mer bröllop
wow vilket bröllop det blev!

otrolig klänning (gjord av en känd designer viktor luchiini något), otroligt festställe, mingelmat oh dricka i massor tillsammas med 300 människor på en stor gräsmatta intill pooler och med en utsikt över malaga. god middag och massa dans. klockan 06 på morgonen landade vi på hotellet och mina fötter var helt slut!
upp klockan 10, komma iväg till tågstationen. älskligen skulle på tävlig i leon och jag tog bilen hem till marbella, för jobb!! slut som artist!


det som skillde mellan sverige oh spanien var att de satt ner under ceremonin, tillsammas med sin familj. vännerna tillsammas med flickvänner (vi) satt längst fram. det fanns inte heller någon tårta och det hölls inga tal uder middagen. däremot hölls det "tal" i kyrkan o under dansen fanns ett långbord med diverse tilltugg och gratis dricka hela kvällen. detta kan ju skilja från olika bröllop å andra sidan.

jag låter bilderna tala för sig själv! (våra batterier dog så nu väntar jag på fler kort från de andra)


z:s mamma o karl är här så nu ska vi ut o äta! sommaren är för underbar!

mitt första spanska bröllop!

våran midsommar blir lite annorlunda imorgon. vi ska på bröllop!
en utav zacarias kompisar ska gifta sig med sin flickvän i malaga (hon är super religös). det blir ett kvälls bröllop så ceremonin kommer inte börja förrns mellan 19.00-20.00 på kvällen!


det här blir mitt första spanska bröllop o oftast när man gifter sig på kvällen har man långklänning, speciellt om det är ett litet finare bröllop. dom kallar det "litet", det kommer 300 injudna gäster!
jag förstår inte ens hur man kan vilja ha 300 personer på sitt bröllop. det måste ju vara personer som man knappt träffar!


jag har sprungit runt hela veckan och letat klänning! (sista minuten linda!!) långklänning för ett vettigt pris är inte det lättaste att hitta! i säkert 20 affärer som jag varit i kostar en sådan mellan 200-400euro!! och det är absolut inga pengar jag vill lägga på en engångsklänning. men som tur var, idag när jag höll på att ge upp efter en runda i marbella och gamla stan hittade jag en liten liten affär med festkläder och där inne hittade jag en jättefin klänning för "bara" 80 euro!!
80 euro är ingenting jag vill betala men jag känner ändå att jag gjort ett kap! jag säljer den helt enkelt efteråt! jag får berätta mer efteråt om hur ett spanskt bröllop kan se ut. kameran ska garanterat med!

svårt att få till rätt färg!


härlig helg

jag har haft en fantastisk helg! ledig hela helgen!
i fredags gick älsklingen och jag ut och åt på vårat favorit köttapasställe! gott kött, provoleta ost och spanskt vin! kunde inte smaka bättre!

på lördagen lyckades jag ätligen få till en helkväll med min (andra) snygging! mötte upp sandra och hennes vänner för en mojito på room101 och sedan massa dans på suite och funky buddah! vid 05 orkade inte mina fötter längre. dom kände garanterat smärta efter 6 månader utan höga skor!
tur att vi hade kul iaf :)

vädret här i marella är väldigt skumt just nu, ena dagen supervarmt, andra kallt och tredje sol, kallt och regn. nu vill vi ha riktig sommar!


jag, sandra, viviane


RSS 2.0