Girltalk


(En sommar i Sverige)

Nu har jag fått i mig lite mat! Hur mumsigt som helst. Jag har den bästa kocken i vårt hus!
Har vart hos Lotta idag och i hennes superfina lägenhet! Hur mysig som helst med stora fönster, två våningar och en utsikt ända till havet från balkonen på tredje våningen.
Eldande i spisen och en himla massa girltalk, sminkande och glögg och pepparkaksfika tillsammans med henne, hennes far och hennes hund Eliott! Perfekt söndag! (Tyvärr blev det inga kort, hade inga batterier till kameran)
Nu ringde precis Kristin och nu är hon också äntligen tillbaka i Marbella så på tisdag blir det lång dag med henne. Idag känns det bättre att vara här i Marbella, tillsammans med två super bra svenska kompisar och min kära sambo!

Sminkning på schemat

Idag kan vi verkligen snacka om att det är söndag! Jag och karln min låg i sängen till tio i tolv för att sen vid halv ett äta frukost! Och det här är verkligen något som aldrig händer oss. Vid 10 brukar vi vara uppe annars och reda för en ny dag. Så himla skönt med lite avslappning idag. Tände lite ljus innan vi gick upp också i sovrummet så fick han en skön massage! Avkopplat som sagt!
Håller på att göra mig iordning nu så ska jag förbi Lotta och bli sminkad. Det blev ingenting av med det förra helgen, så vi ska göra det idag. På en söndag. Kanon bra helt enkelt! Ska se om jag kan hitta batterier till kameran och fota lite.

Här skiner solen idag igen!

Flera julklappar


(Jag i Malaga på hotellrummet)

Nu känner jag mig lite bättre. Har ätit och pratar nu med syster Novali på msn. Zacarias är hemma nu också med sin kompis Antonio så nu är jag inte så ensam hemma längre. Tror det var nån knäppgrej jag fick förut bara!

Har även andra och tredje julklapparna klara nu :) eller klara och klara, jag fick beställa dom så dom kommer väl inom 10 dagar förmodar jag. Kan inte säga från vilket ställe för då kommer syster Ronja få reda på vad det är. Novali vet redan :) men jag tror hon är lika glad för det!

Första julklappen klar

Nu är första julklappen klar! Till min underbara mor. Det känns så skönt att man har börjat lite smått så man inte behöver få panik i slutet sen. Och eftersom att min familj kommer den 21a dec vill jag inte panikshoppa i dagarna som dom är här.
Tjejen som jobbade på stället som jag var på försökte lura på mig en sak för 150euro. Snälla rara, så rik ser jag väl ändå inte ut att vara ;D även om min mamma är värd allt!

Fick nån slags panikångest när jag gick hem också. Det började dugga lite och jag hade tvätt ute så jag började små springa lite i uppförsbacken. När jag inte orkade mer började jag istället gråta! Sen grät jag hela vägen hem! Hur det här nu är möjligt vet jag inte. Tror jag känner mig som den ensamnaste människan i världen idag. Med alla mina kompisar och familj i Sverige och med en pojkvän som är med sina kompisar!

Ne nu ska jag rycka upp mig! Pyssla iordning lite med ljusen för adventen och sätta in en pizza i ugnen!

Julklappar och rim

Idag när jag hade som minst att göra på jobbet satt jag och knåpade ihop vad jag ska ge till mina nära och kära i Julklapp. Jag har nog kommit på de flesta julklapparna sen får man se om man hittar nått bättre eller inte. Hade även så mycket tid över på jobbet så jag satt och pysslade ihop lite rim vilket kan förgylla klappen lite.

Är ni duktiga på rim? Har ni nått bra rim till en bra julklapp? Ge mig era tips så jag kan få lite julkänsla här borta i gråa Marbella. Snö hade vart bättre än grå himmel faktiskt.

