Överallt och ingenstans

Helspäckad dag minst sagt. Matteplugg, fixat p-piller, lunch med karln, Shoppa vårjacka på La Canada, leta frisör men nej, hem, träna, duscha och nu ska symaskinen upp tänkte jag och fixa lite kläder som är paj.

Råkade ta ett kort på datorn när jag var klar med träningen. Ville ha inspirationskort på hur tränad jag är just nu men råkade trycka av för tidigt. Hur som helst. Det kommer upp här så jag kan se mer inspiration för varje gång jag öppnar bloggen.
Oh yepp. Tvättstället står bakom då jag trodde det skulle börja regna ute.

image261

Länder jag besökt

image260
Här har du mina länder malin, 7st. Haha jag måste ut och resa mera! Dessutom är Sverige inräknat i besökt och det vore ju faktiskt roligare om man fick ta in kanarieöarna som länder också ;) haha. Tur att Italien är planerat i Sommar och förhoppningsvis en weekend nu i vår och sen nån annanstans till vintern. Hoppas kan man ju! Får väl vara glad över att jag bor "utomlands" kanske.

Posten alldeles för tidigt på morgonen

Kom hem från posten för 20 min sen, alltså klockan 10.00! Att jag ens är ute och spattserar då är helt otroligt. Länge sen jag gick upp samtidigt som Zacarias går till jobbet. Var tvungen att posta ett brev till min mattelärare och jag var inte direkt ensam på posten. Kul att behöva stå i kö för ett fjuttigt litet frimärke. Thats spain. Kan dom inte ha frimärken på andra ställen också?!

Underbart väder är det iaf. Måste ta och klippa mig, får se när jag tar den prioritering dock haha.

Fashion sushi och Puerto Banus

Skönt med en lite omväxlande dag. Pluggade på som sjutton på förmiddagen och sen mötte jag upp karln och vi tog en sväng till Fashion Sushi för lite lunch. Gu så gott det är. Åt ALDRIG sushi i Sverige men nu blir det rätt ofta. Hade bil så passade på att ta en sväng till Puerto Banus och hälsa på Val och Lisa, mina gamla jobbarkompisar. De höll på att stänga så efteråt gick vi förbi baren Latinos. Mycket trevligt folk som jobbar där och känner igen alla sen min tid på jobbet då de alltid kom förbi på en kaffe medans de höll på att slå upp baren.
Hem och middag och nu är det CSI för fulla muggar.
Fullspäckad dag med andra ord ;) Härligt!

Another saturday in Marbella

Trodde det skulle bli lugn kväll igår men icke. Zacarias frågade om jag ville med ut och äta middag med några av hans vänner och deras flickvännermexikanska resturangen. Okej, nu är inte jag den som jag skulle vart i Sverige, den som vart jätte social och pratat med allt och alla men det gick rätt bra ändå. Försökte hänga med så mycket som möjligt i denna svåra andalusiska dialekt som dessa människor innehar.
Efteråt gick vi vidare till Tangito, en bar i gamla stan och sen vidare till ett annat ställe.
Efter varje glas jag  fick i mig så var också jag med i snacket. Vågade prata mer och det var riktigt trevligt :)

Däremot, seriöst. Vad har de flesta spanjorerna i Marbella för stil egentligen? Existerar ens ordet stil? Nu är inte jag den med mest stil men mina jeans, t-shirt och stövlar och killarna och deras flickvänners snygga kläder slog ju klart alla tillsammans! Helt otroligt. Helt otroligt!

Sega jäkla spanjor pizzabagare idiotutkörning!

Fan då! Svin hungrig är man och beställde hem mat vid 21. Skulle ta ungefär 40min och nu har det gått 1h och 30min! 40 min är redan på tok för lång tid att behöva vänta. "Tappade bort beställningen" eller nått ringde dom precis och sa. Seriöst, vafan är det med spanjorer och manana manana. Jag tänker inte vänta en sekund till! Tur för dom att dom bjuder på utkörningen! IDIOTER!


EDIT: Vi fick hela maten gratis! Wohow!

Santa Verano

image259

Hormoner och ICA

Hormonerna dansar så glatt omkring just nu. Jag blir TOKIG! Ge mig choklad och godis i massor! Snälla ge mig ICA någon!

Ska med och hjälpa grabbarna att flytta lite möbler och detta på ett villkor. Att Zacarias går in på mercadona och köper nått gott! Mohaha! Tjänster och gentjänster!

