Att inte gilla sina chefer

Vi har vart utan våra chefer på jobbet då dom har vart på nån fashion grej i Tyskland. SUPERSKÖNT! De som har vart på mitt jobb eller jobbat med mig vet hur våra chefer kan vara. De kan stå bakom en och flåsa en i nacken medans man känner sig livrädd och känner krav på att sälja! Idag däremot kommer dom tillbaka och det känns inte alls bra. Borde man inte känna att det ska bli roligt att chefen kommer tillbaka? Idag känns som en dag då man kommer få skit över sig, "Varför är inte det gjort?" "Varför ser det ut sådär där?" "Varför är inte det här korrekt utfört". Blä blä blä! Tom en norsk kund frågade mig hur chefen var "Han ser rätt agresiv och hård ut". Normalt? Inte det minsta.

Tarifa



Sondag morgon och en tripp till Tarifa var bestamt. Halv 9 blev jag vackt och da var det bara att gora sig klar.
En underbar dag med alsklingen spenderades igen pa en ensam strand tills familjerna pa eftermiddagen hittade dit. Den var sa himla fin och mysig sa det kandes som att man var nagon helt annanstans. En promenad langst vattnet bort till favorit matstallet och sen mer sol

Tack alskling for en underbar helg. Du ar verkligen bast! 

Underbara födelsedag

Och underbara pojkvän och mamma och familj har gjort denna dag fantastisk. Två superfina presenter på morgonen och stranden med min underbara karl kunde inte ha startat den här dagen bättre. Dessutom alla fina sms och samtal som jag fått. Ikväll ska vi till argentinska resturangen Tango i Puerto Banus, resturangen där vi hade våran första date så det ska bli super mysigt. Tack älskling, mamma, familj, och vänner för en trevlig dag! Tack älskling för att du gör min dag så bra här i Marbella.

       

(Denna fina mobil av Zacarias, i helsvart. Och denna fina epilator av mamsen och familj. Jag
är så nöjd och glad! Tack tack tack :))


Snart 22


2 dagar kvar till födelsedag

, eller snarare 1.. På lördag är det dags igen. Det är helt sjukt vad tiden går fort. Kändes fortfarande som igår när underbara mamma och lillasyster Ronja var här i Spanien och firade min födelsedag tillsammans med mig i Tarifa. Brun var man också, och nått kilo tyngre. Synd att jag inte kan fira min födelsedag med min familj i år igen. Men men, förhoppningsvis blir det Tarifa på lördag istället men just nu, nu känner jag för att dra täcket över huvudet och sova enda tills på lördag.


Olivia Valere

Lördagen blev riktigt trevlig. Tog en taxi till Mirellas kompis Louise som hade en riktigt fin lägenhet med utsickt över allt i stort sätt. Nått glas vin där och sen taxi till Olivia Valere. Jag har hört så mycket saker om denna nattklubben så jag har aldrig velat testa den, för det första ska det vara mycket prostitution, för det andra svindyrt, de 3e människor med pengar. Jag vet inte om jag kan säga att jag märkte mycket alls av nån av dessa tre saker, sen kanske det är en tidsfråga också som visar sig efter att ha vart där några gånger? Svindyrt är det men vi hade turen att tjejernas kompisar från Mexico var här och höll sitt fina kort i handen och betalade med nöje. Lite seg i huvudet och jobb på söndan och en fras som låter som följande "jag ska aldrig mer dricka alkohol".

Oh yes.. smasken

Nästa vecka får garanterat bli min sista vecka på Cascade Design, nu har jag fått nog av stället och den icke tillgängliga respekten. Sitter och myser med Pimpan nu i skrivandes stund. Har blandat iordning en drink åt mig och jag kan inte minnas sist det var en god drink som gick genom min strupe. Har annars blivit halsning av vinbox i sverige och goda viner med älsklingen på diverse resturanger.
Ikväll blir det utgång. Jag ska ta hand om Mirella och vi ska ha en trevlig kväll, ska dessutom få träffa hennes gamla kompisar. Vi får absolut inte glömma att vi båda jobbar imorn. Icke icke.

Imorn kommer han äntligen hem!

Utgång eller inte utgång?

