Borta bra..

Borta bra men hemma bäst! Och det är verkligen så! Vi kom hem för en timme två sedan och nått vi gjorde på engång var att slå oss ner i soffan och bara andas ut!
Igår kväll gick vi ut och åt sushi tillsammans med hans syster och firade henne.. Sedan la vi oss i sängen och skulle kolla på film när hon skulle ut men vi orkade med 5 sekunder sen somnade vi båda! Hon bor mitt i stan i Granada och har tusentals barer och kebabplace utanför henne så ända fram till 08.30 imorse hörde vi ljud från fulla människor!! Tack och lov att man inte bor sådär!

Imorse ringde klockan runt 08.30 men det tog ett tag att komma upp från den varma sängen. Älsklingen hade tävling så det var bara att ta sig upp. Efter 5 timmar ute i kall luft och regn i luften höll jag på att frysa fötterna av mig! Marbella är så mycket varmare på vintern även fast det bara är 2 timmar bort med bil. Hejudamig! Tre pokaler tog karln med sig hem iaf :)




Estoy en Granada

Nu har jag antligen slagit mig till ro hemma hos Zacarias syster i Granada! 2h 45min bussresa gjorde sitt kan jag lova. Busstolssmak i baken, en twix, cola och en liten chips pase senare sa var man ratt trott pa bussen.

Snart kommer nog alsklingen hit ocksa och spanskan rullar pa som bara den! Tva datanordar sitter det har for tillfallet! Karln ska inte se sin flickvan och syster nu haha! Ikvall blir det middag ute och firande av systern. Far hoppas att hon gillar sjalen :) Trevlig fredagskvall!


Födelsedagspresent

Pojkvännens syster fyller 22 år ihelgen. Vad sjutton köper man?

En sjal har jag köpt idag iaf som är i tre skiftningar, lila, ljuslila och vit. Hon är ett riktigt sjalfan och har sjalar på sig jämt.. Hoppas bara hon gillar lila haha! Tyvärr kan jag inte visa den då den redan är inslagen. Gillar hon den inte tar jag den! ;D
Men vad mer kan man köpa? Snälla kom med förslag!

Nyheter hos Sephora

Igår när vi skyndade in en snabbis på Sephora för att jag behövde svampar till min foundation så ville en tjej som jobbade där inne visa oss nått nytt som precis kommit!
Det är ögonskuggor i olika färger på ett slags papper (typ) som man trycker till lite på ögonlocket och voila så har du en sminkning! Superballt! Det blev jätte snyggt på Florina när hon gjorde en sådan på henne så nåndag ihelgen ska jag också testa tänkte jag! Fanns i olika färger och tom i mönster.
En ögonskuggssminkning på 10 sek. Hur bra kan det bli?!
Eftersom att priset ligger på ynka 3,90 euro förväntar jag mig inte en sminkning som sitter i flera timmars dans på krogen men det ska bli ett nöje att testa iaf..


En lång onsdag

Nu är jag äntligen hemma igen! Den där spanjaken var 20 min försenad men sen gick det undan rätt fort faktiskt. Tur för honom! Florina och Katrin (tror jag hon heter) kom upp till mig och sen åkte vi till La Cañada. Lite skön vårshopping och en clasica senare var vi slut! 3 1/2 timme tror jag vi spenderade där uppe och då hade vi gått i skolan tidigare också!
Min älskade pojkvän kom och hämtade oss och sen åkte han och jag till en bar och åt lite tapas och kollade på fotbollen. Tyvärr förlorade ju Real Madrid mot Liverpool.

Nu ska vi bara mysa i soffan. Pimpan vill också vara med och Desperate Houseviwes går på tv. Frågan är dock om det är gamla eller nya avsnitt. Återstår att se. Trevlig kväll allihopa!


I brist på annat

Eftersom att jag hatar att vänta på saker och ting så har jag nu suttit och funderat på vad jag kan göra. Blir nog en dusch och läxläsning på en timme.. Kul va? ;D

Ska göra den här listan också som jag hittade för att sysselsätta mig med något. Alla ord ska börja på första bokstaven i ditt namn och du får inte använda ditt namn mer än en gång.

