Resa i Mexico pågår

Imorn drar vi. Tidigt som attans. Halv sex går bussen till flygplatsen, halv sex på morgonen.
Kommer bli en sån himla lång dag, klockor som ska ställas om flera timmar och sitta på ett flyg ännu längre, men sen kommer vi äntligen dit.
Zacarias och min kärlekssemester! Underbart. Kommer bli så himla intressant och kul att se Mexico. Kolla mayatempel, bada med delfiner, åka på jungelsafari på vattnet och massa annat.
Ska äta så grymt myckeeeeeeet guacamole också. Öh stavas det så?
Nu, packa klart väskor.

 

Peppa peppa ta i trä

Det regnade imorse. Eller okej det duggade lite men för mycket för att jag skulle ta mig ut på en joggingrunda. Inge spring i regnet för min del.
På tal om regn har vi haft sån jäkla tur dom här dagarna. Hela Andalucien är typ fyllt med vatten förrutom här i Marbella. Granada och Sevilla har fått översvämningar och stora problem. T.o.m en tornado visade sig.
Och här är vi glada för att vi lyckats fixa taket så det inte skulle droppa in på mina nymålade väggar. Great!

En ny livsstil har börjat

Varje morgon förutom helger, då jag inte tänker gå upp, ska jag ut och springa. När Zacarias går till jobbet går jag med honom och sen är det bara att röra på benen. Sa jag varje morgon? Skulle nog regna imorn och övermorn va?


Himla resande

Måla måla måla, känns inte som att jag gör någonting annat. Men det är kul, det blir förvändring, stooor förändring och det är kul. Så kan vi åka till IKEA snart också och shoppa masssor med saker. Och få ännu en till anledning till att äta köttbullar och daimtårta.
Mamma och jag bokade biljett till Sverige idag också, så snart kommer jag förbi er där hemma i Svea en sväng.

Först kärlekssemester i Mexico och sen familjelycka i Sverige. Kan inte bli bättre!!

Nu blir du stolt över mig va älskling ;)

image191

One day long

Gårdagen var supermysig. Vi mös hela dagen i stort sätt. Kollade på film, ljus, var bara med varandra! Hann däremot inte gå ut och äta eftersom att SKIT FOTBOLLEN (vilken skämt det var) höll på ändå till tolv. Tror inte det är några kök öppna då faktiskt, inte ens här i Spanien. Så det blir middag ute ikväll istället.

Ne nu är det snabbt att göra sig iordning. Ska möta Malin och Mirella halv fyra och äta lunch! Ha en bra dag.


Pojkvännen min "slängde" ihop en bild, fint tycker jag!

image190

ett år tillsammans

På lördag har Zacarias och jag vart tillsammans ett år, ett helt underbart år och tiden går verkligen hur jäkla fort som helst. Nu är väl jag en såndär tjej som vill ha mysiga stunder med mina pojkvän lite då och då och ge honom presenter när jag som helst känner för det men vi ska väl ändå få till nått på lördag. Äta en god middag ute och bara vara med varandra. 
Nått däremot som vi är eniga om att göra på lördag är att kolla SVERIGE - SPANIEN matchen! Som jag har längtat efter den och självklart är det just den här dagen. Tack älskling för att du också vill se den haha. Vi får göra så mysigt som möjligt framför tvn. Tända ljus, äta och dricka gott, kramas med varandra och så fotboll, yeah!

Men det blir kul, Vi åker ju till Mexico veckan efter så det får bli vår ettårs present och vi får se till att mysa ordentligt då.

Men en liten sak ska jag försöka pyssla fram till på lördag iaf. Min super iderika vän Veronica visade något som hon gjort och som jag länge velat göra.. Fast jag har inte riktigt haft så där bra tankar i huvet. Men imorn ska jag pyssla lite iaf, ett minne av flera minnen ska det bli till på lördag åtminstonde.


Även jag är vit såhär års

image189

Har äntligen kommit igång med målningen av vardagsrummet, riktigt korkat av mig däremot för jag blir aldrig frisk. Idag fick jag inte kliva upp ur sängen innan jag kände mig ok, sa en snäll pojkvän imorse, men nu har jag legat här alldeles för länge så en macka och lite te och sen igång med målandet igen. Vill ändå ha allting klart innan vi åker till Mexico så man kan komma hem till ett fint och nyrenoverat hus.
Malin kommer förbi sen också och gör mig sällskap. Skönt!

Grattis på fars dag

Usccccccccch så sjuk jag är. Var bättre ett tag igår men idag kan jag knappt ens prata. Rösten har vart på väg bort ett flertal gånger ikväll. Så drygt! Kanske inte var så bra ändå att jag gick ut och träffade Malin och Mirella igår men vafaan.
Hamnade på en jätte bra resturang på paseon (strandpromenaden). Sen var tanken att vi bara skulle ta en drink på en bar i gamla stan. Men efter den drinken gick vi vidare till ett annat ställe och efter den drinken tillbaka till där vi var i början. Fast efter den drinken var vi faktiskt duktiga nog att ta en taxi hem.
Sitta på krogen och nysa och vara sjuk var inte direkt det hetaste men försökte göra mitt bästa, tror jag lyckades rätt bra ändå. Lite smink och snygga kläder så var man fitt for fight.