Imorn och på söndag är jag ledig! Underbara dagar! Frågan är bara vad man ska göra eller om man ens ska göra nånting alls ;)

Det är inte bara sommarsol i Spanien


(I en by precis bakom Sierra Nevada, ni ser lite snö på toppen på berget. Längre upp var det ännu mer snö och svinkallt. Taget vintern 2008)

Igår kväll, eller om det var imorse.. efter min svinkalla dusch så såg jag mig själv i spegeln och i ansiktet och tyckte att jag var lite brun sådär. Inte brun som i sommarbrun, mer brunare än vad jag normalt brukar vara på vintern. (På jobbet såg jag däremot blek ut igen). Kom att tänka på hur många kommentarer jag får höra om vintrarna när jag är hemma i Sverige att man "inte är ett dugg brun!" eller "bor inte du i Spanien?". 
Spanien består inte av sommarvärme och sommarsol 365 dagar om året, knappast. Här nere på solkusten har vi i snitt 50 regndagar per år men de andra dagarna under vintern är inga strand dagar, speciellt inte för någon som bor här. Dock såg jag turister på stranden förra veckan (?!)
Det finns dessutom en himla massa snö i Spanien under vinterhalvåret. Det snöar i norra spanien, det snöar utanför Madrid. Vi har tom snö två timmar ifrån oss där vi under vinterhalvåret kan åka skidor och bräda i backarna! Och på andra sidan havet ser vi det varma Afrika. Här kan man snacka kontraster.

Det jag nu ville säga är: Bli inte chokade, jag kommer vara blek den här vintern också när jag kommer hem ;D

Gomorron


(Jag i malaga med min underara karl)

Det ska regna här idag så jag sitter och tittat ut minst varannan sekund för att kolla om det kommit än. Grannen har huggit ner massor av deras palmer så just nu ser jag en halvmörk himmel titta fram. Jag hoppas jag hinner ta mig till jobbet innan det börjar.
Jobb idag igen. Och med det här vädret kan man aldrig veta om det kommer kunder eller inte. Det kan bli fullsmockat med folk men det kan också vara tomt.
Helst av allt hade jag bara legat och myst i sängen idag då varmvattnet tog slut igår och jag självklart behövde tvätta mitt hår den här morgonen. Har fått i mig  varm choklad och kaviar mackor nu iaf. Jag är så svensk ;D

Matlagning

Slutade en timme tidigare idag också. Så himla skönt. Kunna komma hem och göra allting i lugn och ro. Snart borde karln komma hem också så jag ska börja förbereda maten. Hade tänkt att testa mig på att göra en paj till middag. Får se hur det slutar haha.
Det blev ingenting av med American Gangster igår, vi hade ju redan sätt den. Tur att jag aldrig har sagt att  jag är bra på namn haha. Kollade klart på den dåliga filmen och den blev bara mer dålig!
Idag har solen skinit här i Marbella men nu med mörkret börjar det bli kallare så nu ska jag sätta på elementen och tända lite ljus.


Nya skor


(Medans Norrtälje och Stockholm bjuder på snö så bjuder Malaga på det här soliga vädret. Dock skulle jag vilja ha lite av varje nu)

Äntligen har jag köpt mig ett par nya stövlar. De fyra som jag har är så olika varandra men de röda som jag haft sen år.. 1986 känns det som, har börjat göra sitt snart. Testar en helt ny stil på stövlar nu men jag tror jag kommer trivas bra i dom. Ska försöka ta kort imorn så ni kan få se mitt kap för 29 euro. Det är väl tom billigare än DinSko?
Fick sluta en timme tidigare idag också och vilken skillnad det gör. Fortfarande ljust ute och tid till att strosa på stan. Annars är bokläsning och korsord mina sysselsättningar efter klockan 16 ;)
Nu är magen mätt och tvätten hängd så nu ska vi kolla på film. Filmen vi kollade på igår är inte ens värd att se klar på idag så nu blir det American Gangster som nån tipsade om.


Mamma du är bäst. Min förebild här i livet. Vet en himla massa och kan destu mer! Älskar dig!

Toppen helg i Malaga



Underbart är vad vi har haft!