Jag är helt slut verkligen! Det tar på en att jobba såhär som vi gör.. dessutom var det en super tråkig och "quiet" dag! Jag som kände för att gå ut ikväll, frågan är om jag ens orkar hålla ögonen öppna. Imorn är det utgång iaf! Oh yes.. det var inte igår jag var ute i Marbella, förstår inte vad jag gjort på sistone.. jobbat kanske? Utlandsresor? Aa typ!

Nu får karln min ta och komma hem från England!

Italien del 2

6/7. Söndag morgon och skön italiensk frukost stod på listan. Iväg till tåget som tog oss till Cinque terre och Monterosso för baaaad och soool! Gu så skönt det var, äntligen få bada i det blåa medelhavet som vi inte har i denna ände av Spanien. Självklart brände jag mig då det inte fanns nått som hette solkräm i min medhavda väska.

  

Iväg till tåget igen för att åka till nästa grannby, men självklart sätter vi oss på fel tåg som var svindyrt men med hundögon och Zacarias sköna italienska slipper vi undan extra betalningen! Av och på det nya tåget som tog oss till rätt ställe. Lunch på ett superskönt ställe med fantastisk utsickt! Två trötta människor tog sig sen tillbaka med tåget till La Spezia och började våran resa upp mot Turin.

    

7.7 Turino. Bilningen upp till Turino gick riktigt bra, tog runt 2 timmar och jag försökte hänga med den italienska trafiken i bergen så gått det gick, tillslut kände jag handsvetten komma och Zacarias min duktiga man körde återstående väg. Att vi dessutom körde lite fel i Genova ska vi inte tala om, dessa jävla gps:er borde se till att funka i tunnlar vilket Genova bara bestod av. Väl framme vid hotellet möte vi de andra spanjorer och for iväg på en pizza!
Resterande vecka i Turin bestod av fönstershopping (Jodå, hittade i stort sätt ingenting alls), den enda affären jag var tillräckligt länge i var hos en optiker där jag passade på att köpa ett par Vouge glasögon. Skönt att ha ett par "fina" glasögon. En del sovande blev det och en hel del bilkollande. Älsklingen var jätte duktig och jag var stolt flickvän. Massa goda middagar på kvällarna hann vi med och vi hann även turista lite tillsammans i Turin också innan det var dags för hemresa på söndan.
Himlen öppnade sig den natten vi skulle tillbaka till Milano och flygplatsen och var det nån som var rädd så var det jag.


   
  

Sammanfattning: Italien var kanon, speciellt kusten. Hade en fantastisk vecka med min underbara pojkvän och god mat åts varje dag. Att jag nu är lite trött på pasta och pizza kan man kanske förstå efter att ha ätit det varje dag. Jag kan däremot säga att jag tycker att pizzan i Sverige är bäst!
Tack älskling för en underbar semester!

The movie and shopping

Igår fick Mirella en superide efter att hon vart tvungen att gå hem från jobbet, Hon ville se Sex and the city the movie! Självklart var jag med på denna briljanta ide, Hem till henne och titta på dessa fantastiska tjejer. (fFör mig sågs den en andra gång). Dessutom har vi knappt umgåts på senaste, förutom på jobbet.
Är ledig idag igen och tänkta äntligen ta mig upp till La Cañada för att kolla rean där, har inte alls hunnit med någe större köp på denna fantastiska rea som är varje år. Däremot fick jag med mig en superfin klocka igår, en vit fin sådan, för ynka 10EURO!! Som hittat! Tänkte även passa på att visa ett annat kap, som gjordes tidigare i sommar, för orginalpris, ett par skor för 12 euro. Kalas att bo i Spanien vid sånna här tillfällen.

 

Dessa coola outfits

En vän tipsade om denna sida på sin blogg. Helt otroligt vad mycket snygga outfits det finns. Däremot är inte jag något hejdrundrande outfitsideegeni! Riktigt typiskt! Åh andra sidan så känns det sådär att styla sig med sin hejdundrande outfit när man en dag i detta varma land ska traska till jobbet för att sen svettig komma hem på lunchen och slänga av sig kläderna det första man gör, det känns alltså sådär att bära massa kläder. Hade man kunnat haft bikini hela dagarna hade jag nog haft det som dagens outfit varje dag.
Kalla mig tråkig men är det varmt så är det!

Italien del 1

Dåså, lite överblick på hur resan egentligen gick till. Tiderna på jobbet ändrades igår så jag var mindre glad och road när jag kom hem vid 23 tiden!

