Regnig helg

Det har vart regn och åska här i Marbella hela helgen så det har inte gjorts mycket annat än att sitta i soffan under filten och kolla på massa filmer och äta gott. Katterna däremot har inte alls gillat det och pojkvännen är i Barcelona med kompisar.
Jag tror jag har gått igenom varenda internetshop efter möjlighet till köp men som tur är har jag gått vidare till nästa sida innan jag börjat välja kläder. Måste fixa vårat sovrum innan det blir mer köp. Mina kläder hänger överallt nu och framför allt har alla tjockare ramar fått fungera klädstång. Sådär roligt för den manlige som faktiskt delar sovrum med mig ;)

Ett litet köp (eller 2) har jag iaf gjort den här veckan för att sansa shoppingen. 2 par nya Hanky Panky! Gillar deras söta påse och hur dom är förpackade.




25€/st hos Nina B.

Roxette i Madrid

Min kompis Lotta ringde precis!! Hon är och lyssnar på Roxette i Madrid!!!! Så avundsjuk jag är!! Är det någon musik som följt mig sedan jag var barn så är det just den gruppen. Hade jag vetat om det här lite tidigare hade jag helt klart följt med. Imorn spelar dom i Barcelona också, så himla synd att dom inte kommer ner hit till lilla Malaga.

Nu måste jag kolla upp mer spelningar. Roxette och ace of base.. nån gång måste jag se dom live :)
Tack Lotta för att jag fick lyssna!!




Ett 18 gradigt Marbella






I Sverige blir det

För 2 år sedan firade jag nyår i Spanien, För 1 år sedan var det i Thailand och i år blir det i SVERIGE!! Jag kan inte minnas mitt senaste nyår i Sverige.. eller kan det ha vart den där bedrövliga kryssningen med dig Erica? Haha tanterna var tokiga! 

Nu är iaf biljett bokad hem till Sverige för en vecka. Ska bli så mysigt att få komma hem till familjen så nära inpå jul. Det är synd att jag inte kan fira den 24e dec hemma i Sverige men jag är så glad att jag får fira ett nyår med min älskade familj så det är ok. Julen blir med min underbara familj här i Spanien :)
Jag ska göra den så julig som det bara går! Fira massa advent, baka och julpynta

Nu vill jag köpa julklappar!!


Julen 2009 i Spanien med våran superfina mini gran som jag köpte i Sverige och kånkade med mig hit.


Odd Molly Parker Coat

Mitt nästa måste köp är denna underbara jacka från Odd Molly som jag helt kärat ner mig i! Dessvärre är den inte ifrån årets kollektion så jag vet inte riktigt hur jag ska få tag på den.. jag vet bara att jag måste ha den i stlk 0!



Sen jag började jobba med olika märken har jag fått ett större intresse för kläder. Jag hittar jag bara mer och mer kläder som jag vill ha. Jag sa till min kära imorse att jag skulle behöva bygga ett nytt hus så jag kan få plats med alla saker som jag vill köpa :) Det är tur att jag vet vad jag har för budget varje månad att använda mig av. Nu är det däremot julafton så då får man vara extra försiktig.

Vad önskar sig alla i julklapp? :)


Döskallar

Jag älskar mitt nya armband som jag köpte på jobbet tidigare i veckan! Det går 5 varv runt handleden på mig och alla döskallarna hamnar sådär snyggt utspritt, glittrar till lite ibland och matchar alla outfits.
Jag är helnöjd! 39€ kostar det och det finns hos Nina B Fashion Boutique  http://www.ninabrodin.com/2011/11/zenzez.html

Snart ska jag iväg och träffa Lotta och Sandra för lite sushi. Jag har velat ha sushi hur länge som helst så det här ser jag verkligen fram emot! Imorn är det fredag, ledigt för helgen och älsklingen och jag ska till våran favorit resturang! Mysvecka!


Biljard

Vi har spelat biljard hela kvällen! Hur kul som helst. Det känns lite udda att ha ett biljardbord hemma hos sig men roligare "sportredskap" kan man nog inte ha. Idag var första dagen vi spelade, sedan jag flyttade hit.. för fem år sedan!
Vi håller på att göra om inne på kontoret/bilrummet där bordet står. Det har vart furupanel längst hela väggarna och inte alls speciellt smakligt. Nu blir det vitt vitt vitt och hur fint som helst. Vi är i renoveringstagen här hemma så förhoppningsvis får vi ordning på massor med små saker som måste fixas.

Nu blir det vindruvor och pistaschnötter framför Dexter. Jag är helt fast!



Katterna är med och myser. Lilla sötnosen börjar bli så stor, även fast hon är så liten. Dom växer på båda två varje dag. Här ligger hon på mitt bröst och myser, man får passa på så länge man kan ha dom på sig. Älskade katter.

Cravings

Jag har kärat ner mig i någonting som jag aldrig trodde jag skulle kära ner mig i, Någonsin! Nämligen dessa SILVER skor från Jeffrey Campbell! JAG MÅSTE HA DOM!
Jag har sätt lite kopior på nätet som har väldigt bra priser. Just dessa skor gör det mig ingenting om det är äkta eller inte. Det är inga varje - dag skor utan dom ska mest stå framme och vara fina och absolut användas till fest.
Måste kolla upp om någon i Spanien säljer dessa, eller om det finns någon i Sverige som säljer ett par i 37?

Sambon kan inte alls förstå mitt behov i dessa skor. I wonder why?!



Eftermiddagen i bilder









Idag är det röd dag i Spanien. Känns riktigt lyxigt att ha en vecka på bara 4 dagar.
Kvällen avslutas med hemlagad marockansk mat och Dexter!

RSS 2.0