För oss utlandssvenskar

Jag skulle kolla in Kusins blogg --> ( ) och efter att jag hade kommentarat fann jag en riktigt intressant länk ---> ( ). Det är ett företag vid namn Swedelink som leverar svenska saker till utlandssvenskar, så som lösviktisgodis (!) svenska tidningar, annat typ av mat m.m m.m. Att veckorevyn utan frakt nu kostade 55kr och löstviktsgodiset gick på 15kr/hg kanske inte är sådär jätte wooow. Men det är ju bra iaf att det finns, eller hur? 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det där är så jävla bra:) Vi hade en affär som vi kunde åka till, dyrt eller?

2008-09-12 @ 15:01:01
URL: http://deede.blogg.se/
Postat av: Inga-Lill Orbelin

Hej!

Inga-Lill från Swedelink här. Vad roligt att ni hittade till oss och att ni fann utbudet tilltalande! Finns inte mycket som går upp emot svenskt godis, inte sant?! L

Förstår om ni tycker att det verkar dyrt. Ja, i jämnförelse m. t ex en stor ICA butik är det dyrare och det beror ju på att vi inte kan ha så stora volymer som dem. Men vi satsar i stället på brett utbud och personlig service! L Ett tips är att kolla in "Veckans Vara" - olika produkter varje vecka till lägre pris.

Ännu ett tips - just nu pågår en tävling där vi lottar ut signerade böcker av Linda Olsson, gratis och fraktfritt. Inget köptvång för att delta!

Hälsningar från Sverige...

Inga-Lill Orbelin

www.swedelink.se

2008-09-26 @ 11:03:49
URL: http://swedelink.jetshop.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0