Fin present från tjejerna

image363

Mötte upp tjejerna på fika och så söta som de är hade de köpt en jätte fin väska/plånbok åt mig från Zara. Hur fin som helst! Plus ett fint kort till. Tack så jätte mycket tjejer. De tyckte jag vart så snälla och gjort så mycket för dom och nu skulle de bara åka.
Drog mig hemmåt sen för att följa med älsklingen till sjukan, han har haft ont i ryggen inatt stackarn. Tror vi var där 15min? MAX? På burgerking här i marbella tar det fan längre tid. Heeeelt sjukt. Nu ska han slippa ont iaf.

Mirellaaaaaa, var håller du hus? Försöker ju ringa så vi kan ta den där fikaaaaaan! Ring mig!

Lunch på muffins

image362

Ska strax iväg och äta lunch på muffins med kristin och tjejerna. De har bestämt att åka tillbaka till Sverige imorn (?!) så vi ska ha en sista lunch tänkte vi.
Hade sönder 2 vinglas igår när jag diskade, seriöst vad är sannolikheten att man har det? Skoja att jag var irriterad efteråt. Nu måste jag till IKEA igen och köpa vinglas! Gash. Tror jag skiter i deras vinglas snart faktiskt haha.

Tjejkväll

image361

Supertrevlig tjejmiddag
och utgång igår. Mycket skratt, snack och paparazzifotande. God mat och några flaskor vin gjorde kvällen tillsammans med tjejerna. Att det var jobb imorse och det var mindre lockande när väckarklockan ringde imorse efter mindre än 5 timmar sömn var ju sådär.

Värmebölja

image360

Värmebölja på Gran Canaria?
Jo man tackar ja. Det har vart helt sjuuukt varmt här idag och igår och varmare lär det väl bli. Även om Gran Canaria inte är granne med oss så är det ändå väldigt nära och vi bor vääääldigt nära afrika. 6 timmars jobb idag med massa folk hela tiden vilket var skoj. Får man lära sig mer om kläderna och kunderna. Jobb imorn igen men det gör inget för det blev ju inge jobb när jag var sjuk.
Ikväll kommer Mirella, Johanna och Micaela över och vi ska ha en liten tjejmiddag. Kristin joinar nog oss också när hon har slutat jobba. Sen blir det en liten utgång för att visa tjejerna hur vi festar här ;D

Strandhäng

image359

Andra dagen på stranden idag.
Så sjukt varmt redan! Det var någon som hade läst nånstans att vi här nere på solkusten hade en 8 på någon skala just nu och det var på den färgen där det var som farligast att vara i solen så det blir att skydda sig riktigt ordentligt nu. Men ack så skönt det är med sommar!!

Ny soffa

image358
Bilden visar självklart inte rätta färgen, den är mörkbrun!

Nu har äntligen våran nya soffa kommit, och jag älskar den! Den är så himla djup så nu får vi äntligen plats båda två, liggandes, utan att behöva ligga på varandra. Älskarn!
Ska försöka få iording taket i veckan så jag kan rulla ut mattan (så man slipper det här spanska golvet )och skruva ihop soffbordet också så hela vardagsrummet äntligen blir komplett. Då kommer garanterat bilder på mitt hem kära vänner :)

Sjuk

Usch vilken hemsk natt. Har vart så himla dålig. Fick jätte frossa igår kväll direkt när jag kommit hem, låg och frös i soffan hur mycket som helst. Åt lite mat, la mig i sängen och fortsatte frysa. Inte nog med det, varje timme vaknar jag av kramp i magen och måste på toa. Gash hatar sånt här. Jag vill ju må bra.

Utgång i lördags

image357

I lördags blev det en himla utgång. Fördrink hemma hos oss med Mirella, Kristin och Itziar, Zacarias syster. Spanska oavbrutet och goda Daquiris. Sen blev det vidare till Tangito, Bambina, Nouba, Buddah Bar och sist men inte minst vårt gamla Dreamers, en nattklubb i Puerto Banus. Efter 07 låg man hemma i sängen igen och hörde fågelkvittret som redan var igång. Jäkla hålligång men ack så skoj!

Igår kom Johanna och Micaela så det blev en Tapas på kvällen tillsammans med dom. Nu är det jobb som gäller!