1. Vad heter du: Linda
2. Ett ord på 4 bokstäver: Läsa
3. Flicknamn: Lucia
4. Pojknamn: Leo

5. Yrke: Lärare

6. Färg: Lila

7. Klädesplagg: Lingerie

8. Mat: Laxsoppa

9. Sak i badrummet: Linser

10. Plats/stad: Los Angeles

11. Orsak att vara sen: Ledsen att jag är sen, katten ville inte gå ut

12. Något man skriker: Larva dig inte!

13. Film: Lilla Sjöjungfrun

14. Något man dricker: Lingondricka på IKEA

15. Band: Lili & Susie

16. Djur: Larv

17. Gatunamn: Lilla Bro gatan

18. Bil: Lexus

19. Sång: Let it be

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare: Läxförhör


Förbaskat

Jag vet inte jag, jag är på riktigt risigt humör nu :D Tror det är för att den där förbaskde karljäveln som ska fixa vårat vattenproblem ska komma idag vid 15.30. Enda dagen på hela veckan som jag hade planerat nått och då. Förra veckan fick vi vänta flera dagar på att han ens skulle komma hit. Klockan 16 ska jag ta bussen till La Cañada med Florina och Tessa och där med basta! Tror dock att jag kan glömma det.. Spanjorer är ju inte speciellt snabba och det är inget litet problem att byta hela den där grejen. Jaja jag får väl ta bussen upp direkt när han är klar. FJÅN!


Att lära sig

Jag har tyckt synd om mig själv hela dagen idag när jag sätt mitt brännmärke i handen! Jag måste verkligen lära mig att vara mer försiktig! :) Skolan gick fort som vanligt! Satte mig med läxorna direkt när jag kom hem ute i solen och smart var det för nu har dom gått i moln och jag har stängt in mig här inne!
Ska försöka sätta en tid varje dag att jag inte får sätta på datorn förrns klockan är 15. Då slutar jag skolan 13.30 och ska äta lunch och göra läxorna ute i solen först. Superbra och smart för då pluggar jag och får läxorna gjorda på engång!
Jag tror jag har dataproblem haha!

Svordomar på spanska

Varför gör man samma dumma misstag två gånger ibland?! Jag gjorde en kladdkaka tidigare och hade i smeten i en kastrull så det skulle bli enkelt. Tar sedan ut den med vanten, låter den svalna lite medans jag sysslar med annat. Greppar sedan handtaget med hela handen och herrejävlar vad ont det gjorde! Har suttit med blött papper i över 1 timme nu men ändå slutar det inte svida! Jag vill inte veta hur den där stackars handen ser ut imorn!
Kladdkakan blev iaf supergod med grädde till. Nånting bra i det hela :)

Vi har suttit och kolla på "Slumdog Millionaire". Grym film! Vi började titta i förrgår men klockan var så sent så vi bestämde oss för att inte se så länge och igår vare likadan så idag fick vi äntligen se klart den! Kul också att den vann Oscar :) Helt klart en film värd att se! Bästa filmen på länge!


Vad vill du äta ikväll älskling?

Det var en trött Linda som inte ville gå upp från sängen imorse! Men med solens strålar strålade även jag ikapp haha!
4 timmar i skolan som gick i en rasande takt så jag knappt kom ihåg vad vi hade gjort när jag kom hem! Direkt efter att Kristin vart här och hämtat en jacka som hon skulle låna så tog jag mig ut i solen och gjorde läxorna och åt lunch. Och här sitter jag fortfarande. Ute med ändan på marken i solen! Underbara vår.


Sminkningarnas paradis

Lotta kom tidigare förbi med sin stora sminkväska och körde två sminkningar på mig ute i den varmande solen. Vi har båda samma makeup utbildning men hon har betydligt mer smink än vad jag har haha! En vardags och en fest make så hon kunde få lite bilder till sitt portfolio. Det där med att sitta modell är min grej, men att stå modell framför kameran.. absolut inte min grej! Det är för seriöst och jar blir helnojjig! Men kul hade vi haha! Karln min gjorde god lunch till oss tre också under tiden! Tack älskling!
Det är så roligt att träffa den här tjejen! Vi har samma början i våra Spanienhistorier i samma aupair familj så vi har känt varandra länge och känner mycket av samma människor!

Nu hoppas jag snart att älsklingen kommer hem från gymmet så jag kan få lite söndagsmys med honom. Hoppas han hörde mitt meddelande på telefonen också om kladdkakan jag ville göra ;) Håll tummarna!