Mys på stan.
Massage för karln.
Spa med Jacuzzi och turkisk bastu.
Supergod middag på modern resturang.
Härligt mys och sovande på hotellrum.
Bad i Jacuzzin på hotellrummet.
Promenix på den berömda borgen.
Lunch med sambos vän + fru.
Nu hemma med ännu mer mys.

Toppen helg med andra ord!


Att prata spanska

Jag är så löjlig när det kommer till att prata spanska med människor som är spansktalande eller pratar flytande. T.ex. så vill vi boka tid för spa idag på hotellet och Zacarias bad mig ringa och kolla om det är tidsbokning som gäller eller inte. Eftersom att det är hans present känns det ju som att jag borde göra det också och inte han. Självklart vill jag ringa och prata spanska med dom men blir så himla osäker i mig själv och engelska vill jag inte prata då jag vill kunna försöka ta det på spanska. Vad gör Linda? Jo hon skickar ett mail på spanska där hon förklarar sin fråga haha! Jag är bra dum alltså :D
Hoppas han svarar annars blir jag ju tvungen att ringa senare ändå :P



Uppdate: Jag gjorde det!! Yeeeey! Jag ringde hotellet och tog mig igenom hela samtalet på min krassliga spanska, enda engelska ordet jag sa var "when we are there" ;D Självförtroendet höjdes en ribba nu!

Fredag kväll

Jag har verkligen ingen lust alls att ta mig utanför dörrarna ikväll men har man lovat så har man. Daiami kommer också med så vi ska nog få trevligt där nere på stadens krogar och nån drink. Karl min lagade så himla god mat ikväll och det skulle ju bara vara så skönt att få vara hemma ikväll med honom och spela lite tv spel och vara i pyjamas hehe. Ne nu får jag sluta, det är bara att gå hem tidigt :) Duschat har jag iaf gjort nu!
Imorn åker jag och karln min till Malaga och ska bo på hotell och bara njuta av varandra! Ska bli så himla mysigt.

Ne nu ska jag lägga på ett kol här. Hoppas ni alla får en trevlig kväll!

Underbara helg

Snacka om att det ska bli skönt att ha sista arbetsdagen imorn. Jag är verkligen redo för helg. Jag måste försöka ta med mig kameran imorn så ni får se vad jag gör på jobbet efter klockan 16 ;)
Fullspäckad helg har jag också. Ska träffa min chefs dotter Zoe imorn kväll och visa henne lite av Marbellas uteliv. Sen på lördag ska jag och älsklingen äntligen åka till Malaga, ta in på hotell, få skön massage och ha en soft spa dag :) På söndag vill Lotta att jag hjälper henne att vara modell så hon kan sminka mig. Vi gick nämligen samma makeup kurs så det ska bli skoj att få se henne sminka mig :)

Tack för alla mat tips också! Nu är det snart "fredag hela veckan" fast spanska versionen såklart och sen blir det lite varma mackor! Pratade med min underbara mami idag också. Om en månad är dom äntligen här!!


(Jag i min nya sköna Hello Kitty pyjamas. Fråga mig inte vad som hände med färgen på håret när kortet togs)

Mat tips tack


Trött som in i sjutton! Orkar.inte.skriva.
Ge mig tips på mat, stor kok och matlådor? Punkt punkt punkt

Fusion Louge

Då är det 2 år och 1 dag idag då :) hihi! Ne så där ska jag inte hålla på. Jag är bara så himla glad över dessa två år. Vi satt och kollade igenom några resturanger igår som vi ville testa och efter ett tag kunde vi äntligen bestämma oss. Hamnade på Fusion Lounge som ligger lite utanför Marbella. Super trevlig personal och jättegod mat. Självklart världens bästa sällskap också.
Skyndade mig iväg en snabbis efter jobbet för att träffa Kristin och krama på henne då hennes vänner hade gått bort i en bilolycka ihelgen. Sötnos! Skönt att du är i Sverige om en timme iaf :)
Nu ska jag göra mig iordning för jobbet. Ennu en ny dag väntar.


