Lång helg

Min födelsedag tog aldrig slut! I lördags när vi vaknade åkte vi till Ocean Club. I med mat i magen, vina vidare och njuta av dagen med underbara vänner och bra musik. Lördagskvällen bjöd på middag på Finca besaya. Att vi ätit vid 00.00 hela helgen har verkligen gjort att man vänt på dygnet. Vidare till Olivia Valere igen och dansa tills solen gick upp.
Söndag morgon var de bara att vakna och åka vidare till Nikki Beach. När det började drickas jäger och red bull var de bara att glömma de där med att sova. Middag på Mc Donalds vid tolv och försöka göra sig människa till måndagens jobb.
Jag kunde inte ha haft roligare helg, min sista helg i Marbella! Imorn går flyttlastet hem efter 7 år i Spanien.


Jag27år

Vilken underbar födelsedag jag fick igår!!
Den började redan i torsdags med cheferna och mina två favvo jobbarkompisar hemma hos Nina och Peppe. Super god middag, för mycket vin och fantastiska presenter. Vaknade igår till jordgubbstårta och skön sång. En halv dag på jobbet och vidare till stranden. Lunch och solning.
På kvällen åkte jag och mötte upp underbara Mirella och Elise. Ett glas vin och vidare på middag med dessa töser och Johanna på Guey. Massa snack, skratt å drinkar å sedan dansade vi till solen gick upp på Olivia Valere. Ikväll kör vi igen. Sista helgen i Marbella på väldigt länge!


Träning

Helgen har gått i träningens tecken. Jag mår verkligen så mycket bättre och trivs så mycket bättre med mig själv. Jag har alltid vart smal men att forma kroppen gör verkligen skillnad. Jag är inte helt nöjd än men jag är på väg. Jag trivs också med att inte behöva gå till gymmet. Just nu mår jag som bäst när jag går ut och springer eller PW med hög musik i öronen. Att sen kunna gymma hemifrån känns ännu roligare. Jag är lite av en periodare så jag börjar kanske på gymmet snart.
Min största inspirationskälla just nu är min bästa vän Erica. Kan hon kan jag!


Brand new me

Torsdag redan, så skönt! Snart är de helg. Visserligen jobbar jag lördag men det är bara fyra timmar så lite sol ska jag nog hinna med.
Igår mötte jag upp med Lotta och hade bokstavligt talat en helkväll med henne och Atlas. Shopping och en himla massa pintxos och nästan ännu mer vin. Somnade till hög musik i sängen kl 02. Mitt huvud mår som det förtjänar idag...

Marbella style - rödvin och barnleksaker!


Suecia

Helgen gick verkligen lagom fort! Känns lite konstigt att jag vart hemma ihelgen för under mina snart sju år i Spanien har jag aldrig åkt hem på en weekend.

Det blev en sån himla härlig fredag och lördag med underbart väder!
På lördagen visade det sig att det var american car show i Norrtälje så det blev en hel dag med familjen och kusin och morbror med familjer. Super mysigt.

Om drygt två veckor är jag tillbaka igen!


I Sthlm under helgen

Jag är tillbaka i Sverige över helgen!
Kom till Sthlm igår och passade på att träffa min underbara Sandra! Vad glad jag är att vi båda är tillsammans igen. Sen vidare hem och krama på syster och mamma. Underbara familj!

Dagen bjuder på sol och 25 grader så jag kom verkligen i rätt tid! Mamma ska ta ut oss på en båttur och senare ska jag träffa upp min bästaste Erica och åka in till Sthlm och hänga med underbara Jessica. Åh vad jag längtar efter mina babes!!


Lugnet

Helgen har gått i lugnets tecken och det har verkligen varit skönt!
Lunch och sol på playan och morgon promenader.
Just nu ligger jag helt slut i sängen efter att ha vart ute och sprungit/gått. Ska försöka få i mig lite frukost och sen ska jag lägga mig i solen med Hannah och Amandas pod i öronen. Så hysteriskt bra!


Fredag

Den här veckan har verkligen gått fort! Jag har vart ensam på jobbet då alla är iväg på semester men jag har lyckats få dagarna att spurta förbi ändå. Dessutom har jag fått roliga nyheter som gjort ett litet lyckorus! Rätt härligt!
Idag är det fredag och helgen väntar. Min helg börjar om exakt 80 min. Då blir det lunch på playan. Det gäller att passa på medans man kan.


RSS 2.0