Gomorron söndag

Tänk om det fanns en extra dag på helgen.. fast idag är det söndag, jag vaknade av mig själv och solen skiner så jag ska inte klaga! Gårdagen var ett hejdundrade hålligång ute i vår trädgård. Som sagt har man hus så är det en hel del som kommer till. Och samtidigt som jag stod där ute och klippte gräsmattan och småsvettades lite i solen så tänkte jag på mitt kära land Sverige.. Inte fasiken kan ni göra sådant nu iaf ;D
Sen gjorde vi egen pizza och kollade vi på Patrik 1,5. Vilken härlig film haha! Vi hade verkligen saknat och kolla på svenska filmer så den här var precis vad vi ville se! Svordommarna gav oss en hel del skratt!

Fredagkväll i Marbella

Nu har jag och älsklingen precis ätit jätte god middag med skagenrörabaguette och andra god saker! Det blev en sen och stor lunch så vi gjorde oss lite tilltugg!
Nu ska jag röra mig utåt en sväng. Jag är bjuden till mina klasskompisars lya för lite god dricka och trevligt sällskap!

Trevlig kväll!


Veckodagarnas mumma

Fredag! Behöver jag säga att jag är lycklig?! Nu har man inga måsten längre. Inga tider att ställa eller måsten överhuvudtaget (ofast). Man planerar in det man vill göra och har det bra! Som sagt, oftast! Men idag är en sådan dag.
Fredagar för mig betyder oftast lunch med älsklingen och efter en hel vecka längtar man efter just den tidpunkten. Då man kan sätta sig ner tillsammans och inte behöva stressa för att man ska iväg till jobbet igen eller nått annat. Hallelulja moment liksom :)
Vid 16.30 kommer äntligen den där spanjaken som ska fixa vårat vatten, som skulle ha kommit i början på veckan. Sen får vi se vad som händer. Som sagt, inga måsten.. det är fredag!



En hälsning som gör dig glad

Idag är det första dagen sen jag flyttade till Spanien som någon säger "Hola Linda" när jag är och handlar mat inne på en supermercado. Självklart trodde jag ju inte att det var till mig men när jag ser ett välkänt ansikte så var det självklart till mig. Det var våran Brevbärare haha! Han säger alltid Hola Linda oavsätt var han ser mig och det är klart man blir glad när man möts av en sådan hälsning om dagarna! Vår brevbärare :D

Eftersom att jag handlade mjöl och glass kan ni ju tänka er vad vi äter idag ;) PANNKAKA SÅKLART!! Mumsfillibabba! Jag tror det kommer börja bli våran torsdagsmiddag i fortsättning för nu är det många torsdagar på raken!


Här är det vår

Det är en underbar dag i Marbella idag! Solen skiner så härligt och fåglarna kvittrar deras vårsånger. Har suttit ute i solen i över en timme och ätit lunch och pluggat spanska. Det är nu man förstår varför man står ut med landets mañana mañana stil och jobbiga människor som inte blivit uppfostrade när de tror att tjejer är som ett föremål som du kan säga vad du vill till och samtidigt tro att du har rätt till det! Fjån!
Well well, ingen är perfekt eller vad säger man.

Ville bara tala om vad det var för kap jag gjorde igår med Clinique produkter.  Detta skulle i Sverige gå på över 900kr bara för 4 produkter (jag hittade nån sida där jag kollade på) men fick allt det plus, pump, necessär och hårband för 49 euro! Yeahoo säger jag!


Rena kapen

Min lilla Pimpan! Det kan inte vara lätt att leva tillsammans i min värld när ens matte tror att man är av ett helt annat kön! Äh så kan det gå. Tur att man ser skillnad på små bebisar första sekunden dom är ute i världen! Vilka galenskaper det hade kunnat bli annars!
Det har vart superfint väder idag så jag tog mig en promenad förbi gamla jobbet och träffade underbara Florens. En kvinna i 60 års ålder som är super härlig! Fick en liten present från New York av henne också. Perfekt present till mig :) Sen blev det en sväng förbi en parfumeria där jag köpte massa Cliniques produkter! Det är dags att ta det här med rengöring på allvar så man inte få en spark i nyllet sen när man är gammal och inser att de där billiga tvättprodukterna inte var någe vidare. Jag fick massa produkter för mer än halva priset än vad jag hade fått i Sverige! Värsta kapet ju! Däremot är det ju sjukt dyrt med sånt här.

