Fish eye

Älsklingen fick hem ett nytt fish eye objektiv tidigare i veckan. Jag kan inte mycket av hans kamera överhuvudtaget men ville så gärna testa det nya nu ikväll. En hel del övning behövs men det blir helt klart roliga kort.

Nu är han på väg hem ifrån en tävling i Jerez. Han vann och första priset var en stor spansk skinka! Alla som har vart i Spanien speciellt runt jul vet vad jag pratar om. Ska ta kort på den sen.. Jag tror nog att nästan varje familj i Spanien har en sådan runt jul.

Kommentarer
Postat av: Helena

Vilka fina bilder du tar.

2011-12-04 @ 12:11:37
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Spanienfrugan

Vilket nice pris! Vill också ha en skinka till jul...skulle bara behöva frysa den väldigt länge först innan jag skulle få lov att äta den...men, men. :)

2011-12-04 @ 19:07:47
URL: http://spanienfrugan.blogg.se/
Postat av: Fina Frun

Grattis till vinsten av skinkan :)

2011-12-05 @ 09:44:43
URL: http://finafrun.se/tavling-line-by-maria/
Postat av: Spanienfrugan

Ja, lite bökigare blir det såklart med maten nu när man är gravid. Handlar framförallt om det här med ostar och skinkor...och så köttet som alltid måste vara Welldone då...det tycker de ju är lite lusigt när man skall beställa. Men, men det är bara att gilla läget :)Jag har lyckats arbeta upp lite julstämning tycker jag. Nu har de tänt upp juleljusen i staden så att det känns mysigt i alla fall. Fast idag är det ju bra grått och trist alltså.

2011-12-05 @ 10:21:12
URL: http://spanienfrugan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0