Stort grattis till Jenny och Stefan som förgyllde min dag lite extra igår! Det är så himla fantastiskt. Snart kommer den andra plutten i kompisskaran!

Drömmar om städer

Igår kväll när vi precis hade somna så började jag små drömma lite om Göteborg. Jag drömde om hur Zacarias och Jag hade flyttat dit, börjat bygga upp våra liv på annan ort. Jag hade utbildat mig och han var inom sin bransh. Tre år senare hade jag en liten knodd i min mage.
Det är intressant egentligen hur tankarna kan flyga iväg såhär när man sover. Är det något ställe vi skulle flytta till om vi skulle flytta tillbaka till Sverige så är det en självklarthet för mig att bo i Göteborg eller Stockholm eftersom att vi har våra familjer där.
Det är med spänning iaf som jag väntar på att få se vart i världen jag kommer hamna.
Idag har vi två år tillsammans och jag är världens lyckligaste!

Lunchande på stan


(Gamla stan)

Vad glad jag är att jag har en sån bra vän här nere som Kristin!
Vi har haft en jätte trevlig dag med lunch ätande på paseon och vänner kollande hemma i hennes soffa. Eller kollande och kollande, det blev mest skitsnack som vanligt haha. Hon åker till Sverige på tisdag och jag är avundsjuk på henne. Min familj kommer till jul och hon är avundsjuk på mig :)
Nu är jag iaf hemma och ska ta tag i berget med disk och lite dammsugning. Sen ska jag återgå till soffan och fortsätta njuta av denna härliga söndag.

 
(Kristin & Jag)

Heting

Den här snyggingen kommer ner till mig på jullovet. Tillsammans med min underbara mamma och hennes man! Jag har nog aldrig längtat såhär mycket till julen som jag gör nu sen när jag var liten.


Ikea rocks

Jag åkte på jobb idag. Mindre roligt att jobba på en lördag men dagen gick riktigt fort fast jag var ensam så det var skönt. Ledig imorn igen så då kan man ha en riktig slappis söndag :)
Jag ville gå ut och äta ikväll och fira våra två år tillsammans som är på måndag men efter jobbet var både jag och Zacarias så trötta så vi har precis beställt Pizza och Empanadas, mums :)
Det är helt sjukt vad dyrt det är med beställningsmat här nere. Vi var lite sugna på sushi också men det kalaset brukar sluta på 300-400 kr för oss två och det är en jäkla massa pengar när man tänker efter för lite hem mat.
Har iaf köpt lite M&M och Malteaser som vi ska äta ikväll. Och våra svenska lantchips från ikea, mums! :)

Det här åt vi tyvärr upp igår ;)


Härlig fredag

Vilken härlig lugn morgon jag har haft. Är ledig idag och vaknade vid 10 och såg att solen sken. Inte ett moln är det på himlen och det här vädret är så himla härligt här nere på sol kusten. Folk (Läs turister) badar fortfarande medans jag går omkring med halsduk för att jag tycker att det är mysigt haha!
Ska ta mig iväg på en liten shoppingrunda idag tänkte jag. Behöver lite nya saker så som skor och nått varmare att sova i då sängen är iskall om nätterna när man lägger sig.
Sa igår att jag skulle åka upp vid 11, men sen kunde inte Kristin följa med så jag tänkte att 12 skulle bli bra. Nu sitter jag här tio min innan tolv och borstar tänderna och har håret i en handduk, blixten liksom ;)

Ikväll har älskling lovat mig massage och det ser jag verkligen fram emot :)

Princess till Prinsessa

Tänk om man inte vore så lat, eller ska vi skylla på att sängen är det bästa som finns på mornarna.
Har nu under en längre tid haft ett paket här hemma som ska skickas till lilla Ofelia i Sverige. Men eftersom att jag då måste gå till posten och skicka det så har det tagit lite längre tid än väntat. Ska försöka få iväg det på fredag när jag är ledig haha!
Karln är iväg på fotbollskväll hos polarna så jag håller på att göra iordning Spagetti och köttfärssås till mig själv, min favorit mat och så blir det nån film! Roligare inlägg än så här blir det inte ;)