Men men.. vill man vara fin får plånboken lida pin! (Bilder kommer sen)


Könsförändring

Vi har fått en pojke i familjen!
Jag har nog fått det svart på vitt nu att Pimpan inte är någon tjej utan en kille. Typiskt.. Hur ska det här gå nu då. Jag har alltid sagt hon och prinsessa och nu måste jag börja säga han och prins. Oj oj oj.. Jag kanske skulle ha trott på HANS riktiga ägare från början ;) Han är ju ändå riktigt macho! Ja ja, jag har ju ändå min lilla prinsessa Felicia i Sverige.


Spanska mañana systemet

Oj vad jag har smällt i mig godheter idag! Våran ena lärare, Maria Jose..  (Visst har dom konstiga namn här, både kill och tjej namn för båda personerna) fyllde år så hon hade mig sig en liten kaka. Urgod med choklad så jag kunde inte låta bli!
Jag sitter och väntar på att den där gubben ska komma så han kan fixa våran vattengrej så det slutar droppa om det. De ringde igår och sa att dom skulle komma vid 11. Vem är hemma dåegentligen? Så karln sa att det inte gick och att dom fick komma efter två. "Vi ringer imorn" säger dom. Har dom ringt? FJÅN!
Jag är INTE förvånad!

Underbaraste

Mitt hjärta är världens bästa! Se vilken fin present jag fick när han kom hem från jobbet. Den där ska vi gotta i ikväll och vara sådär äckligt kära ;)



Nu är älsklingen och hämtar gas så jag får varmvatten imorn och jag ska sätta igång med maten. Han ville ha soppa och jag vill ha spagetti med falukorv och ketchup ;)

Koncentrationen tar över

Idag är verkligen en siesta som står högst upp på min lista att göra! Så fort Fama börjar på tv så blir det en liten tupplur i soffan så jag kan koncentrera mig bättre på spanskan sen och läxorna. Det låter väl bra? ;)
Det börjar bli lite mer komplecerat i skolan nu. Eller börjar och börjar. Det är dagar då det är super enkelt och andra dagar då huvudet snurrar runt och runt för all koncentration! Men det är kul och då försöker man iaf.

Jag känner för att åka på en miniresa. Frågan är bara vart och hur länge med tanke på att det bara är helgerna som fungerar för resande nu. En natt på ett hotell och lite spa. Någon som vet något här i närheten av Marbella/Malaga området?

Spaniens bra egenskaper

Någonting som är riktigt bra med Spanien, och då syftar jag inte på vädret för det är ju självklart fantastiskt här nere på solkusten. Nej det jag pratar om är grovsopssystemet. Jag får lite dejavu när jag skriver detta så kan hända att jag skrivit det tidigare. Hur som helst, det braiga med det här systemet är att du ringer ett nummer, säger åt dom att du ska slänga ut lite sopor och sedan bär du ut dina grejer till soptunnan som står på området mellan klockan 21-23 och vips så var dina grovsopor borta! Hur plättätt som helst.
Så nu är vi en fåtölj och en himla massa skräp fattigare! Underbart.
Det var dagens träningspass också! Den tyngsta fåtöljen jag någonsin skådat! Men ack så skön den var!

Nu, film i sängen!


Mat i stora lass

Oj det lät nästan som att jag var lite grinig i tidigare inlägget haha!
Så är det iaf inte. Jag tror mina mungipor sitter bakom öronen nu för jag har verkligen ätit alldeles för många karameller! Stor som en boll känns magen också! Mat och godis är nog det bästa som finns för mig!
Sen jag flyttade till Spanien har jag verkligen fått upp ögonen för mycket mer mat än vad jag åt i Sverige. Mat som jag inte ens trodde att jag tyckte om men som jag älskar nu.

Jag vet inte jag men det låter ju nästan som att jag är hungrig. Borde sluta det här inlägget nu innan jag börjar prata om min bästa väns avloppskatastroff med köttfärsen ;D


Lite allmänbildning

Idag är en dag, förmodligen som alla andra, men som jag verkligen skulle vilja vinna nån miljon på lotto! Ett nytt hus skulle också vara perfekt! Vi är såklart jätte tacksamma för det här huset som vi bor i men det börjar ha gjort sitt. Åldern kommer ikapp liksom! Och med tanke på hur mycket fukt Marbella har både vintrar och sommrar och hur mycket regn det egentligen är (inte mycket egentligen) och husen inte är byggda för nån regn alls, enbart sol.. så är ett års tid som 20 år. Känns det som iaf. Ihelgen var både Zacarias och jag tokiga över saker och ting. Men men.. vad göra. Linda behöver ett jobb och en massa pengar och sen kan hon börja bygga.

