Dålig uppdatering

Sorry alla (kristin ;) ) för dålig uppdatering. Har inte gjort så mycket annat än jobbat de här dagarna, först på Marccain och sedan på nya jobbet, Cascade Design. Har hjälpt till att plocka upp alla nya kläder och städat iordning, kommer bli så snyggt! Imorn är sista dagen på Marccain och sen på måndag begär jag mig till Sverige för en veckotripp. Syster tar studenten och sen ett matteprov ska göras.

Igår var jag och Zacarias ut och åt god italiensk mat på Sanremo, en film efter det sen slocknade vi båda. En skön, lugn och mysig kväll. Ska förbi Cascade senare idag och sen ikväll blir jag nog hemma med en skön rulle och lite godis medans karln ska iväg ut. Känner inte för någon utgång och pengar måste sparas. Såhär rolig är jag den här helgen ;D haha!

Snack med chefen

Det gick väl sådär att prata med chefen igår, hon var väl inte sådär jätte glad då hon ville ha mig kvar och inte den andra tjejen men hon förstod väl ändå att jag vill ha mer pengar än vad jag får nu. Synd bara att lönen inte är bättre för jag trivdes väldigt bra ändå med alla ändå. Jag hoppas verkligen att hon går med på att jag bara jobbar den här veckan ut.. är så rädd att jag inte kommer få några pengar om jag bara drar men nästa vecka åker jag faktiskt till Sverige.

Mitt nyta jobb är i en kläd och accesoar affär som ska öppna nästa vecka. Ska bli grymt kul att få börja i en ny affär och att få mer ansvar och mer att göra. Kunna bestämma saker och att få bära de sakerna vi kommer sälja. Dessutom blir det nog mer folk med tanke på att den ligger mitt i stan. Nu är det frukost sen ska jag försöka tala med min chef, igen.. gash!


Poolhäng och chefer


Igår var vädret strålande..
tog tag i att börja måla sovrummet sen rusade jag iväg till Mirella för att ligga vid poolen, läsa lite svenska magasin och bara njuta över att vi fått jobb. Idag är vädret sådär och jag ska berätta för min chef att jag ska sluta, redan denna vecka! Gash önska mig lycka till! Berättar mer om jobbet senare.

Grillfest hos Mirella

  

Mirellas grillfest blev kanon. God
mat, en jäkla massa sangria och massa trevliga människor tillsammans med eurovision då såklart. De var ju däremot sådär. Spaniens bidrag var ett stort skämt och Sverige gick det ju sådär för.
Vi drog oss däremot ut efter det vilket började bra men blev sådär.. jag vet inte vad det är med folk som kommer hit för att de ska alltid vara så jävla kaxiga. Så tröttsamt! + de där 30 min köerna som har uppstått bara sådär.
Får försöka hitta nya ställen, igen.

Ja jag är lycklig

Ja jag är lycklig.. ja jag är lycklig hela dagen lång för jag har ett nytt jobb!!

Uppdate


Forsta sangrian ar i glaset och solen skiner. Det ar nu man forstar varfor man bor i spanien. Grillningen kan borja!

Grillfest


Att vakna upp brevid en bakis kille med skön andedräkt kan ibland kännas sådär, tur att jag älskar min pojkvän så mycket så jag kan tåla dom här mornarna ;) haha. Tog mig en promenad  till affären för att handla lite god frukost och detta fick faktiskt upp honom ur sängen. Vem tackar nej till en frukost med ägg, smoothie och baguette. Däremot fick tydligen han alldeles för mycket energi för sekunden senare blev jag nersprutad av vattenslangen, du får igen älskling!

Nu en mc donalds senare så ska jag ta mig in i duschen och rusa iväg till Mirella. Ikväll står nämligen hennes födelsedags grillningsfest på schemat. Schlagern ska självklart också ses ikväll så det blir röj helt enkelt! Njut mina vänner av era lördagskvällar!

Banus



Sorry for no vettig skrivning alls. Har verkligen inte orkat trycka mig in på publishme för att publicera ett inlägg. Jag och Mirella var iväg till Puerto Banus häromdan.. häng hemma hos Valerie som visade sig bo i en 8 rummare, takvåning på firstline vid värsta båtarna och inte nog med det.. det fanns två jaccucin I lägenheten, en på balkongen och en i lägenheten! Skön grej sådär.

