Its a sunny dayJag har haft en helt fantastisk påsk hemma i Sverige! Vädret har vart helt underbart och sällskapet likaså.
Har träffat mina fantastiska gamla tjejkompisar över en middag och styrt bilen mot Nynäshamn där en del av familjen bor nu. Dessutom har jag mysiga kvällar hemma hos mamma och roliga dagar med bästa vännen!

Att Sverige har sommarväder nu, när det har regnat i Marbella gör ju bara saken bättre. Ska det vara såhär så kan jag ju stanna ett tag till :)

Idag bjöd dagen på underbart mys med bästa finingarna! Sötaste prinsessorna i stan! En sväng på stan och en god lunch ute i solskenet. Erica du är verkligen min bästa vän! <3


En dag i stan


Av Lova

Det har vart full ös ihelgen! Igår blev det en sväng in i stan på födelsedagskalas och vad jag har saknat Stockholm! Det kunde inte passa bättre att det är sådant underbart vårväder heller! Jag måste ta mig in dit fler än 1 gång under tiden som jag är hemma!

Idag ska jag hinna med lite lek i parken med underbaraste tjejerna! Sen till tandläkarn också! Puh! Det där sista hade man ju kunnat skippa. Men har man världens underbaraste mamma som hjälper till får man snällt gå dit :)
Frisören hade också vart bra kanske. Någon som kan tipsa?

Den här påskveckan ser jag verkligen fram emot!


SF

Underbara SF!
Saknar dig!


Mama, im home!


Jag smyrsnor denna från min underbara, fantastiska vän Erica!

Im back!
Tillbaka i Sverige efter 4 1/2 månader på vift ute i den stora världen tillsammans min min underbara man, tillbaka i Sverige efter att inte ha vart här på över 14 månader!!

Jag vräker i mig ost och mjölk och märker att magen inte klarar alla mjölkprodukter efter en lång tid utan dessa, pussas på min älskade katt och kramas med min fantastiska mamma. Träffar mina underbara vänner och tar in varje sekund jag har här hemma nu!

Igår fick jag träffa bästaste Erica och Jenny och vara med deras söta knoddar! Som jag har längtat!
Det var som vi sa igår, vi har inte träffats på 14 månader men ändå känns det som igår och det är verkligen så det ska vara! En sådan vänskap ska man ta vara på! Jag har saknat er tjejer!

Idag kommer dessutom älskade lillasyster hem över helgen och den andra får jag träffa på söndag!
Nästa vecka kommer hela tjejgänget "hem" och jag är så glad! Glad att äntligen få vara med alla jag saknar om dagarna borta i Spanien!

USA - Los Angeleshttp://www.resdagboken.se/Web/Apps/Diary/EntryPresentation.aspx?id=234&epslanguage=en&tid=411971&eid=2454892

Rarotongahttp://www.resdagboken.se/Web/Apps/Diary/EntryPresentation.aspx?id=234&epslanguage=sv&tid=411971&eid=2453693

Nya Zeeland - Södra önhttp://www.resdagboken.se/Web/Apps/Diary/EntryPresentation.aspx?id=234&epslanguage=sv&tid=411971

Nya Zeeland - Norra önhttp://www.resdagboken.se/Web/Apps/Diary/EntryPresentation.aspx?id=234&epslanguage=sv&tid=411971

RSS 2.0