Fredag 4/7. Taxin kommer och hämtar oss och tar oss till busstationen för att sedan ta bussen till flygplatsen och nästa destination, Milano! Framme på plats letade vi upp rätt bil som skulle få följa med oss runt halva Italien (Ok där kanske jag överdrev en smula). Vi hade inte bokat något hotell förrns söndag så vi hade två nätter som vilsna landsmän. Smarta hade vi iaf vart och tagit med adressen till de hotellen vi kollat upp på nätet så vi hade någon aning om priser. Första stoppet blev på det hotell vi velat ha, nära centrala Milano
Väskorna slängdes bara in på rummet och så tog vi bilen till centrum. Ska tilläggas att inte en enda gata i Italien är gratis att parkera på, nerå.. Italienarna har koll! Lite turisting i Milano vilket jag tycker var en fantastisk stad. Affärer överallt och fina byggnader, här fanns verkligen alla affärer du nånsin kan tänka dig. Köpcentrum med bara de dyraste märkerna och en hellång gata med de mindre dyra men populära så som Zara, H&M, Bershka, allt, you name it!
Vidare hem till hotellet för en dusch och sen gåendes in till centrum för att hitta en bra resturang.
Om det var lätt? Inte det minsta.. jag skulle kunna säga att det knappt existerar några resturanger i centrala Milano, förutom de "resturangerna" där de ställt ut lite bord mitt på gatan men som vi inte kände var bra nog eftersom att vi spenderade lunchen på en av dessa. Tillslut dök en bra resturang upp iaf.

   
(Batterierna på kameran dog så mycket kort blev det tyvärr inte i Milano)

Lördag 5/7. Uppe med tuppen (näst intill iaf) för att hinna med frukosten på hotellet och sen dra oss vidare till nästa anhalt, Parma. En stad som just är känd för parma skinkan! Här blev det lite turisting, marknad och igen en god lunch när vi sen kom överens att vi skulle åka vidare då det inte kändes som att det var värt att ta in på hotell när vi redan sätt allting. 

  
(Lägg märke till de smala husen i bild ett, oh yes, jag blundar tydligen alltid)


In i bilen igen och vidare till La Spezia, en stad som ligger vid kusten. Även här hade vi kollat upp ett hotell som verkade bra, vi visste att det inte fanns många rum kvar och kände oss lite stressade, speciellt då vi åkte upp för denna enorma backa upp på berget. Men tro det eller ej, 1 rum kvar och detta tog vi!
Trötta efter denna resa
bestämde vi oss för att vila lite för att sen ta oss till en liten by precis i närheten vid namn Puertovenere där vi ville äta middag! Underbart söt liten by precis vid vattnet, där husen var smala som stickor och det kändes precis som att alla turister i Italien hade hittat  dit! Vi hittade tillslut förmodligen den bästa resturangen på hela stället, det var som att du satt i en liten öppen borg med muren runt dig och hade vattnet precis neranför dig, klart bästa stället, och med bästa sällskapet!

   
  

Fortsättning följer!

(Mer bilder finns att hitta på resedagboken och mer kommer upp här snart igen)


Tillbaka från Italien

Nu är vi tillbaka hemma i Spanien från Italien! Italien var helt fantasiskt! God mat och fantastiska ställen. Hinner tyvärr inte med nån större update nu för jobb vankas klockan 10. Är däremot ledig tisdag och onsdag så då kommer massor med bilder och updater upp! Håll ut mina vänner ;)

På väg till Italien

Nu är det packning och sen läggdags. Imorn - Italien!

Sovrum klart

Sovrummet börjar äntligen bli klart, lite sladdar och sånt som ska fixas och fönstret som borde målas lite bättre men annars är rummet helt perfekt. Försökte ta en bild men det blev en väldigt suddig sådan. Mer kommer senare.
Nu sängen!


 
Före                                   Efter

Dålig uppdatering



Gu så dålig jag är på att uppdatera just nu,
jobbet tar all tid känns det som och mycket mer finns det inte att skriva om. Funderar seriöst på att försöka byta jobb igen, det är inte kul att jobba såhär som jag gör.
Svärmor tog med sig sill, gräddfil och potatis så vi hade vår lilla midsommar kväll här med nubbe (som jag avstod)
Pratade med mamma idag också, hoppas hon kommer hit snart!
Nu är det bara 1 1/2 dags jobb kvar sen åker vi äntligen till Italien!

RSS 2.0