Pasear

Tidigare idag mötte vi upp Zacarias gamla jobbarkompis och hans nya flickvän. Det blev en promenad uppe vid La Concha, berget som ligger precis bakom Marbella.
Det är en bit upp bara till starten så det var en riktigt bitande kyla där uppe! Som tur är märker vi inte av den alls nere vid kusten där vi bor!
Efter promenaden värmde vi upp oss med lite god tapas framför brasan inne på hotellet som ligger i närheten.

Imorn är det måndag igen och CPH Fashion Week startar i Danmark den här veckan! Det är dags att handla in höstkläderna till butiken.


Helg

Nu tar vi fredag!

Det kom ett riktigt oväder med hagel, regn och åska under 1 timme 2 så nu håller vi oss inne. (Vi har inte haft regn sen i november!)
Mjölkchoklad, mintchoklad, pizza, baguette, coca cola, jordnötter (?) och massa goa pålägg är inhandlade.
Film och mys i soffan är vad den här kvällen kommer bjuda på.

Känns skönt med helg!

Lady from Custommade

Första vårköpet blev denna..




Lady från Custommade! I love it!!

Tröttmössa

Nu är jag trött! Älsklingen hämtade upp mig efter jobbet så gjorde vi en shoppingtur uppe på La Canada. Ljudet inne i det varuhuset gör en trött efter bara några minuter!
Z hittade han en hel del medans jag fick hänga tillbaka det jag testade.
Lika bra det för nu börjar jobbet fyllas på med en hel del fint!
Idag fick vi lite nytt från Odd Molly och jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa eller inte! Ska se vad som kommer in till på fredag så bestämmer jag mig då :)

Nu ska vi beställa pizza och kolla klart på den senaste filmen av Ryan Gossling som vi började på igår.
Lite engelska godsaker fick vi med oss från Marks & Spencer också så det blir en riktig myskväll!




Odd Mollys velour s/s dress. Kanske att den blir min till slutet på veckan :)


Ofattbart

Huset brevid oss är en veterinärklinik och i ena delen utav huset hyr en kvinna och man i 60/70års åldern som har bott där i många många år. Det här paret är helt fantastiska och omtänksamma. Efter att hon slutade jobba började hon hjälpa katter med diverse problem. Allt från astma, fel på bakbenen, har bara ett öga, behöver pencilin till att helt enkelt ha bott på gatan. Just nu, idag, har hon ungefär 10-12 katter som hon tar hand om och ger mat. Katterna älskar henne! Däremot är det väldigt dyrt. Det är steriliseringar som ska göras, pencilin, mat och annat som hör till. Som tur är får hon hjälp både ifrån Veterinären och från ett ställe som heter Triple A i Marbella (dom har hand om hundar och katter som har hittats på gatan).

I torsdags när jag gick till jobbet stod det en låda utanför deras grind och min första tanke var att kl 09 på morgonen kommer inga leveransen till veterinären. Som tur är gick jag dit och kollade och märker hur hela kartonger är fylld med hål och det står "Veterinario S.O.S" på locket. Jag sprang in igen och ringde min grannes mobil och berättade vad jag hade sätt och 1 sek senare står hon utanför huset och tar in lådan till henne.

Idag pratade jag med henne och i lådan fanns 1 kattmamma med sina 4st, 2 månaders kattungar! Mamman sprang bort så fort hon öppnade locket och kom aldrig tillbaka, hon gick inte att hittas heller. Nu tar hon hand om alla 4 ungar och försöker ge dom mat. Dom är så söta! Hon vet fortfarande inte om hon ska behålla dom eller inte men just nu letar hon efter "utländska" personer som vill ha katter. Hon litar mer på "oss" vad det gäller detta djur och då är hon själv Spanjorska.

