Jag bor i Spanien


Jajjamensan, idag bor jag verkligen i Spanien.
Här är det full fest på gatorna och tutor och raketer hörs överallt! Så jäkla skoj att Spanien äntligen efter 44 år har vunnit! En öl för det!
En annan sak angående fotboll, den där tummen i munnen som Torres gör kan bara betyda en sak, en unge är på väg eller är född, Varför är alla fotbolls spelare gifta, förlovade, skilda eller föräldrar vid ung ålder?

Annars är allt bra. Fullt med jobb nu, 7 dagar rättare sagt innan resan till Italien görs på fredag! Två rum är målade och äntligen börjar vårat sovrum bli något mysigt. Bilder på det kommer senare, nu tillbaka till fotbollen!

Gooooooooooal

Gooooooooooooooooooooooooooooal de España!!

IKEA Malaga

Två dagars ledighet och gu så skönt det är. En dag är alldeles för lite men har man två slipper man stressa med allt. Har å andra sidan haft en jäkla massa att göra. Rummet som skulle målas målades äntligen klart idag och nu står allt iordning. Badrummet är städat och huset städat. Bara köket kvar innan svärmor kommer imorn. Ska till IKEA ikväll och köpa massa roliga grejer till vårt sovrum, vardagsrummet och till gästrummet... love IKEA!!

Strandhäng med Kristin

Så himla skön dag. Solen skiner som vanligt och det är sjukt varmt. Har vart på stranden med Kristin sen halv tolv med varsin baguette och sedan legat och njutit nån timme i solen. Zacarias och jag måste verkligen köpa en pool till vår tomt så man kan ha nått att svalka sig i här uppe också.
Har bara tagit det lugnt ihelgen, blev visserligen lite midsommarfirande i fredags men två drinkar senare låg jag i sängen med tanke på jobb därefter. Nu ska jag ta tag i städningen, mindre kul på ens lediga dag.. men svärmor kommer på torsdag och ett rum ska målas och fixas iordning tills dess så hon har nånstans att sova. Ikväll kommer äntligen karln min hem!

Midsommar i Puerto Banus


(Från förra året, kräftskiva hos alexandra. Firade aldrig nån midsommar då, planerna ändrades.. spanjorer eller vad säger man ;))


Jag kom på mig själv nyss att sitta och stirra in i tvn på tvshops programen.. De var nån grej som skulle ta bort celluliter och så undrar man ju alltid, fungerar det eller är det bortkastade pengar? Förmodligen bortkastade pengar men jag kan ändå aldrig låta bli att undra om sakerna som de har på shopen är bra grejer eller bara skit?

Idag är det midsommar, glad midsommar allihopa. Jag jobbar hela dagen fram till 21.30 ikväll som vanligt men efteråt blir det nån slags av middag/tapas med Mirella och sen begär vi oss till Room i Puerto Banus för att känna av den svenska stämningen. Kristin joinar nog när hon slutat jobba också. Jag blir däremot lugn med tanke på jobb imorn igen. Men men vad gör det, dressen och skorna ska på och sen ska blommorna plockas (?)!

Turin och Milano



Datorn fungerar äntligen
men min msn är fortfarande på hårdstrejk! Så irriterande. Ville bara säga att jag fortfarande lever fast jag inte ses där.

Jag och min kära karl åker ju till Turin och Milano om mindre än en månad. Jag har försökt hittat massa bra sidor om städerna som kan ge mig lite tips på vad jag kan göra medans karln är upptagen men jag hittar ingenting alls. Att jag ska äta en jäkla massa pizza och pasta är självklart, sen ska också Shoppingcentret Via Rom i Turin besökas men sen vet jag inte mer. Får kanske ta en dag i taget och se vad jag hittar. Nått jag däremot hittade var att Juventus spelade i Turin och Inter och Milan i Milano, happ då visste man det också men vad gör det mig?

Nån villig själ där ute som vet någon riktigt bra turistsida?

Datorn sa nästan adjö



Jag har vart på mindre bra humör idag.
På lunchen märkte jag nämligen att min dator var på väg in på sin sista visa. Panikslagen som jag var letade jag rätt på en cd skiva som var datorns enda räddning. Lyckades återuppliva min stackars gamla dator och hade tur nog att alla gamla filer och bilder låg kvar på datorn. De som känner mig vet att jag inte klarar mig utan min dator om jag är hemma, speciellt inte om karln min ska bort ihelgen igen också. Datorn är för mig något avslappnade som jag sätter mig vid när jag varvar ner.

Imorn är jag äntligen ledig.. 9 dagars jobb har tagits i fötterna och det ska bli skönt att vila (?) upp sig. Badrum och kök ska städas, tvätten tvättas och finns tid över ska två rum målas.. och på allt detta vill jag ändå kunna få lite sol! Puh vet inte hur detta ska gå. Hoppas ni andra har en bättre ledig dag imorn om ni är lediga. Nu ska jag krama och pussa på karl! Godnatt!

