Jag vill resa.. nu!

Jag hade en fantastisk födelsedag! På kvällen tog älsklingen & jag en sväng i Puerto Banus & sedan åkte vi till en köttresturang där han bjöd mig på massor av kött & vi delade en flaska rött vin. Romantisk middag för två :)

Nu har jag precis kollat runt på internet efter jorden runt biljetter. Till vintern vill vi göra en längre resa runt om i världen & vara borta 3-4 månader. Det är mycket kollar som gäller, vilket reseföretag man ska åka med, vilka visum vi måste inskaffa, vad för olika vacciner som är viktiga att ta. Men som jag längtar! Jag verkligen älskar att resa!

När jag var inne & kollade på ett pars resedagbok såg jag att dom hade vart i Mexico, på exakt samma ställen som vi befann oss på i November 2007. Det var en underbar resa verkligen! Nu vill jag ut & resa ännu mer!

Ikväll gör vi en resa till Granada, tävling & grillfest står på schemat!

Mexico 2007


Min födelsedag

Jag skulle ha gått ut & träffat en kompis i fredags som är här från Sverige. Tänkte att jag kunde ha firat min födelsedag i förskott också. Gjorde mig iordning & skulle beställa en taxi. Det var omöjligt! 
Så det slutade med att jag borstade ut lockarna, tvättade bort sminket & gick & la mig! Riktigt irriterad!

Idag däremot, är det min födelsedag! Så då ska jag absolut fira den! Tillsammans med min kära sambo på någon trevlig resturang. Just nu känner jag för sushi! :)

Ha en fortsatt bra dag allihopa för det ska iaf jag ha.


Jag i fredags, ikväll kör jag en repris på lockigt hår.

En fantastisk familj

Nu har jag precis haft min underbara syster + familj här igen!! Vad lite det kan göra egentligen att bara få umgås med människorna som betyder mest för dig! Dom som du i Sverige tog för givet men som du nu bara kan se ibland, ringa ibland men absolut inte bara gå hem till.
Vi hade iaf en jätte trevligt middag på Pintxos för att sedan ta en drink i gamla stan.
Idag har vi spenderat hela dagen på stranden & vid 17 tiden åkte dom tillbaka till Torrevieja.

Tack fantastiska ni för att ni kom! Det betydde verkligen massor! 5 timmars bilfärd är ingen liten strecka direkt. Nästa gång kommer jag & hälsar på er!


Fantastiska vackra lillasyster!

Ifrån 2007

Jag är usel på det här jag vet. Men min dator är fortfarande inte lagad så det är inte lika kul!
Vi har hunnit med en hel del på sistone, Tarifa, Jerez, tävlingar, strand, bad, jobb m.m. Imorn åker Z mamma hem & på lördagkväll får vi besök utav lillasyster Ronja (Igen!! Yeaah), Pappa Micke & hans familj. Ska bli jättekul verkligen! Dom stannar bara en natt så det gäller att ta vara på tiden.

Appropå tid så kollade jag igenom min blogg för att se hur länge jag haft min mobil. Den bara stängdes av helt plöstligt & gick inte att få på. Läste tillbaka i bloggen som jag alltid gör när jag behöver få reda på exakt tid & såg att det var 3 år sedan jag fick den av Z i födelsedagspresent! 3 år!! Det är inte konstigt att den börjar ge efter. År 2007 var verkligen inte igår. & på måndag är det dags för min 4e födelsedag här i Spanien!
Tiden går verkligen fort :)


Hittade den här bilden ifrån 2007. Jag på några klippor i Marbella, framför Puerto Banus klockan 8 på morgonen tillsammans med min kära.
Varje gång jag ser den skrattar jag till lite lätt. Ställningen är ju inte att leka med ;D

campeones

Firande i Marbella efter att Spanien har tagit VM guld! Herregud vilket natt!


Tyvärr är det inte min video eftersom att jag glömde kameran hemma men jag hittade ett klipp på Youtube.


Spanien kom igen!

Ikväll är det stor match i Spanien! Säkert en av de största matcherna någonsin!
Hela Spanien är i stämning & det hörs tutor, sång o galna rop överallt. Nu bara hoppas vi på att bläckfisken kommer att ha rätt!!

Vi kommer köra på svensk potatissallad, fläskfile o vin. & vinner dom, vill vi ha en drink på stan med resten av Marbellas befolkning!

VAMOS ESPAÑA!!!


Den ena efter den andra

Nu när ena svärmor har vart här, min mamma, är det dags för nästa att komma. Idag kommer Zacarias mamma & ska stanna i två veckor. Det märks att det är sommar :)

Jag saknar fortfarande min familj! Men å andra sidan kommer det nog aldrig komma en dag då man inte saknar dom. Så Igår lagade sambon middag till oss & så drack vi cava. Han är bäst! Han vet när jag behöver lite ompyssling. Som tack fick han en massage tillbaka. Vi vet verkligen hur vi tar hand om varandra ;) Right honey?


Bästa mamma & Lillasyster!

Älskade familj

Bloggen har vart lösenordsskyddad bara för att pojkvännen & jag skulle kunna maila till varandra medans han befann sig i Kina. Varken hans mail eller facebook fungerade där så vi kan tacka den "jobbiga bloggen" för det ;)

Jag har haft min underbara mamma & lillasyster här nu i en vecka & igår åkte dom hem. Saknaden som jag får efter min familj efter att skiljas ifrån dom kan knappt beskrivas. STOR är ett ord! Jobbig är ett annat! 
Vi har iaf haft det jättebra med shopping, bad, sol, goda middagar, bus & annat kul så jag är verkligen hur glad som helst över att dom har vart här.

Tack älskade mamma & Ronja för att ni kom! Ni betyder verkligen så himla mycket för mig!
Saknar er!RSS 2.0