9 döda i Spanien

image356

Något jag ofta blir arg över här i Spanien är hur vårdslösa spanjorerna är i trafiken. Igår körde en 28 årig man ihjäl 9 personer och skadade 40 andra genom att köra in i en finsk turistbuss som var på väg till flygplatsen. Dessa hade vart i Marbella och haft semester. Varför det inte var en olyckshändelse? Han hade 0,5 promille i blodet, dubbelt så högt än lagligt. Jävla idiot! Och den här mannen klarade sig. Jag hoppas på ett jävligt långt fängelsestraff!

Lägenhet äntligen klar

Nu är äntligen lägenheten klar. Så fin den blev. Jag däremot är helt slut! Ska försöka visa före och efter bilder imorn när jag tar med kameran. Helt sjukt vilka vidriga människor det finns i den här världen. Imorn kommer tjejerna också. Ska bli kul att äntligen få träffa dom som ska bo i lägenheten :)

Lägenhetsröj

Just nu är jag så hungrig så att jag inte vet var jag ska ta vägen, dessutom är jag för trött för att varken göra nån mat eller vänta på nån mat. 9 Timmar blev det i lägenheten idag.. inte konstigt att man är trött! Äntligen är allt målat. Imorn blir det att rensa bort skit.
Nu vill jag att min pojkvän slutar att prata i telefon så han kan ge sin-underbara-flickvän-som-hjälper-honom-så-mycket-med-lägenheten lite mat ;)

Sushimys

image351

Igår blev det supergod hemmagjord sushi och fondue hemma hos Kristin. Blev riktigt gott och inte alls speciellt svårt. Blir garanterat igen. Tack tjejer för en mysig kväll med god mat och vin.

   

Idag har vi tre vart målare. Målat på i lägenheten som bara den och helt sjukt vad duktiga vi är. Imorn fortsätter vi. En lunch på Muffins Cafe blev det också. Tack Kristin och Mirella för all hjälp idag!

Sushi kväll

Sen jag kom ner till Spanien har jag fått en ny syn på mat. Jag har testat mycket mycket mer än tidigare och lärt mig mer inom matlagning, Tack vare min pojkvän.
Ikväll ska Kristin bjuda på hemmagjord sushi och det är något jag aldrig ätit i Sverige men nu älskar jag det!! Jag, Kristin och Mirella ska ha en myskväll med sushi och gott vin. Men först blir det iväg med älsklingen och köpa målarfärg för imorn ska det målas i lägenheten. Tjejerna kommer nämligen på söndag!

Utsikt från jobbet

image348
Utsikten från mitt jobb är helt ok. Rätt fantastisk med andra ord. Att varje dag få se stranden, hamnen palmerna och havet är inte helt fel. När man dessutom får in en kund som handlar för över 3000euro är det ännu bättre.

 

Provade på ett lip injection gloss från Sephora idag. Super röda läppar och märke under läppen var ingen höjdare. Får leta vidare efter nått bättre gloss. Nån som vet nån bra som gör läpparna lite fylligare?

En solig morgon

Hur skönt är det inte att vakna till sol och fågelkvitter. Att jag är trött jämt är ju en annan sak men ett försök ska göras iaf, att gå upp innan 9 och äta frukost med karln. Det gick när jag inte jobbade men nu vill man ju ha så mycket sömn som möjligt när man jobbar.
En ny dag på jobbet. Får se om det är mer folk idag. Sen blir det lunch med älsklingen.

Dåligt humör

image347
(Gammal bild från Nouba, nyare från room kommer)

Nu är jag på riktigt dåligt humör. Det finns inge mat hemma (typ tomt men de som finns vill jag inte ha) och dom som känner mig vet hur jag blir utan mat, OND!

Room var supertrevligt. Jag, Mirella och Frankie tog taxi dit, dansade loss lite på det svenska dansgolvet, Kristin kom förbi senare. Träffade massor av gamla svenska vänner som jag inte sätt på säkert ett halvår.

Ikväll ska vi tydligen äta hemma, jag vill ut och äta. Märks det att jag är på dåligt humör eller?

