Egna projekt

Vi har haft egna projekt i skolan den här veckan. Två dagar skulle vi jobba med en väggexponering å två dagar skulle vi jobba med skyltfönster. Eftersom att jag har en bit till skolan och bor hemma hos mamma kände jag inte för att kånka nånting att exponera, men som tur är har vi ett jätte härligt materialrum i skolan så jag lyckades tillslut hitta lite där. Min väggexponering fick blir för Guess då jag hade både väska och plånbok med mig. Vilket pillerjobb med texten! Länge sen jag jobbade med en overhead överhuvudtaget. Skrev ut lite bilder och pysslade på podiet. Jag blev nöjd! De andra i min klass exponerade smycken, café, te, hårprodukter osv. Fönstret var roligare då jag skulle gå Wild and crazy med polkagrisar (som fanns färdiga i frigolit i skolan) och de röd vita färgerna. Målningen å loggan tog verkligen tid men sen fick jag ihop kompositionen extremt bra. Hittade lite paket å fick ihop en härlig julskyltning för Gränna.
Nu är det helg och på måndag börjar min tre veckor långa praktik.. Nervöst!

Bra helg, igen!

Min underbara lilla prinsessa fyllde år ihelgen så det firades med 5års kalas. Presenten var en favorit så vi ritade monster High hela dagen. Hon är så fantastisk den här lilla flickan! Jag blir så varm att hon tagit in mig i sitt liv så fort fast jag bott utomlands i så många år. Det betyder så mycket!
Efter kalaset åkte kusin och jag hem till mamma och satt på mitt golv, drack lite rödvin och gjorde oss snygga. Vidare till Hallstavik på inflyttningsfest, mötte upp andra kusin och hans tjej och framåt midnatt fick vi skjuts till Norrtälje och teatern. Måste ge en eloge till den fina inredningen dom fixat. Lite drinkar, dans och massa skratt gjorde kvällen helt fantastiskt kul! Jag har verkligen en sådan fin familj! Taxi 03.00 ut till Älmsta där det bjöds på köttbullar och makaroner! På söndan vaknade vi upp trötta efter alldeles för få timmars sömn men tog oss till moster där vi fick äppelpaj. Bra helg med andra ord!

Motivation

I onsdags passade jag på att träna med en klasskompis på 24fitness på Regeringsgatan inne i stan, riktigt fräscht gym. Kul med lite variation. Nästa vecka ska vi testa Sats där en annan klasskompis jobbar. 
Jag ligger snäppet tyngre än min klasskompis så kände att jag inte hade tagit ut mig helt så igår blev det dubbelpass på mitt Friskis. 1h ben själv och 1h armar med min super babe. Även fast vi var trötta har vi ett jävlarinama så vi körde verkligen slut på oss, så underbar känsla. 
Fredagar är jag ju ledig så var uppe på gymet imorse vid 10 med Viktor, Ericas bror. Vi körde slut på våra armar, axlar och rygg! Måste bli bättre på att fota så jag kan jämföra med före och efter bilder men jag känner själv att jag blir starkare. Har gått på tyngre vikter 💪☺️

Träningen

I två veckor har jag kört full träning nu och det känns så skönt att vara tillbaka. Den här gången har jag ett mål också som ger lite jävlarinama! Kosten är svår att lägga om när jag inte har eget men jag har absolut blivit mer uppmärksam på vad jag äter. 
Ser fram emot kvällens benpass på gymmet, har sovit som en kratta inatt så jag hoppas inte det förstör.

Medans man kan..

Det blev visst lite after school med gänget i tisdags.. Jag var redo för att ta mig till gymmet så fort skolan var klar men sen visade det sig att våran ena lärare hade utställning på sina egengjorda läder smycket så vi tänkte gå dit och ta ett glas vin.. 
Dagen efter i skolan var vi fem trötta elever! 
Men kul var det! Jag har sådana fantastiska klasskompisar och det är så kul att lära känna nya platser. Vi började på hotell scandic malmen och sedan 54.
Känna skönt att den här helgen spenderades med träning och filmmarathon i mammas soffa.

Finaste vännerna gör lördagskväll

När jag kollar tillbaka i bloggen känns det som att mitt liv just nu består utav fest och skola! Haha jag vet inte om så är fallet men jag har kul iaf :)
Förra helgen bestämde Erica, Anders, Jessica, Viktor, Ronjja å jag att vi skulle köra en hejdundrades kväll för Viktor som skulle flytta till Oslo. Massa gott att dricka, dans och sjung till gamla låtar och sedan avslutade vi uppe på Mobergs (IGEN! Nu räcker det!). Vi hade en sån himla trevlig kväll! Jag har verkligen världens finaste vänner och så himla kul att jag fick med mig lillasyster också. Mellansyster muttra nått om att vi blev som 15åringar när vi umgicks med varandra haha. 
På söndag låg vi i soffan hela dagen.. Ställa ut

Vi har haft utställningsteknik i skolan där vi skulle göra en utställning från början. Vi fick välja om vi skulle ställa ut en skor eller smycken och sedan fick vi fantisera hej vilt. Jag bestämde mig ganska fort för att göra en utställning om träskor, tillslut hittade jag en svensk kvinna som bor i New York som säljer sina egendesignade träskor där så jag bestämde mig för att låtsas göra en utställning åt henne. I Brooklyn, i en tegelbyggnad i nått industriområde där man skulle komma in och mötas av natten i NY. En bro, Brooklyn bridge, skulle gå genom lokalen med vatten på sidorna, stora tavlor som hängde längst väggarna med bilder på hennes vänner bärande skorna. I slutet av bron kom man fram till en avsats där två män satt och tillverkade skorna på plats. Mycket trä för att känna att Sverige möter USA. la suede NY kallade jag utställning. Det blev jättebra och det var ett riktigt kul ämne i skolan! Efter det fick vi dukning på schemat, Jessica och jag dukade upp för Jamaica och Reagge med kokosnötter och Bob Marley musik. Det är så kul att få vara så kreativ!


RSS 2.0