Allt och inget

Jag fyllde år i torsdags så i onsdagskväll firade vi med buller och bång! Startade med hemmagjord sushi och drinkar och sedan blev det massa dans på Olivia till Axwells grymma dj:ande! Ihelgen har jag istället legat i feber och halsont samtidigt som jag har behövt städa inför mina systrars besök. Så himla kul att dom snart är här!!


Med min inneboende


At suite


Ute i vimlet

Gårkvällen bjöd på dans på Suite, idag solning och njuta utav vädret!


Summer days!

Fortsatt 30 grader och sol! På marbellas väder kan man inte klaga!


Ingrosso på Olivia

Ingrosso var fantastisk! Det var så himla roligt att kunna stå och dansa framför honom samtidigt som han spela sina låtar! Rätt var de var släppte dom ut massa kyld, färgad rök som gjorde att det inte blev så varmt. Vi stod som packade sillar och dansade så gott vi kunde! Lånade bilder från Imarbella. Jag är faktiskt med på ett kort :)


Sömntutor

Vi somnade efter maten så det blev ingen utgång igår. Älskade Sessita på min mage!


Allt eller inget

Gårkvällen blev fantastiskt trevlig! Middag i Puerto banus på amore i fantasia som hade fantastiskt god risotto och carpaccio! Sedan åkte vi med tjejernas kompis till Suite och vidare till Olivia. Vi avslutade morgonen kl 06 efter att vi hade suttit i loungen på Olivia och pratat och skrattat! Idag åkte vi till ocean club som har en enorm pool, massa solsängar och ett lounge ställe. Det har vart 35 grader idag med Afrika vindar så det är knappt att man har kunnat andas! Olidligt! Nu måste jag vila och göra mig en ceasar sallad och sen är det dags igen. Det märks att jag är gräsänka och har vänner på besök annars hade jag aldrig orkat! Bild lånad från ocean club. Mirella har alla bilder på sin iPhone tyvärr.


Gamla vänner

En av mina första vänner från marbella är här på semester så nu blir det middag och drinkar i Puerto Banus! Inviger mina nya Jeffrey Campbell och mitt gula halsband från h&m tillsammans med shorts.


Jeffrey Campbell

Det blev en del skor förra veckan och de senaste blev perfect 2 från Jeffrey Campbell. Jag hittade dom till ett otroligt bra pris i en butik här i Spanien så jag kunde inte låta bli! Dom ser lite klumpiga ut och jag blir dessutom riktigt lång men dom är så tuffa så jag vet att jag kommer älska skorna!


Sebastian ingrosso

Idag är det varmt! Temperaturen stod på 30 grader när jag åkte hem från jobbet kl 17 och nyheterna igår visade att det kunde bli uppemot 37! Skönt att jag kunde hålla mig inne! Nu har jag börjat ladda för kvällens festligheter! Ingrosso spelar på Olivia Valere ikväll och vi ska dit! Hoppas han inte börjar spela senare ön 03. Imorn är det jobb som gäller som vanligt! http://www18.zippyshare.com/v/49831267/file.html


En dag i Tarifa


Guess Jada Sneakers

Mina fina nya Guess skor! Älskar dom!


Sol och skor

Varför vaknar man alltid så tidigt när man för engångsskull är ledig! Lyckades få med mig Sandra på en lång powerwalk på strandpromenaden direkt efter så det var trevligt iaf.
 
Jag har gått loss på skor den här veckan! Ett par ballerina sandaler från H&M, ett par sneakers från Guess och ett par klackar från Jeffrey Campbell som borde komma i mitten på veckan.
Blogg Appen fungerar fortfarande inte så det går fortfarande inte att få till några bilder, så tråkigt.
 
Tolv dagar har nu gått som ensam sambo och ikväll kommer äntligen min älskade hem från Kuba! Däremot blir han inte långvarig för han sticker iväg igen imorgon, en vecka till Österrike på tävling. Det blir massor med pussar och kramar ikväll! Massor!
 
Sandra och min första utekväll!
 
 

España!!

Sube la mano y grita gol!
 

Fantastisk helg

Jag har haft en helt suverän helg! Goda middagar, tjejsnack, fest, massa dans, lugna stunder i solen, läsning, barhäng, sommarkvällar. Fotbolls em, öl, drinkar, karamellkungen godis, häng. Osv osv.
 
Jag har så mycket bilder jag vill spara på min blogg men den förbannade Appen fungerar ju fortfarande inte. Får inte över några bilder från min iPad här på blogg.se
 
Snart förhoppningsvis!

RSS 2.0