Juno och Room

Dyngsur är bara förnamnet. Efter jobbet gick Jag, Kristin och Frankie ner till Muffins Cafe och njöt en god sallad. Solen sken men när vi skulle hem piskade regnet ner. Typiskt.
Har precis kollat på Juno. Sevärd film helt klart. Gillade den skarpt!
Ikväll blir det förmodligen lite vin och sedan ett års jubileum på svenska stället Room.

La Cañada

Ledig igår så det blev en runda på La Cañada. Nya byxor till jobbet, en jacka i sånt här skitväder och lite annat nödvändigt som t-shirtar och självklart ett par till skor. Visar dom senare ikväll.. göör snygga ;D Sen blev det iväg och kolla på fotbollen med Mirella, Krisin och Frankie. Han ville se Roma spela så vi gjorde honom sällskap när Zacarias pluggade.
Idag är det jobb igen och vädret är någorlunda bättre. Solen försöker titta fram iaf.

Hoppas ni alla får en bra dag.

Min syster Ronja

image346

Så vacker och stor hon blivit. Snart 14 år och jag
kan inte förstå att tiden har gått så fort.
Jag minns fortfarande när hon var en liten
sketunge och knappt kunde prata. Hon har alltid
vart så vacker och haft den perfeka kroppen och
ansiktet. Att inte tala om ögonbrynen
hennes som alltid vart sådär perfekta.
Oja man var avundsjuk på henne.
Nu börjar däremot hormonerna bli fler och fler
men det händer ju alla ;D

Underbara Syster, Se till att komma ner snart.






Gifta sig

Det är så många i min närhet nu som förlovat sig, gift sig, skattat barn, väntar barn, köpt lägenhet och hela fadelutan. Jag frågade precis min karl en av dessa frågor.

- När ska vi gifta oss älskling? (Med världens gulligaste och fjantigaste röst)

 - Aldrig, fick jag som svar och sen gjorde han en ful lip grimas. Man kan ju undra vad det betyder?

Drömmar om sol, igen

image344

Nu får det ta och sluta regna. Solkusten är inte spöregn i två dagar.. gash. Får längta tillbaka till dagarna innan Sveajag och Mirella alltid var ute och tog våra powerwalkar på strandpromenaden. Det var tider det ;) haha skämt å sido.
Imorn är jag ledig (?) Så då blir det iaf en sväng till La Cañada med Mirella och Kristin för lite inköp av snygga byxor och tröjor jag kan ha på jobbet.

Segelbåt körde fast

Vädret är inte alls bra här just nu. Igår regnade det på som sjutton så det blir väl detsamma idag. Får se hur det blir med den där stormen som skulle komma. En segelbåt hade kört på en pir iförrgår förmodligen pga blåsten och igår satt den fortfarande fast mellan stenarna. Den båten lär inte de ägarna se mer av.

Jobb idag igen. Ledig imorn.

Storm i spanien?

image343
Våran egna hemmagjorda daquiri ihelgen

Ännu en dag på jobbet, men jag trivs jätte bra. Är inte ledig förrns på onsdag och det ska bli skönt så man har tid att fixa och dona lite med massa annat. Jag hoppar gärna över sånt när jag jobbar, dum som jag är.
Vädret är inte alls på topp idag. Ska tydligen bli storm i Spanien så vi får väl se hur dagen ser ut.

Juste, såg filmen Cloverfield igår. Vilken jävla skitfilm!

35.000 kr på kläder

Helt sjuk dag på jobbet igår. En kvinna handlade för 35.000 kr..? Hur sjutton kan man ha så mycket pengar?
Blev middag på Bambina igår för mig och Mirella. Hade tänkt att gå ut men var alldeles för trötta så vi tog en taxi hem hit och kollade på 27 dresses. Helt okej film. Sen slocknade vi.
Mötta upp Mirella idag efter jobbet och åt lunch på goda Odin i hamnen. Nu väntar vi på att köttet ska tina så ska jag och dom här två bakis karlarna grilla ikväll.
Man kan ju tro att jag är en tjockis på 4000kg när jag skriver så mycket om mat ;D

Utgång

image341
Mirella och Jag kör en a la Victoria Silverstedt pose

Bar runda och bar runda, ett ställe hamnade vi på igår, vårat kära Nouba såklart. Mirella, Frankie, Zacarias och Jag körde lite musik och hemmagjorda daquiris och delade sen en taxi. Mötte upp Kristin och senare tog vi allihopa en taxi tillbaka hem och fick för oss att vi skulle fortsätta här hemma.
Dåligt trött jag var imorse när det var dags för jobb. Övertid blev det dessutom men gu vilka sjuka summor pengar vi har sålt kläder för idag! Helt otroligt.
Nu får vi se vad kvällen bjuder på.

image342
Dåligt sliten man kan bli

Barrunda

image340

Jag och Mirella kör barrunda ikväll. Yeeyh. Invigning av mina turkosa pumps och fördrink hos mig innan utgång.