Ett konstanterande: Det är synd att spanska hus inte är som svenska!

Ne nu ska jag äta upp min couscous. Till alla ovetande själar där ute (likaså jag), det är en rätt från nordafrika!


Svensk nostalgi

Mina kära vän Erica har suttit och uppdaterat mig under eftermiddagen från Sverige om vad det är som gäller och inte gäller i Melodifestivalen! Och även som i år är det ju självklart Måns som vi vill se sjunga gärnet av de andra länderna!! Cara Mia är dock snäppet bättre och då var vi tre glada flickor som sjöng högt i kör, Eller vad säger ni Erica och Alexandra? ;) 
Hittade senare en himla massa godingar och inte godingar från 80 och 90 talet från youtube. Caramell - Efter plugget, Martin Svensson - Yeah yeah wow wow, Orup, Vacker utan spackel, Pandora, Ace of base, Roxette you name it! Då gjordes det bra musik!


Sthlm - Malaga

Här kan vi verkligen snacka dålig uppdatering!
Nu är iaf en flygbiljett bokad mellan Sthlm - Malaga. Sen kan man ju undra varför en sådan biljett är bokad med tanke på att jag befinner mig i Spanien. Vi ska på bröllop i Göteborg i sommar och tänkte sedan stanna kvar lite i Sverige och Göteborg för att senare åka upp till mig i Sthlm och Norrtälje. Sedan återstår att se vad vi gör i Svearike men en biljett är iaf bokad den 23 aug tillbaka till Malaga för att vi hittade ett pangpris!
Det är iförsig rätt långt till augusti men det är roligt att ha nått att se fram emot och snart måste klänning till bröllopet köpas.. ska bli så kul! Sen att få komma hem lite med karl min med :)



Magkatarr

Jag har förmodligen fått magkatarr så det känns sådär roande just nu att inte veta om magvärken ska gå över eller inte.  Har iaf tagit en tablett nu mot det så jag hoppas att det underlättar lite iaf.
Jag och Älsklingen åkte till Terra Sana i Puerto Banus och åt god lunch och sen vidare för att handla massa mat! Men tror nog inte det jag åt var sådär jätte bra för magen även om det var riktigt gott!
Ikväll skulle jag ha gått ut och ätit med lite skolkompisar men jag stannar hemma. Det känns bättre att ligga på soffan ikväll och vila och ha en man hemma som finns där för mig om jag skulle få ont eftersom att han vet hur det är!

En solig torsdag i Marbella

Magen är någorlunda bättre idag efter en hel dag och kvälls sängliggande igår! Kommer fortfarande sekunder då det gör ont och sekunder då man inte känner nått alls! Dumma mage!
Skickade iväg ett sms till Kristin i skolan om lunch och sagt och gjort! Blev en super god och fräsch lunch nere i hamnen med solen skinandes i ansiktet heeeela tiden. Det har vart riktigt varmt nu två dagar i solen så jag säger som tidigare, förhoppningsvis håller det i sig!
En sekund efter att jag kommit innanför dörren så står det en spanjor och ropar bakom min häck. Han hade tydligen inga pengar hej å hå. Jag talade om för honom att jag inte hade nått jobb och han tacka för sig och gick. Gör svenskar såhär egentligen?
Imorn är det fredag, igen. Veckan har gått så himla fort! Men oj vad skönt det ska bli med helg!


Denna mage!

En konstig ont i magen. Inte smärta ont utan mer bakis ont fast det inte förtärts nån alkohol. Sängliggandes är jag också men fick en tablett och vatten av karln och ett bra mail av kusin så jag låtsas att det inte gör ont. Hejdå hörs sen!


Rea kap

Igår gjorde jag kap! Ett par byxor, typ jeans, en t-shirt och en tröja för 10 euro! Där kan man snacka om rea!
Sitter och äter min lite halvtorra pasta (som jag glömde spola vatten på) med riven ost, majs och ketchup! Lyx eller hur ;) Ska träffa två tjejer från klassen vid 4 tiden och ta oss upp till La Cañada. Äntligen ska jag handla lite mat till vårt tomma kylskåp!
(Igår beställdes pizza från nätet bara för att jag inte orkade diska och laga mat ;) lathet!! Ikväll blir det riktig lagad mat!)


