Tips på foundation

Jag har länge användt makeup stores produkter då jag pluggade till makeup artist förut men nu vill jag prova nånting nytt. Helst något som ser naturligt ut men samtidigt med lite glans och lyster.

Tips på bästa foundation?


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej:) Tänkte tipsa om en super foundation max factor lasting performance

2008-01-22 @ 12:37:52
Postat av: Linda

Tack så mycket :)

2008-01-22 @ 12:42:04
URL: http://llinda.blogg.se
Postat av: malin

biotherms tycker jag är bra! Eller mist Stockholm, hmm just det, kan bli lite knivigt för dig att få tag på just DEN kanske..=)

2008-01-22 @ 18:48:12
URL: http://svmalin.blogg.se
Postat av: Kristin

Åre är ju åre och det e precis för mig som det var att komma hit, mitt paradis. Så nu har jag två. Jag älskar att åka skidor och på sommaren cykla mountainbike ner för skutan. Så åre är toppen för mig.
Läste i något inlägg att du inte gillar och springa om du springer själv, kanske vi skulle kunna träffas någon dag och jogga lite eller något. Du kanske skulle vilja visa en vilsen svensk som mig runt lite?

2008-01-22 @ 18:59:47
URL: http://kristinimarbella.blogg.se
Postat av: Kristin

Hon var bra och rätt billig.. vet inte riktigt vad det brukar kosta eftersom min kusin brukar göra det på mig gratis hemma.. men hon var billigare än vad jag sätt att det kostar på nagelbarerna här i krokarna..

Skaffa jogging dojjer så kan vi ut och springa:P det e rea på intersport;) jag köpte där!! :p

Jag har inte sätt mycket alls, går mest vilse när jag är ute och valsar här.. skulle vilja se gamla stan mer, har än så länge bara kommit till en bar som heter Taveln. :P

Om du har tid någon dag så får du gärna ringa, jag jobbar lite ojämna tider, men mest kvällar och jag har inte så mycket att göra på dagarna så:p
608448197

2008-01-23 @ 02:07:12
URL: http://kristinimarbella.blogg.se
Postat av: Amore

Vad roligt att du hittade min blogg och kommenterade:)

Det låter härligt att bo i Spanien! Käleken får oss att våga en himla massa saker man annars kanske inte prövat på! Jobbar du eler pluggar du där nere (lite nyfiken av mig)?

Jag har tidigare bott i Italien, så jag vet ju innerst inne att det kommer att gå bra (samtidigt så gör kommentarer som dina mig mycket modigare och mer peppad), skillnaden nu är att jag inte har några planer på att komma tillbaka till Sverige,,, vilket känns konstigt då jag alltid haft hembiljett (efter ett år, efter ett halvår osv.)Men ibland så blandar sig hjärnan i det hjärtat vill:)

Jag kan tipsa om I.D:s foundation, och sedan använder jag makeup-stores glanspuder över det, blir inte alls kakigt utan bara bra!

jag är glad att jag hittat din blogg, kommer garanterat att fortsätta läsa den!

2008-01-23 @ 14:26:03
URL: http://amore.tjejsajten.se
Postat av: cassi

alla clinique foundations är jätte bra! speciellt "superbalanced makeup" ;D

2008-01-24 @ 21:24:18
URL: http://milkfashion.blogg.se
Postat av: Sanna

I.d har bra grejjer, deras foundation är helt underbar!

2008-01-29 @ 11:56:38
URL: http://linslusen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0