Tröttmössa

Svin trött är bara förnamnet. Slumrade till efter jobbet och väcktes senare igen när karln och vännen kom hem för att hämta fotbollsdojor och golfset, slumrade till igen och väcktes av en man som stod utanför fönstret och frågade om nån viss människa bodde här. Gäsp gäsp gäsp!
Andra dagen på jobbet och det har funkat jätte bra.. fick lite sålt och imorn är det jobb igen. Solen skiner på som vanligt. Får se vad kvällen bjuder på. 
Oj vilket strunt inlägg.. Jag är för trött för det här helt enkelt ;D

Påsklunch i Svea

image339

Syster
hade gjort ett fint collage så lånar det av henne.
Hann med påsklunch med hela familjen när jag var hemma i Svea. Att ha familjen runt bordet en högtid var länge sen.

Nytt jobb

Yepp, nytt jobb och allt idag :) Jobbar från och med idag i en klädaffär på paseon (strandpromenaden). Trevlig chef och personal så jag hoppas det här blir jätte bra. Jobbar 11-15 hela helgen men hey vad är det  för tid och klaga på liksom ;D hehe. Jag är glad!

Smootie med Kristin, Lunch med älsklingen och smootie med Mirella också. Snacka massa goja som vanligt. Hon hade haft det bra i Malmö och nu är vi båda tillbaka på "hemmaplan" för att göra Marbella osäkert igen (skämt å sido). Vi har redan planer för helgen och vädret är ju som sagt på topp. Ikväll kommer även Zacarias svenska kompis Frankie hit och gör oss sällskap.

Vegeterian, aldrig!

Var sån otrolig bra dag igår så jag föreslog att vi skulle grilla när älsklingen kom hem från jobbet. Kött är nog bland det bästa jag vet. Åkte iväg till kötthandlaren och fick med oss både entraña, solomillo, spett och massa annat. Och gu så gott det blev, grillmästare till pojkvän. Ångrar inte en sekund att vi köpte våran 10 euros grill förra sommaren ;D haha.

Vid 11 ska jag iväg ner till Paseon (strandpromenaden) Ska lära mig lite saker och sådär. Berättar mer när allt är klart :) hoppas ni får en kanon dag. Här skiner redan solen ;)

Plyschar är vi allihopa

image338
Hittade den här ursnygga bilden på systers blogg som andra syster tagit.
Vi må älska våra plyschdräckter syster, jag och mamma. Saknar er systrar, mor, katter, morskarl, systerfar.

Andra dagen på stranden

Andra dagen på stranden med Kristin idag. Svin kallt i vattnet men det blir varmare och varmare i luften hela tiden. Helt otroligt att det är i början på april och man redan ligger på stranden. Nu vet jag en av orsakerna varför jag bor där jag bor!


Första dagen på stranden

image337
Mamma och Ronja förra sommaren i Tarifa

Då var första dagen på stranden avklarad då. Mötte upp Kristin efter massa plugg. Nu är det definitivt snart dags för årets första dopp. Det är så varmt ute, sån kontrast mot Sverige och ändå är det bara näst intill 4 timmar därifrån. Loves it. Loves it.

Back in spain

Aa jag kom egentligen tillbaka i söndags förmiddag men blogg har ju krånglat sen dess. Här är det sommar nu. Solen skiner på ordentligt och folk tar sig till stranden. Riktigt skönt må jag säga jämfört med Sverige vädret.
Nu blir det stenhårt med skolan och jobbsökande. Kom och hälsa på mig nu mina kära vänner och familj!

Äntligen är jag tillsammans med älsklingen igen!

RSS 2.0