IKEA Malaga

Två dagars ledighet och gu så skönt det är. En dag är alldeles för lite men har man två slipper man stressa med allt. Har å andra sidan haft en jäkla massa att göra. Rummet som skulle målas målades äntligen klart idag och nu står allt iordning. Badrummet är städat och huset städat. Bara köket kvar innan svärmor kommer imorn. Ska till IKEA ikväll och köpa massa roliga grejer till vårt sovrum, vardagsrummet och till gästrummet... love IKEA!!

Kommentarer
Postat av: ronjjaa

aa, det har jag haft också :)

detsamma tycker jag :)

2008-06-25 @ 21:42:34
URL: http://ronjjaa.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

ha ha.. kunde inte sagt de bættre sjælv:) ælskar IKEA. hade min førsta gång inne i butiken førra året. fattar inte hur jag kunde missat de i 22 år s tid? nu ælskar jag att besøka den nær jag ær i hemma i Gøteborg. Jætte mysig blogg føresten:) vart inne hær då å då under ett halvårstid... spænnande liv:) å himla skønt med værme

2008-06-26 @ 08:59:15
URL: http://annnalenna.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

ha ha... hur jag kan missa de? inte så svårt. Uppvæxt i halmstad. Nærmsta IKEA ligger i gøteborg. ca 1 1/2 timme bort. har inte riktigt blitt att man åkt dit. har vart ivæg så himla mycket att jag inte har flyttat riktigt heller att jag behøver køpa något. men nu kommer jag vara på samma stælle iallafall ett år så besøker IKEA en hel del:) mycket saker før liten pengar. de gillar jag:)

2008-06-26 @ 09:52:20
URL: http://annnalenna.blogg.se/
Postat av: Erica

Hittade ni något på IKEA? :D

2008-06-26 @ 23:01:13
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

he he... sant. sjutk bra att de har de butikerna nær man ær utomlands å sakner "riktig mat". tur att jag inte saknar svensk mat så eftersom jag inte flyttat så långt bort. men de finns saker hær i oslo på IKEA som man bara længtar efter:)

2008-06-27 @ 11:44:08
URL: http://annnalenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0