Utmanad

Jag blev utmanad av super trevliga Anna tidigare idag.

1. Gå in i mappen mina bilder
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.



Vår spanska super härliga katt Pimpan som har en förmåga att vara vig som om hon inte hade ett ben i kroppen! Den här bilden är underbar, tagen av min underbara syster Ronja när underbara Utfamiljen var här över julen 2008!

Jag utmanar: Ronja, Johanna, Novali, Lova, Stina och Alexandra.

Livets goda

Min ursöta klänning från asos kom idag! Ett paket låg och väntade på mig på verandan när jag kom hem från skolan. Hur glad blir man inte då :) Provade den bara lite snabbt med byxer och t-shirt på så ni får se den senare ikväll!
Idag är det så skönt väder. På varje rast vi hade stod vi ute och lapade sol uppe på terassen i skolan. Ska röra mig ner på stan vid 4 igen och träffa Florina och titta upp ett ställe där man kan dansa. Har vi tur har dom dansklasser och så ska vi börja dansa och ha det som träning. Annars får jag ta och börja på gymmet för det här funkar inte längre. För mycket gottigheter helt enkelt!


Igår gottade vi oss med det här till middag.Toast med Räkor, avokado, citron och coctailsås.
Blixt gör inte bilden så bra men det var för mörkt igår utan. Enjoy!

Benjamin Button väcker känslor

Vi tittade på filmen "The curious case of Benjamin Button" igår. En riktigt bra film med Brad Pitt som åldras bakvänt. En film med så mycket känslor. I slutet av filmen började tårarna rinna ner för min kind och dom slutade aldrig. Och när filmen var slut kunde jag inte komma på varför jag grät. Förmodar att den berörde mycket. Se den :)



Sushi åt vi också! En himla massa sushi för 50 euro. Det är så synd att det är så förbaskat dyrt här för annars hade jag ätit det hela tiden! Vi har tom mat kvar så nu ska vi sätta oss och äta upp resten :)
Om jag nångång kommer in i duschen också ska jag ta mig ner på stranden med Florina och plugga lite spanska. Vädret är fantastiskt idag så det gäller att passa på.

Turistguide i Marbella

Igår vare utgång som stod på kvällens lista! Jag tog med mig min tyska vän Florina från skolan och vi åt lite tapas på mitt favoritställe Pintxos för att sedan hamna på Townhouse och tillslut Buddahbar tillsammans med några andra tjejer från skolan.När klockan stod på 04 höll jag dock på att somna av ren utmattning! Hel dag i skolan, spring på stan och sedan en massa klackande i taket gjorde sitt. Men kul hade vi :) Det är så roligt att ha träffat en tjej i skolan som är så trevlig och rolig att umgås med. Även om hon bara ska vara här i tre månader.
Ikväll görs absolut ingenting! Jag och älskling ska beställa sushi! MUMS! Titta på en film och bara mysa hela kvällen framför massa gottis.
Bara han och jag! Underbart!


Sängdags

Jag och Pimpan säger godnatt ifrån sovrummet efter en himla massa goda pannkakor i magen. (Pimpan åt grädde). Nu värmer vi upp sängen med godis och lite data innan karl kommer ifrån sina studier inne från kontoret. 


 

Efter regn kommer solsken, hoppas vi!

Jag råkade visst ta en siesta på tre timmar (välbehövlig dock) så nu är jag helt tjock i huvudet. Läxorna är så gott som gjorda så jag kan ska kolla igenom allting nu så man får in alla ord för att beskriva någonting. Det börjar bli mer och mer svårt men det är bara kul när man sen inser hur man ska tänka.
Vårt hem ser just nu ut som en byggarbetsplats bara för att det regnat så jäkligt! Orkar inte ens berätta historian men några vet ju iaf vad jag menar. Riktigt arg var jag när jag kom hem haha! Nu är himlen däremot blå så vi alla här nere hoppas på sol imorn. Att köra bil här i spöregn är lika farlig som att köra bil i minusgrader och snöstorm. Vägarna kan om man har otur bli glashala!