Jag har tid för frukost nästa vecka

Så fantastiskt väder det är här nu!
Åkte och hämtade upp Mirella vid 10 imorse i hyrbilen som vi haft och tog en sväng till Shoppingcentret La Canada. Startade med en frukost och sen shopping. Det är så här vi har börjat sätts på senaste haha. Tjejen jobbar 7 dagar i veckan varpå oftast 5 är i annat land. Kul att bestämma en vecka tidigare att man ska ses, "tjena du jag är hemma nästa vecka, vad sägs som en frukost?"
Mirella skärpning, byt jobb ;D
Hon har iaf planerat våran sommar, att vi inte ska jobba nånting och glassa på stranden. Haha får väl se hur det går med ekonomin då egentligen.
Sen blev det iaf hem till karln och pyssla om honom som är sjuk. Lämnade in bilen och gick hem och gu så skönt det var. Måste börja komma ut lite mer på dagarna och inte bara plugga då.

Tips på foundation

Jag har länge användt makeup stores produkter då jag pluggade till makeup artist förut men nu vill jag prova nånting nytt. Helst något som ser naturligt ut men samtidigt med lite glans och lyster.

Tips på bästa foundation?


Det förgyller dagen

MVG, MVG, MVG, MVG, MVG, MVG svenska uppsatsen.

Jag är så stolt över mig själv!

Jag såg snö igår

image250
Har vart uppe i en liten by ihelgen. Oja, ni hörde rätt.. en by på ca 200 invånare precis utanför Granada. Zacarias systers mamma bor där och är även borgmästare så alla känner till henne och vet om när det kommer folk och hälsar på. Så det blev en hel del spanska eftersom att ingen kunde engelska. Men det kändes bra faktiskt. Har pratar riktigt mycket och har jag inte kunnat så har alltid Zacarias tvingat mig till att försöka och det gick grymt bra ändå. Jag behöver nog få lite pushande för att våga prata mer.
Iaf, det var en by men en väldigt mysig sådan. Var upp på toppen av berget där byn ligger och jodå, det låg snö där uppe. Såg tom afrika vilket var helt otroligt. Okej från marbella, självklart. Men ända från Granada. Vi hade velat besökt Zacarias pappas grav idag också men det var tyvärr stängt.

Hur som helst riktigt skoj att se en spansk by och bo där tillsammans med byborna även om jag är mer stadsbo.
  
  
  

Galen granne

Jag blir tokig. Vi har en galen tant på våran gata. Man får inte slänga skräp i soptunnan för då säger hon till en som om hon skulle äga den själv och hon matar ALLA katter på gatan och dom är inte några. Sen kommer dom in på vår tomt och skiter. Pratar med sig själv gör hon också. Jag är fan rädd för henne. Sparkar på katterna gör hon också. Idag fick fick jag ett kort på henne när hon matar tre av de svarta katterna. HAHA! I bevis på att hon finns. Men för att hon inte ska vara utsatt så zoomade jag in på palmen. Visst har vi fina träd här i Marbella ;)

image249

Träning hemifrån

Pust och stånk! Laddade ner några träningsdvder igår kväll för jag vill börja träna och gymmet är alldeles för dyrt här för en student och löpning är inte något jag tycker är sådär jätte kul om jag inte får sällskap.
Hur som helst.. Jäklar vilken träning. Det här ska jag garanterat fortsätta med.
Ett tips till er som inte heller gillar löpning och vill träna hemifrån.

Tiden går fort och vi tänder ljus

Igår var det ett år sedan Zacarias pappa gick bort. Idag är det ett år och två månader sedan jag och Zacarias blev tillsammans. Det är helt sjukt vad fort tiden går. Tände lite ljus för hans far igår och ihelgen åker vi nog upp till hans systers by och besöker graven. Det är synd att han inte ligger närmare så vi kan besöka platsen oftare men samtidigt tror jag han är kvar i huset. Han vakar över hans son och är med i hans liv och ser hur fint vi gör med huset. Katten brukar stirra lite konstigt då och då och jag kan nästan känna att någon är här ibland. Katten vägrar också vara i soffan om inte vi sitter i den först och det var där Zacarias far alltid satt.
Ska tända lite ljus ikväll igen.

Snart ska jag iväg och möta karln och äta en god lunch i det fina solskenet. Våren är här.

Dom kom precis.

YEPP, Kläderna från asos kom precis. Wooho. Skorna satt perfekt. Älskar dom! Väskorna var supersnygga dom också. Klänningen gillar jag men vet inte riktigt. Grejen som går upp från klänningen till halsen känns lite stor men å andra sidan kan jag klippa av den och göra en fin tubklänning av allting. Var endå reapris på den :)
Bilder kommer sen, speciellt till dig Veronica ;)

I huvudet på Carolina Gynning


Såg i huvudet på Carolina Gynning på kanal 5:s webbtv. Haha så skönt program. Satt och skratta högt för mig själv över hennes kommentarer.
"Ne inge pannkaka, ääh det är för jobbigt" "Tar man av plasten på falukorven eller?"
Haha seriöst?! Klockrent hur som helst! Och Schulman bröderna var lika bra dom! Kommer garanterat se nästa program igen.


