30 grader i februari

TV4 och TV3 play funkar inte på min iPad så det är bara på svt jag kan kolla webbtv. En serie jag fastnat för är 30 grader i februari som utspelar sig i vackra Thailand. Jag vet fortfarande inte varför jag gillar den, den är lite deppig, men den har Också sina stunder. Dessvärre gillar jag inte att behöva vänta 1vecka på ett nytt avsnitt, jag är så van att kunna se seriernas avsnitt direkt efter varandra :) lyxproblem förmodar jag!

 


Hunkydory - Gridley Jersey

Jag köpte lite nytt från jobbet häromdan. Bla den här härliga tröjan från Hunkydory. Super skön och mjuk, slapp men ändå snygg och i en härlig färg! Nu vill jag bära den till shorts och sommarskor. Jag är lite trött på jeans och Boots!

 


Stay here, please!

Fy jag gick upp ur sängen med panik imorse. Lillsessan, minsta katten gick ut en sväng imorse (dom sover inomhus) och efter ett tag var hon helt borta och kom inte fast vi ropade och prasslade med hennes favorit godis. Jag sprang runt hela kvarteret och bara väntade på att se en person hålla i henne varpå jag springer fram och skriker på personen och drar henne till mig. Tillslut bara helt plötsligt kommer hon fram. Lilla sötan, vi trodde verkligen någon hade snott henne, och det värsta var inte hur rädda vi blev utan vem som kunde ha tagit henne och hur dom skulle behandla henne. Plutt!

Jag blev ledig från jobbet idag så vi har vart ute alla och målat huset och börjat planterat grönsaker, kryddor m.m inför sommaren. Vilken lyx att vi bor i hus och kan vara ute och fixa, speciellt när vi gillar det så mycket!

Som dom älskar varandra!!


Söndag

Jag älskar min iPad men någonting jag saknar är att kunna lägga in kort på den, direkt från kameran. Bilderna på paddan är inte i närheten utav bra tyvärr.

Snart är helgen slut och det är dags för ny vecka. Löningsvecka så det ser jag fram emot. Är tydligen röd dag här i andalucia på tisdag. Får se om vi kommer ha stängt eller inte. Tre dagar ledigt i veckan är inte helt fel.

Nu ska ögonbrynen noppas och tånaglarna målas, fingrarna är redan klara.. Sen tar jag söndagskväll med allt vad det innebär!


Jag är beroende

Av monopol på iPad! Jag måste få in mina pengar i tid så jag kan bygga nya hotell!! Ja ni hör ju.. Jag tror det kan jämföras lite med farmville som alla höll på med innan. Som tur är väntar jag hellre 5h för att hantverkarna ska måla om än att betala med mina egna pengar!

Ikväll kommer Sandra hit en sväng för melodifestivalen, Danny skulle tydligen vara grym?!

Nån som vet förresten varför man inte kan kommentera inlägg gjorda från app?


Twenty8twelve - 2812

Den här dagen har bara rusat förbi! Vi fick en stor leverans från twenty8twelve, Sienna millers märke. Hur mycket fint som helst!!

Min dag har helt enkelt bestått utav prismärkning, hänga ut, klä om dockorna i fönstret och få ordning på allt samtidigt som jag hade massa bra kunder inne.

Vi avslutar dagen med tacos (som vi aldrig äter) lite choklad och en bra film. Imorn är det redan fredag!!

Ett ballt tryck från årets kollektion.

 


Gårdagens donut

Sitter fortfarande kvar! Jag går aldrig ut med uppsatt hår men igår fick Sandra mig att testa min donut med lite tvinnat runt. Många berättade hur fin jag var i håret. Kul!

 


Mys i solen

Det är tur att jag har min lillasyster som kan allt om tekniken inom Apple. En annan är ju en riktig nybörjare.

Sitter och bloggar på en app för iPhone men det verkar fungera! Strålande.

Igår kom Sandra förbi för lite melodifestivalen och skagenröra. Vi hade en riktig svenskkväll tills det blev en spontan utgång. Massa dans på suite men vid 04 sa mina fötter tack i hej. Nya skor är inte alltid så bra!


Veckorna går fort

Jag har fortfarande inte lärt mig hur man bloggar från ipaden. Jag hittar inte där man kan lägga upp bilder så det är lite tråkigt att blogga nu. Hjälp uppskattas!

Det regnade imorse så det är en kall och molnig dag så vi gör inte mycket annat än att hålla oss inne framför MTV och Canal+, känns faktiskt riktigt skönt.
Imorn kommer Lotta och Sandra för lite melodifestivalen. Webb tv är fantastiskt för oss som bor utanför Sverige.