Fortsatt trevlig kväll :)


Big brother kväll igen

Märktes det att jag inte orkade skriva om Spanien igår eller? Jag har nog fått lite antimarbella feeling på sistone. Tror att det är för att man hamnat i en cirkel. Jobbet som jag trivs med men som gör att man får ångest för att man inte kan få en bra lön (Som syster). Det går nog över. Såhär sa jag väl likadant om Norrtälje förut om jag inte minns fel? Och det var väl därför jag flyttade hit haha.
Jag har iaf min underbara man här som varje kväll gör den andra olik med mys, god mat och kärlek!
Ihelgen blir det iaf god middag ute då det är två oss för oss på måndag. Min underbara karl och jag i två år, helt otroligt vad tiden går fort! Vi ska bo på hotell nästa helg där dom har spa och massage så vi kan få fira ännu mer. Och ikväll ska vi mysa i soffan till Big Brother.


För mycket tankar

Jag har alltid vart en människa som tänker mycket. Nu har jag börjat märka att jag tänker någe fruktansvärt mycket på nätterna också, alltså drömmarna. Snart måste jag nog köpa mig en bok om drömmar så jag kan börja tyda dom fast å andra sidan lär jag tänka ännu mer då så jag låter nog bli haha!

Är fortfarande lite förkyld men inte som igår kväll iaf. Gjorde en varm choklad till frukost så jag hoppas att det kan hjälpa lite iaf. Idag känns det dessutom som tisdag då jag jobbade igår men det är de ju inte. Förmodar att det kommer bli sex arbetsdagar innan jag är ledig, jaja.. jag får se fram emot helgen helt enkelt! Och ikväll, för ikväll kommer jag få träffa prinsen igen! 

Nu är det dags att göra sig iordning lite, senare ikväll ska jag försöka berätta om nått riktigt sjukt som man kan göra här i Spanien om man står utan bostad. Ha en bra dag!


Sjukling, igen!


(Sånt här gör en förkyld, men de kan det vara värt!)

Tokförkyld har jag blivit!
Efter dom där 6 timmarna igår några tusen meter ovanför marken gjorde verkligen sin grej. Man tror alltid att man har tillräckligt med kläder för att solen skiner men icke.
Tycker riktigt synd om mig själv som sitter här hemma helt ensam utan sambo som kan ta hand om mig ;) Hihi!
Ska värma på en pizza senare för mer orkar jag inte, hade velat ha pannkakor men jag har ingen kraft till det.
Imorn ska jag iaf äta lunch med Kristin på vårat stammis wok hak! Får hoppas att jag är friskare imorn också.

Jag saknar dig älskling!

Madre Mia


(Marbella i Bakgrunden långt där nere)

Estoy Muerta! - Jag är död! Inte bara jag utom fyra personer till. Jag, Zacarias, Zacarias syster Itziar, Karlns jobbarkompis Andres och hans fru Maika fick för oss att vi skulle ta en lång promenad idag, upp till Concha. Berget som spanjorerna här i Marbella är så stolta över. Det är  väl kanske 1100 meter högt och ska ta över 2 timmar upp. Det ser högt ut men inte trodde jag att det skulle vara så högt som det var. Och att gå bland stenar och buller på små stigar och med stup på båda sidorna gjorde inte direkt mig särskilt säker. Jag var så rädd ett tag att jag kände att jag skulle börja hyperventilera då tårarna var på väg ut. 6 Timmar senare var vi nere på säker mark igen.
Men oj sån promenad vi fått och vilken utsikt :) Nu blir det mat och film!