Ett gott skratt

Haha. Ikea, Liten mini cooper till bil och renovering av hus är ingen bra kombination. Vi köpte allt från stolar till mattor och annat smått och tro det eller ej, det gick in i bilen. Däremot fick jag sitta som en ihopskrumplad gurka bakom Zacarias med kartonger över och brevid mig. En jeep åkte förbi när vi höll på att packa in, de stannade tom och skrattade. Skönt att man kan ge andra lite glädje också. Haha. 

Så svensk så svensk

Måndag och ny start på veckan. Inte för att jag har nått tidpressat schema. Jag kan väl mer eller mindre göra vad jag vill när jag vill hehe men ändå. Studierna ska hållas igång. Och snart blir det iväg till IKEA. Måste ha allting klart om 6 veckor då soffan kommer så vi bara kan pusta ut sen med vardagsrummet och börja med nästa rum. Gu så underbart. (Ironi) Ne men det är för jäkla härligt att se att huset får ett lyft.

One saturday in Marbella

image248
Igår blev vi med soffa jag och älsklingen.
En super snygg soffa som han länge suktat över och igår var det heeeela 15 % rea på den (WOW) så han slog till. Kommer inte förrns om 6 veckor men gu vad jag ska ligga i den hela tiden. Mamma, förlåt, men det blev den dyra! Gash :). Tur att vi inte har delat ekonomi jag och min karl haha.

Efter det gick vi ut och åt så himla god mat. Vi ville testa nån ny resturang och jag höll på att bli tokig efter allt internet letande så jag valde en resturang jag blivit tipsad om. Åt den godaste entranan och solomillon. Garanterat en resturang att besöka om ni tar en sväng förbi Marbella nångång! Italiensk och Argentinskt är klart det godaste. Restaurang Clericó it is.


Italien i sommar

image247
Jag har länge velat åka till Italien och nu kommer det äntligen ske. En veckas hotell i Turin är bokat! Sen ska det bli några nätter i Milano och förmodligen en sväng till Alperna också. Vi ska kolla upp resplan ihelgen hoppas jag. Jag är så glad! Varför det blir en vecka i Turin beror på att det är EM i det min pojkvän sysslar med och jag är mer än tacksam att få åka med och få några fler dagar med honom på andra ställen. Kärleksresa!

Itaaaaaly here we come!


Kan tjejerna i SATC så kan jag

Fast ont i fötterna från igår så vägrade jag att tänka tanken på att INTE kunna använda mina ny shoppade skor. Åh jag älskar dom. Ett par gråa jeans, vit t-shirt  och en grå öppen tröja över gjorde det hela mer vardagligt.
Min pojkvän undrade om dom inte var för höga att bara gå omkring i när jag kom gående över vägen och det var dags för lunch. Aldrig!! Han förstår nog inte hur vi tjejer/kvinnor kan gå i sånt där.
Kan tjejerna i SATC så kan jag. Okej ett litet skavsår fick jag men det var det värt.

Det här är endast för dig Humlisen

Exakt. Bara för att min kära vän Veronica är så nyfiken hehe.
Lugn Malin jag har inte börjat modebloggat ;)

  
  

Haha jag var värdelös på det här. Och som sagt, bilderna gör dom inte rättvisa ;)


Shopping

Oh ja det blev det!! Mycket shopping. Mötte upp Mirella och tog en taxi till shoppingcentret. Vi hade verkligen inte tid eller lust att vänta på den förbaskade bussen som går över halva stan innan den kommer fram när man å andra sidan ser shoppingcentret från busstationen!
Go frukost och sen shopping shopping.
Fick med mig två par shorts, ett par med hög midja och ett par jeans med lite högre midja än vanligt. Ett rött smalt skärp och ett par yber snygga skor från Zara. Allt på rea! Karln höll visserligen på att dö när han såg shortsen Försökte berättade för honom att det är så det mesta ser ut nu. HÖG MIDJA.

Dessvärre
fick jag hem med massa kassar och matvaror då ingen jäkla bankomat funka! Och taxibilarna ännu fungerar som u-landsbilar. Kort? vad är det? Ont ont ont i fötterna i hög klackade skor!