Idag blev det dessutom att börja måla taket också så jag kan renovera klart vardagsrummet snart. Att jag inte bara kan ta det lugnt när jag är sjuk.
Nu blir de iaf te och svenskt godis!

Mitt land, Mitt IKEA

Även fast jag har vart hur sjuk som helst idag, skulle jag promt iväg till IKEA nu på kvällen. Zacarias tyckte jag skulle vila men jag ville inte vara vekling. Och IKEA, jag tackar aldrig nej till IKEA, never ever. Bland dom bästa ställena som finns. Och det bästa var att IKEA kändes verkligen MITT! Mitt, Mitt, Mitt. Den enda svensken (och halva pojkvännen då) så det var liksom mitt.
Svenska köttbullar med lingonsylt och brunsås och på det en daimtårta. Fan vad jag älskar den här affären. Det bästa är nog ändå dom små "affärerna" som kommer efter kassorna med all den svenska maten. Allt från svenska lantchips, cider, sprit, knäckebröd, nyponsoppa, falukorv, ost, marabou till kakor och godis. Allt är svenskt.
Däremot så blev jag rätt butter efter att ha trängts med galna spanjorer som verkligen inte brydde sig om nån annan än sig själv, som körde kundvagnarna in i mig utan att be om ursäkt, och dessutom var allt, verkligen allt som vi skulle ha slut. Har dom hört vad beställa heter eller ha några extra beställningar på lagret. Okej att en sak kan vara slut men inte såhär många!

Skärpning med Manana Manana nu!

Sjuk och jäklig

Usch, fy och blä! Idag är en sån där jobbig dag. Halsen är svullen till tusen och det gör ont så fort jag sväljer eller pratar, och huvudet känns som en enda stor ballong fylld med helium som är på väg att smälla vilken sekund som helst. Är inne på min andra kopp te nu och försöker bli bättre. Minns visserligen från förra året exakt vid den här tidpunkten så blev jag också såhär. Tror det är kylan på kvällarna och inne i husen som kommer som en chock efter sommarens värme. Det är ju ändå trots allt kalla Novemberkvällar även i Spanien.

När jag var yngre kunde jag ibland tycka att jag var sjuk om jag inte ens orkade gå upp ur sängen, om det var ett prov som var alldeles för svårt och jag behövde en dag extra, (jo jag har faktiskt gjort så en gång) eller om jag på fredagarna skulle åka iväg till min far överhelgen.
Nu vill jag inte vara sängliggandes däremot, det är fredag och det suger.

Idag kom dom


Flygbiljetterna och resan till MEXICO och CANCUN.

Ska bli grymt att få åka dit. Lär vara helt annorlunda jämfört med Sverige och Spanien, inte ens i närheten. Wii den 23 november åker Zacarias och Jag. Hoppas på en underbar semester!

Sommaren är tillbaks

image187
Det bästa med Spanien är vädret.
Det är redan november men idag är det som en svensk sommardag. Alldeles lagom varmt och solen skiner.
Frukost med Zacarias ute på verandan var en självklarhet.


Humlisen goes header again

Min supersnälla rara söta vän Veronica "slängde" ihop en header till mig idag.
Superfint. Själv fick jag spel på det och la ner det och hon var så snäll och ville hjälpa :)

Tack så jätte mycket!!

Underbara vän skrev

"du är en av mina närmaste vänner längst bort"
Nu vill jag ta en tripp till Sverige.


1 år idag

82200-11

Helt otroligt vad tiden går fort. I ett år har jag nu bott i Spanien och Marbella, och inte en chans att jag trodde att jag skulle vara här sålänge när jag för ett år sen försökte hålla tårarna inne. När jag skulle försöka säga hejdå till alla.
Jag har upplevt så mycket saker och lärt mig ännu mer sen jag kom hit.
Nått jag däremot skulle vilja ändra på var hur ofta jag har träffat min familj och mina vänner.
Saknar er något oerhört mycket!!
Så fort jag börjar plugga ska jag se till att komma hem oftare.

Fredagen var kanon

Det blev lite mer än tänkt i fredags. Lite ost och kex för att sen rusa iväg till Zacarias resturang där han så snällt bjöd oss tjejer på middag.
Tack så jätte mycket älskling.
Malin vandra hemmåt och jag och Mirella fortsatte ute. Marbella är nog tusen gånger bättre än Puerto Banus. Hade riktigt trevligt, riktigt kul.. däremot blev det mer än bara ett glas vin och hela lördagen bestod i att sova. Blä.. att man ska må så illa av drinkar och vin.

Fredagkväll

Fredag igen. Helt sjukt vad fort veckorna går egentligen. Ikväll blir det ost, kex och vin med tjejerna. Sedan en liten liten utgång för ett glas vin typ. Alla känner för att komma ut lite men ingen har varken tid eller ork att gå ut och röja till. Men det kommer bli hur trevligt som helst, det vet jag.

Nu ska jag sätta igång med lunchen tills karln kommer hem från jobbet.

image182


RSS 2.0