Saknad

Det var underbart att ha min mamma och syster här. Familjen är så viktig för mig och ibland är det verkligen jobbigt att dom är så långt bort.
Vi har njutit av massor av goda middagar, både ute och hemma. Haft många timmar i solen på stranden. Gått i affärer och köpt massa fina kläder. Tagit hand om varandra och skrattar mycket.

Tack älskade mamma och syster för att ni kom. Jag hoppas verkligen inte att det tar för lång tid innan jag kommer hem till er i Sverige. Ni betyder så himla mycket för mig, hoppas ni vet om det. Älskar er.sommarnatt


ingen vanlig dag

jag 25 år!
puerto b - suite del mar - olivia
mamma o syster

min fantastiska älskade mamma o syster är här nu!
som jag njuter! jag är så glad!!

nikki beach

ledig!

kusin åkte hem igår o jag gjorde ett 12 timmars jobb.
det har vart så himla kul att ha henne här. att få visa henne hur jag bor, att hon fått träffa min pojkvän, äta god tapas, ligga på stranden osv osv.

tack för att du kom älskade du! du är mer än välkommen tillbaka, kanske en dag när nellie vill följa med! :) fräsis hälsar också! (tack för maten)

idag är jag ledig!!


tapas

jag var ledig igår så det blev en hel dag på stranden! så himla härligt!
på kvällen tog jag kusin runt i marbella, gamla stan osv o så mös vi med massa god tapasmat!
en helt ovanlig dag, med kusin

igår gjorde kusin o jag allt som vi vanligtvis inte brukar göra!
hängde kvar i puerto banus efter mitt jobb. (som jag sagt upp mig ifrån men det kan vi ta senare), kollade in lyxbåtar, snabba bilar, mötte upp sandra o rebecca o åt på picasso, där tre födelsedagar firades med tårtor o hög musik. var in på gucci på deras fest där det bjöds på champagne o snittar.

idag har vi bestämt oss för att stanna i marbella. nu blir det en sväng till stranden! jag är ledig!

RSS 2.0