Sorry för dålig uppdatering men det hinns tyvärr inte med som tidigare när jag var hemma om dagarna. Seee yaa :)

Jag vill ha varma vårvindar

Dom där timmarna på ikea igår måste verkligen ha gjort sitt. Idag har jag vart riktigt trött. Slängde ihop en korvstroganoff efter skolan till karln och mig som kom hem och var lite seg och sen tvärslocknade båda två i soffan.
Skolan rullar på bra. Ska sätta mig snart och kolla igenom allt vi gjort idag med su, mio, tuyo suyo mm. Ja ni hör ju haha!
Regnet öser ner ute så det blir inte många meter utanför dörren nu ikväll. Skulle ha träffat en klasskompis tidigare men vi var smarta nog att komma fram till att jag skulle ringa vid 16 för att kolla läget med vädret och vi gjorde ju rätt i att inte träffas idag. Det bara vräker ner! Ne nu vill jag ha riktig vår och sommar!


En månadssemester i Grekland gjorde verkligen solbrännan härlig en sommar för 3 år sedan!

Ikea och mini tornadosar

Puh! Nu är jag helt slut!
Fantastisk skola med massa skratt och en massa spanska! Jag har verkligen hamnat i en sådan himla rolig och bra klass. Så skönt också att vi är så några också som vi är!
Efter skolan skyndade jag mig förbi Kristin och så tog vi bilen till IKEA! Yeah! Äntligen! Självklart fanns inte allt som jag ville ha så lite irriterande var det faktiskt. Men en massa köttbullar och daimtårta hann komma i magen och en himla massa svenska varor lika så! Nu har vi änltigen ljus hemma också!

Det var en mini tornado i Malaga häromdan! Helt otroligt. Dom visade bilder på tvn från tak som lossnat och träd som låg på bilarna. Det är läskigt när något sådant händer här som man inte alls är van med! Spöregn nu ikväll igen så det är bara att hålla sig inne!
Ne nu ska jag packa ihop alla saker och göra mysigt!



Äntligen ljus i spisen!

Hasta Luego

Det gick jätte bra imorse! Hamnade i en jätte rolig klass med 4 andra personer. Två engelska, en irländare, en tysk och så jag. Den tyska tjejen är super trevlig och vi kom jätte bra överrens redan från början så jag ska visa henne runt lite i Marbella i veckan. Kul med en ny ev. vän :) Träffade även två svenskar som jag hittade tidigare på resdagboken. Det känns verkligen jätte bra att gå i skolan! Först och främst för att lära sig och sen också för att komma ut och träffa folk. Man pratar tom med gamlingarna som går där haha!

Nu ska jag städa klart, det ser förjäkligt ut här hemma efter ovädret igår. Ja man kan nästan tro att det var inomhus det höll till! Sen ska jag göra min två första läxor.. hihi!


Imorgon börjar skolan

Det är inte nådigt vad det åskar och blixtrar nu! Regnet öser ner också! I Spanien när det regnar så vräker det verkligen ner. Nästa gång ska jag ta det på film så ni får se hur regnet i Spanien är för det är inte som i Sverige!
Imorn är min första dag i skolan! Jag är nervös. Hoppas inte jag glömmer någonting eller går vilse. Just nu är mitt i-landsproblem att våra två paraplyer är på karlns jobb och det ska regna imorn med så jag vette sjutton hur jag ska ta mig dit och inte se ut som en slickad katt! Återstår att se imorn!

Nu ska jag plocka iordning lite här hemma så vi kan äta direkt när Zacarias kommer hem vid 22. Denna väntan.. blä :)

Bedårande klänning

Jag tror jag har fått bakisfeber! Jag klickade precis hem den mest bedårande klänning jag någonsin skådat! Okej där kanske jag överdrev en aning men underbar är den iaf. Från Asos.


Kvällen igår var jätte trevlig. Tre svenskar, en irländare, två spanjorer och en estlänning. Först en bar och sedan en annan. Karaokebar! Herregud.. det är ett under att min röst är kvar idag! Tro inte att jag sjunger i micken för det gör jag verkligen inte, men lite skön bakgrundssång kan man inte låta bli med när låtar som Poision och Final countdown kom.
Sen tog regnet över och dom skulle vidare men jag kände för att ta en taxi hem och hoppa i säng. Klockan var ändå halv fem när jag la mig i min sköna säng så då är klockan tillräckligt mycket!
 
Allt är så försenat här i Spanien vad gäller att gå ut. Och många av barerna har öppet till 7 på mornarna.

RSS 2.0