Två och en halv man

Idag blire min söndag. Har precis duschat och ätit upp massa glass. Kollar på dos hombres y medio (two and a half men). Minns inte vad den heter på svenska? Två och en halv män? Neh?
Ska slänga i mig det sista av dillchipsen snart också. Få lite sverige känsla av Estrella chipsen. Försöker få tag på karln min men han svarar inte. Det vore ju trevligt att veta när han kommer hem ikväll/inatt.
Jaja jag sitter väl här och väntar förmodlige. Är en söndag kväll för mig iaf med massa onyttigt och film! SKÖNT LIV!!

Imorn
hoppas jag på att det blir reashopping. Mirella skulle se om hon hann följa med innan hon började jobba annars får jag väl ta en sväng upp dit själv. Så tråkigt bara att shoppa ensam men men. Håller tummarna.

(Trist inlägg btw ;)

Distans och Jullov ändå

Det är inte nådigt vad effektiv jag vart idag. Både svenska och matte har gjorts. Började morgonen med att kolla på "Den lilla sjöjungfrun" då jag har ett arbete där två sagofilmer ska ses. Senare idag blir det "Skönheten och Odjuret". Inte illa att starta en morgon sådär hehe. Och vilka minnen det väckte från när jag var liten. Älskade sjöjungfrun och kunde fortfarande låtarna idag haha. Varning kanske.

Har inte alls vart så duktig på senaste att plugga. Även om allt är på distans så har jag som lärarna tagit lite jullov. Det var jag faktiskt värd. Men nu körs det stenhårt igen. Sa jag stenhårt?

Tråkig söndag

Pratade precis med älsklingen, på msn. Blir så dyrt om vi ska ringa varandra, men usch vad trist det är att inte kunna göra det. Man hinner knappt säga nånting och jag vill verkligen höra hans röst. Saknar dig massor älskling.

Så himla fint väder idag men verkligen ingen, ingen, är hemma i spanien. Orka vara en ensam gurka. Och orka springa när hela marbella är ledig på en söndag. Ne upp med humörer nu. Solen skiner iaf.

Engång i tiden gillade jag inte stuprör

image234
En vän skickade några gamla bilder på mig. Detta är en bild som jag då gillade jätte mycket men vad liten man såg ut på den tiden haha. Minns inte exakt när det var men kanske mellan 18 och 19 års åldern? Och då är man bara två år äldre idag och jag känner mig mycket äldre när jag tittar på bilder och tänker på hur man var då. Både till sättet och genom kläderna.
Jag vet själv att jag förändras riktigt mycket.

Minns att jag var med i en modetidning från hemstaden då jag berättade att jag aldrig skulle använda stuprör. Idag några år senare äger jag flera stycken. Man ändrar sig rätt mycket i åldern ändå :)

asos.com

Satt igår vid nätet och försökte hitta internetsidor där man kunde beställa kläder. Har haft ett sånt sug att kunna beställa någonting till mig själv. I Sverige var h&m och andra klädkedjor bra men här i Spanien verkar det knappt existera. Ellos hade såå många skor som jag ville ha på rean men att skicka dessa till Spanien kostade 600kr för bara frakt. KNAPPAST! Så frågade min kära vän Veronica som är så duktig på sådant och senare på kvällen hade hon kommit på en, ASOS såklart. Beställde hem fyra saker från rean idag och hoppas på att det blir kanon. Hittade massa skor jag ville ha men som student får man nöja sig med lite.

Någon som tidigare handlat från asos? Bra/Dåligt?

    

En liten miniresa önskas

2008 har inte alls vart nått roligt år hittils.. Trist är ett bra ord. Jäkligt trist.
Känner för att åka iväg på en weekend så att man kan komma tillbaka och ha mer energi och känna sig gladare. Det gör det ju inte lättare när Zacarias åker iväg till england i helgen heller till skolan.
Hade jag haft en massa pengar nu hade en biljett redan varit bokad. Jag känner för Barcelona tror jag. Eller Madrid? Eller nån annanstans.

Nån som är sugen på att åka med? Vi åker imorn ;)

Gott nytt år

image225

Nyårspriset på maten kanske hade en viss poäng i det hela. 5 rätters middag och påfyllning av vin och champagne hela tiden. Fick allting av Zacarias som julklapp också så jag blev jätte glad :) 1500kr är mycket för en student och en middag för en kväll.
Nu är det bara att hoppas att det nya året blir bättre och bättre. Nyårslöften finns det inga för jag vet att jag inte håller dom. Börja träna, jo men eller hur. Träna gör jag när jag vill. Och röker gör jag inte.

Har precis visat Zacarias hans julklapp på internet. Den är fortfarande inte skickad från Sverige? PUCKON! Han började nästan tro att jag hittade på allting haha, det har uppkommit liknande grej vid hans födelsedag :)
Men han gillade den, underbart. Nu är det bara att försöka få hit den.

image226


RSS 2.0