Alla hjärtans dag varje dag

Jag hade en superdag igår. Powerwalk med Sandra och sedan massa mys med Zacarias! Vi lagade till fläskfilé med svampsås tillsammans med potatisgratäng och ett glas rött. Vi hade dessutom passat på under dagen att köpa lösviktsgodis och olw dipp från svenska affären så vi njöt av godheten hela kvällen.
Jag fick dessutom en jättefin present av min älskade. En riktig överraskning då vi inte alls köper saker till varandra under alla <3 dag. En fantastisk fin vit iPad!! Tack älskade du!! Som jag älskar dig!
Så alla som vill skypa och iMessage, varsågoda :)

Sierra de las Nieves

Våran söndag har spenderats uppe bland bergen, i kylan! Det var 15 grader när vi lämnade Marbella och 1 timme senare när vi kom fram stod temperaturen på 2 grader med isvindar!!
Men det blev en härlig promenad. Att vara ute och gå i skogen är inget som händer ofta här nere på solkusten.
Det blev några kilometer gående och på vägen gick vi förbi ett träd, som bara finns här i Andalucia och i Marocko, som var nästan 500 år gammalt!
För att komma upp till det här området måste man åka på den sk. Ronda vägen, med serpentinvägar och fantastisk utsikt.

Nu blir det en varm dusch och sedan mys i soffan resten av kvällen.








Birthday party






Ännu en helg

Helgerna kommer alltid i tid! Jag sov till 10 imorse och det känns alltid helt fantastiskt att kunna göra det på 2 dagar i veckan. Vädret har också vart helt fantastiskt idag med sol så hela familjen har vart ute och pysslat.

Vi har så mycket ideer till tomten och trädgården nu så jag hoppas att vi får igång våra projekt och att våren kommer riktigt snart. Huset ska målas om utvändigt och vi ska försöka göra något kul av terassen. Så massor av grönsaker och tomater. Inne ska ett nytt tak upp i vardagsrummet, gardiner ska förhoppningsvis äntligen hittas. Gästrummet ska göras om igen förmodligen och alla våra kort från jordenrunt resan ska upp!
Det tar helt enkelt aldrig slut.

Imorn funderar vi däremot på en lugn och skön söndag. Vi tänkte åka upp en bit i bergen och se om vi hittar någon bra promenadstig.. Lite matsäck och bekväma kläder för att sedan tillbringa kvällen i soffan och orka med veckan som kommer.

Tiden går sååå fort!!


Har dessutom funderingar på att klippa håret i en page men tror jag kommer ångra mig såhär till sommaren. Jag vill no ha långt hår ändå.


Middag ute

Det är dags att byta om igen inför middagen med Sandra och Lotta, Under vintern är det omöjligt för mig att ha på mig annat än mjuka kläder.
Det blir en till liten födelsedagsmidddag för Sandra. Vi tog inte med hennes presenter i lördags (för mycket trassel) så dom ska hon få nu.

Vi såg den amerikanske versionen av The girl with the dragon tattoo igår.. Jag kan inte bestämma mig om jag gillade den eller inte? Lisbeth var bäst som den svenska versionen tycker jag och det blev lite för mycket hoppande i den nya. Scener som försvann. 
Och vad hände med accenterna? Lät mer ryskt än svenskt!




Grattis Sandra på 25 årsdagen













S.T.O.R.M

Idag vaknade vi till sol och STORM!
Det första jag ser när jag drar upp persienerna är att en stor del av palmen lossnat och lagt sig över våran tomt, över staketet och upp på grannens tak! Telefonledningen in till huset hänger ner på marken och rätt som det var brakade citronträdet i två delar!!

Jag fick köra bort till jobbet för att hjälpa Lotta också. Markiserna till klädbutiken hade gått sönder och haft sönder krukor, väggar osv.
På vägarna låg det träd och buskage!! Ett ståltak hade lossnat från ett hus som håller på att byggas. Det här kan man verkligen kalla storm!! Igår morse var det dessutom 5grader!

Vi och katterna håller oss inne nu tills jag ska iväg och fira Sandra ikväll. Brr.



Solstolen hamnade under!

Grannens tak och våran palm som deras älskade trädgårdsmästare lyckats dela på mitten.

Från våran baksida. Nu har dom iaf lyckats sopa upp det mesta.

Liten katt

Vi har haft en riktig krya-på-oss vecka! Och då är det inte sambon och jag som har vart dåliga utan katterna!
Min lilla älskling Baus var så himla trött en dag när jag kom hem från jobbet och hade ingen kraft till att ens resa sig. Har man djur märker man ganska fort när det inte är som vanligt så dagen efter när han blivit sämre tog jag med honom till veterinären (grannens klinik).

40 graders feber, parasiter i magen och hemskheter i öronen!

Min lilla plutt. Inte konstigt att han mådde dåligt. Veterinären kollade honom, gav honom antibiotika, medel för magen och örondroppar som ska ges till båda katterna. Har ena problem med öronen är det tydligen 100% risk att den andra också har det! (En parasit som tar sig mellan djur, jag fick se den i förstorningsglas, FY TUSAN säger jag bara!!)

Nu är han mycket mycket bättre och leker och busar helt normalt. Vi var precis över till veterinären för en extra koll och en andra antibiotikaspruta. Lill sessan fick också med sig lite magmedel med sig hem. 

Tack och lov att vi har en granne till veterinär. Jag fick granne rabatt och behövde bara betala för produkterna!!

Nu tar vi fredag! Imorgon vankas de 25års fest!


Min plutt samma dag som vi fick honom.

RSS 2.0