Grillningen

Skönt med en hel helgs jobb som är över. Jobbar å andra sidan alldeles för lite den här veckan så nu är det jag som söker nytt jobb!!
Grillningen i söndags för Zacarias med hans vänner blev super trevlig. Alla var glada och kött på kött åts. Det var så trevligt att se Zacarias med alla sina spanska vänner här hemma hos oss, vilket inte händer så ofta, mer än när de är fotboll. Skämtades lite om att han är en riktigt gammal man nu min sambo ;) haha.
Nu blir det matte, sen vill jag försöka få med mig Mirella till Plaza beach eller nått för nu har jag tröttnat på den här situationen utan pengar! Punkt slut!

Grattis min älskling

Zacarias födelsedag idag och vi började fira den lite smått igår med god middag och en utav presenterna. Han är nämligen iväg på tävling just nu så det hanns inte med nått mys imorse men däremot fick han sin andra present.
Jag har verkligen ingenting vettigt att skriva just nu.
Sitter med min kaviar macka och ett glas juice och ska sätta mig i solen, sen blir det av till jobbet nån timme och ikväll kommer grabbarna över på Zacarias grillfest. Att se fram emot en Entraña ikväll gör ju susen.

Uttråkad


Jo då, man kan faktiskt även vara det i Spanien. Ni vet sånna där stunder då man känner för att göra något, man blir lätt irriterad på små saker men man har samtidigt ingen ork att göra sig iordning för att ta sig utanför dörren. Jag orkar inte ens gå till apoteket för att köpa P-piller och då är det verkligen illa, det tar typ 7 min dit. Sen kan jag iförsig förstå mig själv då jag måste gå ner och upp för dessa piller, huhjedamig!
Jag får helt enkelt vänta till senare. Då ska minsann jag och älsklingen iväg och testa en Thairesturang i stan. Jaja bara några timmar kvar, håll ut. Bjuder på en mer roande bild sålänge från förra sommaren.

Sommarmusik


Ledig idag och jäklar så skönt det är. Lite tvätt och matte har hunnits med och har mer att göra men jag orkar inte stressa.. Har legat ute i solen med ipoden och njutit av solen. Lite härlig sommarmusik gör verkligen susen..

Trist inlägg

None

(Utsikten från jobbet ska man däremot inte klaga på)

Jag är så trött så jag vet knappt vad jag heter. Började morgonen med strykning, matteplugg, städning av toalett, matteplugg. Nu dusch och lunch, sen jobb. Usch så trist dag verkligen. Vädret är också sådär lagom trist.
söndag fyller iaf min älskling 28 år så ihelgen ska vi mysa lite extra. Vet precis vad han ska få i födelsedagspresent, måste bara kila iväg till stället och få det fixat. Får bli imorn på lunchen tror jag.
Annars händer väl inte så mycket. Fika och fönstershopping med Mirella igår. Får se fram emot helgen helt enkelt!

Helgen

Det blev inget målande igår, vad trodde jag egentligen. Att jag kan vara ute på lördagen framåt morgonsnåret och sen sova lite för att sen måla haha nej nej. Får ta det i veckan.
Blev en trevlig kvällsfika i fredags på Giangrossi med Mirella och Kristin. Ingen kände för en utgång och vi började jobba 11 på lördagsmorgonen! Däremot blev de det på lördagen. Lite mat och vin hemma hos mig med Mirella först och sen taxi ner på stan. Jag har nog aldrig vart med om så mycket otrevliga och jobbiga spanjorer på en och samma dag tidigare. Vilken uppfostrad folk har, eller INGEN uppfostrad kanske! Slutade i sängen vid 05 efter 1 drink för att vi ledsna.
Igår blev det häng hos Mirella på kvällen och pizza beställdes tillsammans med Cris och hans far. 2 avsnitt av Gossip Girls avverkades och nu måste det ses mer. Nu vankas jobb!

Svenska folket..

När är det egentligen Eurovision? Min kära vän Mirella trodde idag men hon hade sååå fel.

En chokladkaka fetare


Jag är gurka ihelgen igen (ensam), Älsklingen har nämligen åkt iväg till Madrid. Däremot så kommer Mirella förbi senare ikväll och så ska vi ta en fika, eller en drink. Vi har inte riktigt bestämt oss ännu men båda jobbar klockan 11 imorn. Jag har tänkt att jag ska försöka måla om sovrummet nu ihelgen när älsklingen inte är hemma så han slipper sova i färgluckt så nu får man väl visa vad man går för. Klarar man ett helt rum ensam på en helg + jobb samtidigt.. haha återstår att se.

