Sverige Imorn

Imorn åker jag hem till kalla Sverige för 10 dagar. Ja faktiskt så har jag två hem. Även om mitt hem är mest i Spanien så kommer alltid mammas hus vara mitt hem också då jag har bott där och inte riktigt flyttat ut. Jag har massvis med saker som står överallt och även fast jag inte har rummet kvar (syrran snodde det) så funkar gästrummet lika bra!
Ska bli så himla roligt! Nu var det 5 månader sedan jag var hemma sist så det är verkligen på tiden. Saknar alla så mycket när jag bor här borta. Som tur är har jag min älskling som tar hand om mig :)
Honom kommer jag sakna massor!
Underbara mamma ska se till att ta ledigt nån dag och min bästa vän Erica har tagit ledigt hela två veckor!! Så mycket skoj vi ska göra. Syster och mammas man har köpt hem köttbullar till mig och på söndag ska vi fira jul!
Shopping på måndan och inflyttningsfest på lördagen. Träffa Lovisen och kusin. Hinna med en sväng till Pappa som måste få sin getost ;D Kramas mycket med syskonen! Och träffa alla andra underbara vänner! Kan tänka mig att dagarna kommer fyllas riktigt fort!


Kommentarer
Postat av: Lova

Åååå ja fick vara me.. :D



Hasselbackspotatis är skitgott!

Pyjamasen är störtskön!

Och av alla affärer så fann jag dom på Lindex! :)

2010-01-22 @ 18:43:54
URL: http://lovavilda.blogspot.com
Postat av: Johanna

Jätte mys:D Vi syns här hemma i kalla Sverige!:) Have a safe flight!

2010-01-22 @ 22:10:44
URL: http://deede.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej vännen! Tack för gratulationen! Om du har vägarna förbi stockholm så slå en pling så kan vi ta en fika!! Mitt nr_ 076 0494160 Kram

2010-01-23 @ 22:39:17
URL: http://elinidag.blogg.se/
Postat av: Lola May

Hoppas du får en fin resa, o passa på att köpa massa svenska tidningar. :)

2010-01-24 @ 12:05:31
URL: http://lolamay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0