Datorn åker ut genom fönstret

Just nu är jag på väg att slänga ut min dator genom fönstret! Jag håller på att få panik på den så nästa vecka måste jag verkligen köpa en ny dator! Fick installera om hela explorer nu igen och självklart gick det bara om jag formaterade om datorn så ALLT har försvunnit på skiten! Riktigt surt att alla bilder och allt är borta. Förhoppningsvis har Zacarias de mesta av dom. Ska börja backa up alla saker när jag köper ny dator.

Igår var jag ute och åt med min jobbarkompis och hennes son på Kristins resturang! Super trevligt att lära känna folk mer personligt än bara genom jobbet. Sen kom Kristin när hon var klar i köket och vi två fortsatte ut en sväng. Jag börjar tröttna riktigt rejält på Marbellas uteliv! Men men..

Ikväll ska jag träffa Lotta för lite tapas förmodligen och skitsnack. Vi har inte sätts på ett år så vi har nog en heeel del att prata om! Hoppas allt är bra med er där hemma!

Zacarias jag saknar dig!

Kommentarer
Postat av: Erica

Jaaa :) Jose var och hälsade på idag också ^^

2008-10-25 @ 17:09:53
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Erica

Nej vi har inte börjat planera någonting än. vi får se när det blir. Men måste ju försöka tajma dig ju :D

2008-10-25 @ 17:10:38
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Lova

Haha, har du sett sex and the city avsnittet om backuper? :) Jag ska köpa en extern hårddisk faktiskt, en tråkig sak att köpa men oj så bra det är :) Kraam!

2008-10-25 @ 21:30:26
URL: http://lovavilda.blogspot.com
Postat av: Erica

Saknar dig med tjejen!! :/

2008-10-26 @ 11:08:18
URL: http://yulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0