Jag förstår inte hur folk tänker när dom gör något sådant. Eftersom att kattungarna är 2 månader så är dom inte direkt nyfödda och antingen så har någon hittat dom någonstans eller bara inte orkat fortsätta ta hand om dom. Att lämna över ett sådant här ansvar till någon helt annan är för mig helt ofattbart. Dessutom måste det ha hänt under natten då katterna var väldigt kalla. Ring åtminstonde och fråga efter hjälp.
Djur är också liv och lika mycket värda som vi människor.

Custommade

Jag ser verkligen fram emot nästa vecka på jobbet. Vi kommer få in massa nya vårkläder och mitt favoritmärke Custommade från Danmark är ett utav det! Jag vill inte veta hur mycket pengar jag kommer vilja spendera!
Det är så kul med nya kläder till butiken. För det första blir det ett helt nytt ställe och dessutom gillar jag att prissätta och ändra om bland galgarna. Få vara lite kreativ.
Att det går mot ljusare tider och vår/sommar ser man i färgerna och bara en sådan sak får en att bli lite piggare. 
Jag har tagit ett pass på lördag också så den här veckan blir lite längre än normalt men det gör mig ingenting. Lite extra pengar känns väldigt passande just nu.






Har ni svängarna förbi Marbella så hittar ni Custommade hos Nina B.

Odd Molly

Jag kan knappt förstå vart dagarna tar vägen! Det känns som att timmarna på jobbet bara flyger iväg och likaså timmarna hemma på kvällen. Jag har hamnat i en liten vinterrutin nu med jobb och kvällsmys.

Appropå jobb så fick vi jättefina julklappar av våra chefer. Den här stickade Odd Molly cardigan var en utav sakerna som jag valde. Från Nina B. Fashion Boutique såklart.



Superfina detaljer tillsammans med ett sidensnöre som skärp.

Naglar

Jag fick jättefina julklappar i jul och en sak som jag hade önskat mig av mamma var ett nagelvårdskit.
Jag är hemsk på att ta hand om naglarna så nu tänkte jag att det skulle bli ändring på det!
Ett par snygga naglar gör rätt mycket till ens outfit och framförallt när man som jag jobbar med kunder varje dag.

Nu några minuter senare är jag nästan klar. Ska bara tas bort lite som hamnat på sidan men oj vilken skillnad det blev! Underlack och överlack är underskattat!

Tack älskade mamma!



Syskon kärlek

Finns det hjärterum så finns det sjärterum!



Nya kuddar

Jag hade en sådan shoppinglust när jag var i Sverige!
När man däremot reser med en liten väska så går den där shoppingen och storleken på väskan inte riktigt ihop.
Inne på Hemtex hittade jag 2 kuddar för ynka 99:- styck så då kunde jag inte låta bli! Det kändes som att jag hade gjort ett kap om man bara ens tänker på vad kuddfodral kan kosta.

Nu kan jag däremot inte bestämma mig för om dom ska vara i vårat vit/gråa sovrum eller om dom ska få ta plats i soffan tillsammans med det bruna & beiga.

Alla fantastiska tavlor vi har på väggarna är gjorda av Zacarias pappa och låter många härliga färger få plats i rummen, så lite blandat blir bara snyggt!


Hem ljuva hem

Jag har haft det helt fantastiskt i Sverige!
Den här veckan gick alldeles för fort så jag hade absolut kunnat stanna lite längre! (Delvis därför jag inte orkat med att tänka på bloggen heller)

Har iaf hunnit med att träffa mina fantastiska vänner, släktingar och andra fina människor. Hittat på roliga saker med familjen min. Vart i Uppsala på shopping, tagit med familjen till sthlm och Dansens hus där vi såg Svansjön som var helt suverän.
Vart på goda middagar. Fått jättefina julklappar. Skrattat mycket och har för första gången på många år fått fira in det nya året tillsammans med min fina familj!

Det har helt enkelt vart saker hela tiden!

Saknar er redan alldeles för mycket!!


Nyårsafton 2011/2012 Sverige

RSS 2.0