Sverige - Spanien

Det blir inte uppdatering nu när man jobbar så mycket som man gör. Bloggen blir tyvärr inte prio ett. Jag känner mig fortfarande lite vilsen på jobbet eftersom att alla har vart där 1 vecka längre än mig men det tar sig väl. Pengar tror jag iaf att jag har (NOT), Jag och Mirella äter lunch ute varje dag och tror nog att vi är riktiga bussinesmans.. haha. Igår mötte vi upp Zacarias, Carlos och Kristin för lite italienskt. Trevligt värre. Imorn blir det skrika av då Sverige spelar mot Spanien! Sverige tröjan ska på och vi hoppas på vinst (Inte så stor chans kanske?)!

Jobbtiderna är långa

Att jobba heltid har för mig aldrig vart något problem. Självklart är man trött efteråt om man slitit hårt men nu är jag verkligen tröttaste människan när jag kommer hem från jobbet. Börjar klockan 10 på morgonen, har lunch klockan 14. Har en lunch på 3 timmar så det innebär att jag är tillbaka på jobbet vid 17 och slutar dagen 21.30. 8 1/2 timme blir istället en hel jäkla dag och dessutom ståendes.. nu är jag trött, men ack så skönt det är att komma hem och vara trött när klockan ändå är så mycket som den är. Trivs iaf jätte bra på nya jobbet, synd bara med glappet där mellan. Den här veckan är det feria i Marbella. En festhögtid som är varje år. Folkdräckter och massa glada miner står på schemat då. Nu hugger jag in på lakrisburken!

Tillbaka i Spanien

Nu är jag tillbaks i Spanien. Hemma hos oss med min prins och vår lilla skitunge till katt. Saknar redan familjen och har haft en fantasiskt underbar vecka hemma hos mamma. Middagen igår kväll var super trevlig och det är alltid lika mysigt att vara hela familjen samlad. Imorn vankas jobb på nya stället och resterande vecka hoppas jag på lika bra väder som i Sverige. Nu ska jag krypa ner i soffan brevid Zacarias och glo lite på formel 1en.
Mamma, Micke, Ronja, Novali, Erica, Ellis, Johanna och alla ni alla
. Se till att komma hit snart :)

   

Custom bike show och sommarstad

Det är så sjukt skönt väder här i Svea för tillfället. Igår eller nått var det tydligen 1 grad varmare i falun än vad det var i Spanien.. sjuuuukt. Har suttit ute och ätit frallor med ost och druckit ett glas mjölk till. Sommaren är verkligen bästa tidpunkten på året. La mig ner för att sola ett tag också men kände mig grymt rastlös. Just nu är motorcykel ljud det enda man hör här i Norrtälje. Idag är det nämligen Custom bike show i denna underbara sommarstad! Ikväll väntas middag ute på gamla stans trädgårds uteservering med familjen. Underbart slut på denna underbara vecka hemma hos familjen. Imorn bär det av till Spanien igen.

Novali tar studenten



Jag sa högt och tydligt att jag skulle blogga på massor nu när jag var hemma i Sverige men oj så fel man kan ha ibland. Mycket och lite har hänt. Igår tog min underbara lilla syster studenten. Otroligt bra du vart syster! Detta skulle firas med utsläpp i Uppsala och mottagning därefteråt hemma hos oss. Iväg på kvällen igen för att pimpla upp lite flaskor och steka på en brygga mitt i Uppsala. Mysigt värre. Stora syster Ellis joinade oss också.

   
(Ellis & Novali, Pappa & Jag, Novali & Jag)
(Fler bilder kommer när jag orkar föra över mina kort på datorn)

Käpprätt åt skogen

Provet gick käpprätt åt helsike. Jag vet visserligen inte vad jag hade förväntat mig då jag visste att det var svinsvårt och skulle gå sådär. Jaja får testa igen efter sommaren. Inget att hänga läpp över. Jag fick ändå VG i a kursen och MVG i svenskan.
Det har vart sånt fantastiskt väder idag. Inte ett enda moln på himlen och solen lyser. Passade på att sola lite efter provet så får väl hoppas på än bättre solbränna när jag åker tillbaka till Spanien än när jag kom. Passade på att fota våran mysiga altan/baksida imorse när jag var uppe med tuppen. Så mysigt att bara sitta här och sola, synd bara att vi inte kan ha vindruvor hängandes över bordet, det hade vart guld. I spanien har vi inte riktigt en baksida, eller jo, en väldigt stor sådan men hela baksidan består av en stor bilbana.

- Älskling kan inte du ta halva sidan så får jag halva till en mysig uteplats del med skönt grönt gräs och fina utemöbler och grillen så kan vi sitta ute och mysa hela nätterna långa, sounds good huh? ;)

Nu ska jag laga mat, köttbullar och potatismos.. i love it ;D

På svensk mark



Nu är jag på svensk mark.
Uppe med tuppen är jag också och vädret är strålande. Vet inte om det blir nationellaprovet i matte B nu på morgonen eller om det blir tandläkaren, väntar fortfarande på svar. Rolig första morgon va? ;)
Jobbade första dagen på nya jobbet igår innan jag åkte till flygplatsen, hann med att sälja en hatt, inte illa pinkat haha.
Nu ska jag ha en rolig och avslappnad (stress imorn då syrran tar studenten på torsdag) vecka och träffa mina vänner och familj.
Saknar dig älskling!

RSS 2.0