobba om en timme så det är skönt att jag mår bra idag :)

Nu är det bara en dag kvar :)


Tarifa förra sommaren

Strandhäng

Det har blivit några soltimmar idag på stranden och jag kan ju erkänna att jag bränt mig litegranna faktiskt. Även fast jag använde solkräm, kanske inte så noga men någorlunda ;)
Just nu är det fullt ös i parken bakom oss så musiken dånar tom in i vårat hus. Håller på att tvätta lakan så det är rent när Pappa o sambo kommer och sen ikväll ville tjejerna äta mexikanskt. Jag åt ju det i veckan och jobbar imorn så jag går nog ner och bara tar en coronita om jag orkar senare ikväll.


Ni slipper se bilden med blixt, solbrännan och de tusen fräknarna som invaderat i mitt ansikte nu ;)

RSS 2.0