Myskväll

Sitter här och myser med mig själv framför nån film som jag inte alls hänger med i då jag sitter och snackar lite skit med kusinen på msn samtidigt. Har tagit fram duntäcket och tänt ljus och skärt upp lite ost, tagit fram lite choklad och sitter och smuttar på en Bacardi Breezer vattenmelon, mums!
Snart kommer Zacarias syster så då tar vi nog fram mer gott. Tanken var att vi skulle vänta på henne men jag kunde inte hålla mig ;) hihi!

Julklappar


Jag är ledig idag
och så skönt det är! Sitter och pratar med syster Novali på msn och hon har tydligen gått och köpt en julklapp till mig som mamma inte kommer ha plats med i resväskan! Nu är ju jag självklart världens nyfiknaste och kan inte bärga mig tills jag får se vad det är. Dumma lillasyster :D Nedå, jag har verkligen världens bästa systrar!!
Synd att inte hon också kan komma ner till mig över julen. Jag får åka hem sen och kramas med henne.

Jag har iaf ett stort shoppingsug idag så jag ska åka och shoppa lite och kolla in lite julklappar jag med. Julkänsla har jag verkligen mycket av fast då de inte finns nån snö här.

Sumering av mina två år

Två år vare ja, det är helt otroligt hur fort tiden går. Jag kan inte förstå att jag nu sitter här i min sambos soffa efter två år i Spanien. För exakt två år och några dagar sen så grät jag floder över hur jag skulle sakna alla och om jag verkligen skulle klara av att vara borta från alla i ett halvår. ETT HALVÅR. Det här halvåret har nu blivit två år. Jag saknar alla som tusan där hemma. Och jag önskar varje dag att jag kunde vara granne med varenda en och bara ringa när jag känner för det men tyvärr är det ju inte så. Däremot har jag lärt mig vilka mina vänner är och dom har jag fortfarande kvar!

Under två år har jag gjort detta:


Vart i Sverige minst 7 gånger.
Haft kärlekssemester i Mexico.
Ätit en himla massa pizza och pasta i Italien.
Vart i Portugal i 10 min.
Arbetat inom cafe och modebranshen.
Pluggat upp lite betyg på komvux.
Haft en underbar sambo i 1 1/2 år.
Lärt känna nya människor från hela världen.
Växt
som människa.
Fått aptiten att växa med massa ny mat.
Målat om ett helt hus.
Lärt mig spanska.
Besökt en himla massa ställen i Spanien, t.ex.

-Madrid
-Barcelona
-Sevilla
-Granada
-Algeciras
-Fuengirola
-Bilbao
-Cadiz
-Ronda
-Avila
-Tarifa
-Malaga
-Almeria


M.M M.M Plus en himla massa småbyar.
Saknat en himla massa.


Jag skulle kunna fortsätta men orkar inte tråka ut er med massa text. Hur som helst så har jag iaf hunnit med en jäkla massa när man tänker efter.

Nu återstår det att se hur detta nya år kommer att se ut, riktigt spännande ska det bli då jag har massa planer för mitt liv.



Allting går i rosa

Ville bara titta in lite snabbt och skriva lite innan jag drar mig tillbaka till soffan igen! Måste ju försöka göra åtminstonde ett inlägg varje dag minst så ni får reda på jag gör om mina dagar :)
Jobb jobb jobb som vanligt idag. Imorn är sista dagen innan helg för mig och det ska bli så skönt.
Har träffat Lotta idag för lite tapas. Har inte träffat den här tjejen på ett år så vi hade verkligen saker att prata om. Förhoppningsvis blir vi duktigare på att höra av oss nu så vi kan börja umgås på riktigt för vi har verkligen roligt tillsammans :)
Har även hunnit med att handla en väska och besöka affären Prinsess där ALLTING går i rosa till de små barnen. Handlade en liten present till min söta väns söta dotter! Kom ihåg att jag sa Rosa ;)

Nu kom precis älsklingen ut med världens finaste teckning som han gjort till mig så nu ska jag mysa ner i soffan med honom igen under täcket!
Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa. Imorn ska jag försöka resumera mina två år här nere i Spanien. Två år idag på pricken har jag nu bott i det här landet.

Hej svejs på er!

