Käpprätt åt skogen

Provet gick käpprätt åt helsike. Jag vet visserligen inte vad jag hade förväntat mig då jag visste att det var svinsvårt och skulle gå sådär. Jaja får testa igen efter sommaren. Inget att hänga läpp över. Jag fick ändå VG i a kursen och MVG i svenskan.
Det har vart sånt fantastiskt väder idag. Inte ett enda moln på himlen och solen lyser. Passade på att sola lite efter provet så får väl hoppas på än bättre solbränna när jag åker tillbaka till Spanien än när jag kom. Passade på att fota våran mysiga altan/baksida imorse när jag var uppe med tuppen. Så mysigt att bara sitta här och sola, synd bara att vi inte kan ha vindruvor hängandes över bordet, det hade vart guld. I spanien har vi inte riktigt en baksida, eller jo, en väldigt stor sådan men hela baksidan består av en stor bilbana.

- Älskling kan inte du ta halva sidan så får jag halva till en mysig uteplats del med skönt grönt gräs och fina utemöbler och grillen så kan vi sitta ute och mysa hela nätterna långa, sounds good huh? ;)

Nu ska jag laga mat, köttbullar och potatismos.. i love it ;D

Kommentarer
Postat av: Johanna

Kussen, hör av dig imorn om du vill ses en sväng:)

2008-06-03 @ 22:55:03
URL: http://deede.blogg.se/
Postat av: novali

glöm inte att hjälpa mor våran! :D

2008-06-03 @ 23:04:23
URL: http://novalizetterberg.blogg.se/
Postat av: malin

guud vad fin baksida ni har! Jag ska förresten titta på hus imon=) aaah, vad ger jag mig in på?! Hoppas du har det underbart här hemma! visst är vädret kanon? kram kram

2008-06-04 @ 00:48:40
URL: http://svmalin.blogg.se/
Postat av: Kristin

jaa jag e avundsjuk, tack som frågar...;) Bara 18 dagar innan jag lämnar marbella för kalla (?) sverige, varför är det bättre väder där än här!? ;)

2008-06-04 @ 06:06:17
URL: http://kristinimarbella.blogg.se/
Postat av: veronica

ah men ok, ja ska träffa lite andra kompisar o så sen, men ja o jenny hör av oss lite senare :)

2008-06-04 @ 07:44:45
URL: http://humlisen.com
Postat av: Kristin

Hej jag heter Linda, Jag ska åka till sverige och då ska jag vara duktigare på att uppdatera min blogg... VAD HAR DU FÖR DIG?! saknar dig ju och har ingen koll alls på vad som händer?! :p Uppdatera gumman!! Porfavååår!! ;);););););)

2008-06-06 @ 17:37:16
URL: http://kristinimarbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0