Det blir en flicka

image370


Jag är såå himla glad för eran skull vännen. Om några månader ploppar det ut en liten flicka och hon kommer få det så bra, det vet jag med massa människor runt omkring henne som kommer finnas där.
Vi får fixa det där med addidas skor och dresserna ändå, en tjej kan också mysa omkring i det ;)

Svensk juvlig frukost och spansk fotboll

image369

Det har vart så tyst i huset nu i två dagar. Älsklingen har vart i väg på jobbresa och bara jag och Pimpan har vart hemma. Nu är han äntligen tillbaka men det är rätt tyst ändå, han pluggar nämligen.. men om 1 timme är det fotboll och då måste Barcelona visa sin stolthet för Real Madrid som har vunnit i år igen.. mohhaha då sitter vi här och jublar.
Kristin och Mirella kom över imorse på en riktigt härligt god och svensk frukost. Mina rara kalasvänner!

1 1/2 år i Spanien

image368

Jag sitter här med nästan tårar i ögonen, och inte för att jag är olycklig utan för att jag är så lycklig över att ha den bästa pojkvännen, den bästa familjen och de bästa vännerna. För 1 1/2 år sen stod jag på Arlanda och begav mig till Marbella och Spanien, det är helt otroligt vad fort tiden gått. Det har vart vissa jobbiga stunder men många fler har vart bra. Självklart saknar jag min familj och mina vänner så otroligt mycket men jag träffade en fantastisk pojkvän och lärde känna nya vänner här nere.
Älskling, snart har även vi vart tillsammans 1 1/2 år och jag är så glad att jag fått de här året med dig! Jag ska lyssna på Klabbes råd och hoppas att vi alltid kommer vara tillsammans!

Bakis på stranden är inget att rekomendera

Om de var ett av de fetaste husen i Marbella? Jorå.. han hade BARA ett stort hus på tre våningar med pool och allting på hans föräldrars enorma tomt där deras hus till SLOTT stog! Herregud så stort hus. Hur kan folk ha så mycket pengar alltså. Shit. Grillfesten var supertrevlig. God mat, dricka och trevligt umgänge. Sen blev det en sväng till Buddah bar och mötte upp Kristin och Mirella för lite shakie shakie! Oh yeah!
Bakis på stranden i solen är inget att rekomendera!

Grillfest i "fetaste" (?!) huset

Zacarias kompis Klabbe är här under långhelgen och gör oss sällskap i vårt hus. Så idag bestämde vi oss för att visa honom Puerto Banus och även avnjuta en god lunch i det sköna vädret. För mig som har bott här i Marbella ett tag känns Banus väldigt.. ja jag vet inte ens hur jag ska utrycka mig, men dessa båtar och bilar. Ägarna som kör dessa bilar runt och runt och runt banus för att visa vad de har och båtarna som ständigt ligger på samma plats för att de inte har råd att åka ut och köra. Det är inte direkt min grej, även om jag kanske önskade att jag hade alla dessa pengar. Däremot tycker Banus är väldigt fint och maten är oftast bra på alla ställen.
Ikväll är vi tre bjudna på en grillfest i nån polares hus. Han ska tydligen ha ett av de "fetaste" husen i Marbella så det ska bli riktigt intressant att se hur dessa människor roar sig, hur huset ser ut (förmodligen typiskt spansk och tråkigt men stort som ett slott) och hur denna fest går till. Intressant intressant.

Valborg i Spanien

image366

Här i Spanien firar väl inte ungdomarna så mycket mer än att de går ut och tankar sig fulla med alkohol på kvällen eftersom att de också är lediga 1 maj, men detta firande går ju absolut inte att jämföra med hur det är i Sverige. Det senaste året jag minns är det då jag och syrran var uppe tidigt och besökte parkarna i Uppsala. Det var en dag att minnas, sjukt kul var det! Minns fortfarande hur dagen for iväg. Starka minnen minsann, starka minnen. Syrran kommer du ihåg dagen?

Bilder på vardagsrum/matdel

image364
Tusen bitar blev..

Jag var tvungen att ta en paus från solandet för att det var så varmt så tänkte passa på att lägga upp en bild från hur det äntligen har blivit här hemma i vardagsrummet. Inte helt klart, ny fåtölj ska köpas och lite små saker ska fixas men det mesta är klart.
Är hemma på lunch och ska tillbaka till jobbet om en timme. Har för engångsskull börjat sola med solkräm. Blir lätt annars att jag vill (?!) bränna mig lite och skita i krämen tills jag är brun och det då blir olja för hela slanten men jag har faktiskt märkt nu att det ger mycket finare färg med olja (använder 10) och det får ta den tiden det tar. Jag vill inte få hudcancer eller bli rynkig, baske mig!

image365
..Ett fint soffbord


RSS 2.0