Mys framför Big brother

Big brother maraton idag igen. Mys framför tvn med familjen.
Min bästa vän har idag en söt liten bebis i sin familj. Jag har min söta katt som vill vara en bebis ;)


Gör aldrig detta

Blä!! Jag var nyss sugen på nått sött så jag fick för mig att jag skulle vara lite nyttig och gjorde en skål med apelsin och äpplen. Eftersom att de inte är nått speciellt fick jag iden att smälta lite choklad över. Satte kastrullen på pannan men ångrade mig fort då jag såg micron. Eftersom att jag är så fruktansvärt bekväm ibland stoppade jag in skålen med både choklad och frukt!! Och jäklar vad det inte smakade gått!!

Eftersom att jag inte åt upp det är jag nu sugen på nått annat. Fan att jag inte bara kunde hålla mig till frukten!

Love is in the air

Vi myser på som bara den här hemma just nu. Båda under täcket med varsin dator och formel 1 på tv med massa levande ljus. Det är mys det. Snart blir det lite varma mackor och en film. Känner att jag inte är världens fräshaste idag med mina mjukiskläder och otvättade hår, men vad gör det? Det är söndag och jag älskar att jag och min pojkvän kan vara lite såhär för varandra ibland.
Det är kärlek!

Skor till Salu

Nu har jag också tänkt att testa Tradera och se hur det går. Jag tänkte börja med de här skorna och se om det fungerar bra. Eftersom att jag inte bor i Sverige kommer sakerna att skickas från Spanien men självklart kommer bara frakt "inom Sverige" betalas för köparn och resterande summa står jag själv för.

Så vad tror ni, finns det någon marknad för dom här skorna?



Knappt använda. Strl 37 och väldigt smala i modellen. Köpte på Blanco i Spanien.





Skor köpta från Asos. Aldrig använda! Strl 4 vilket jag tror motsvarar en 37 då dom sitter bra på mig.



Vita skor med silver spänne. Använda 1 gång. Strl 37.

Förlåt för dålig kvalitet men fanns inte så mycket ljus i rummet!

Gratis tjafs

Jag tänkte att jag skulle testa en av de här gratissidorna som gör att man får presentkort på H&M, Gina tricot eller JC. Men de var inte så lätt som jag trodde haha.

Vill du testa ändå kan du alltid bli medlem här: LÄNK

Världens lyckligaste


Jag är så himla glad!
Min mamma ringde mig den här morgonen och berättade att hon har bokat biljetter hit till mig mellan den 21 och 28 december. Det betyder alltså att jag äntligen får fira JUL tillsammans med min familj! Tyvärr kommer inte syster Novali med då hon ska jobba.

Jag är så himla lycklig nu!

Ett bröllop väntas


Nej det är inte jag som ska gifta mig, utan Zacarias kusin som just nu bor i USA men ska ta sin blivande man till Sverige för ett bröllop i Augusti. Det här är verkligen en sak jag ser fram emot, att få gå på min pojkväns kusin bröllop, att få gå på vårt första bröllop tillsammans, att få åka till Sverige på ett sommarbröllop, besöka Göteborg i Sommaren och ta med min karl nån dag till min familj i Stockholm.
Nu är det iförsig ett tag kvar men eftersom att jag ser min framtid med min sambo ser jag också att vi går på det här bröllopet tillsammans!

Nog om det, Idag mår jag mycket bättre. Lyckades ta mig igenom natten utan att frysa men med en värk i ryggen som sedan övergick till en värk under revbenen i magen. Får hoppas att den här natten blir bättre då jag iaf inte fryser nått idag.
Vi har tänt massa ljus här hemma då det blir isande kallt i Spanska hus så fort solen inte lyser. Väntar på att två filmer  ska bli klara så vi kan titta på dom sen här i soffan under duntäcket med lite godis. Karln min har iförsig redan somnat, han var hemma rätt sent imorse, men snart så väcker jag honom igen :)

Trevlig Halloween på er alla!


RSS 2.0