En chokladkaka fetare


Jag är gurka ihelgen igen (ensam), Älsklingen har nämligen åkt iväg till Madrid. Däremot så kommer Mirella förbi senare ikväll och så ska vi ta en fika, eller en drink. Vi har inte riktigt bestämt oss ännu men båda jobbar klockan 11 imorn. Jag har tänkt att jag ska försöka måla om sovrummet nu ihelgen när älsklingen inte är hemma så han slipper sova i färgluckt så nu får man väl visa vad man går för. Klarar man ett helt rum ensam på en helg + jobb samtidigt.. haha återstår att se.

Kommentarer
Postat av: malin

naw vad gullig du är=) jag lovar att inte glömma bort mig själv! har haft en underbar ledig dag idag, åkt nercabbat hela dan, 24 grader. pressat i solen, jag o carro åkte till stan och käkade en mjukglass med strössel, lite shopping, grillat ikväll! gud vad man uppskattar att va ledig ibland=) Men imorgon blir det servitris/bartender på bröllopet, wish me good luck! Åh, blir det piave ikväll då? Ha en superkväll och krama M från mig! kram

2008-05-09 @ 23:08:02
URL: http://svmalin.blogg.se/
Postat av: Kristin

tror inte att han vet hur man skickar sms.. kanske skulle jag ha svarat och gått ut i onsdags, men va faan som jag sa, jag ser det som en kul grej bara, skit samma vad som än händer.. Tror att min spanska kunskap gör mycket i det hela oxå, eller ska vi säga hans engelska? ;)

2008-05-10 @ 02:19:28
URL: http://kristinimarbella.blogg.se/
Postat av: veronica

haha, nästa gång får du sygfota :D

2008-05-10 @ 07:04:28
URL: http://humlisen.com
Postat av: Kristin

va faaan han behöver inte spela svår... E det inte bara lättare att strunta i den delen?! men det e ju den som är ROLIGAST!!!

2008-05-10 @ 11:43:35
URL: http://kristinimarbella.blogg.se/
Postat av: Kristin

dessutom har jag ju dig och mirella som tolkar!!:p

2008-05-10 @ 12:22:12
URL: http://kristinimarbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0