För mycket tankar

Jag har alltid vart en människa som tänker mycket. Nu har jag börjat märka att jag tänker någe fruktansvärt mycket på nätterna också, alltså drömmarna. Snart måste jag nog köpa mig en bok om drömmar så jag kan börja tyda dom fast å andra sidan lär jag tänka ännu mer då så jag låter nog bli haha!

Är fortfarande lite förkyld men inte som igår kväll iaf. Gjorde en varm choklad till frukost så jag hoppas att det kan hjälpa lite iaf. Idag känns det dessutom som tisdag då jag jobbade igår men det är de ju inte. Förmodar att det kommer bli sex arbetsdagar innan jag är ledig, jaja.. jag får se fram emot helgen helt enkelt! Och ikväll, för ikväll kommer jag få träffa prinsen igen! 

Nu är det dags att göra sig iordning lite, senare ikväll ska jag försöka berätta om nått riktigt sjukt som man kan göra här i Spanien om man står utan bostad. Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Lova

Hahaha, syster tänker och tänker precis som jag :) Jag tänkte att jag också skulle kolla upp mina drömmar en gång men det slutade med att jag bara var nojjig som tusan :D Hoppas förkylningen går över snart :) Kram!!

2008-11-10 @ 12:51:36
URL: http://lovavilda.bloggspot.com
Postat av: Jessica

tja,. hurru om du har wewe på msn eller ngt säg att jag inte kan kommentera på hennes blogg, o jag blir mycket upprörd av det :)

Haft en bra helg vännen?

2008-11-10 @ 20:31:10
URL: http://stekarsenan.blogg.se/
Postat av: Erica

Ja, det är väl det sista jag blir av med kan jag tännka mig :P damnit! Du ska bara se när jag inte har ammat, då är dom stenhårda. Så jag vet hur det känns att ha sillisar nu :P haha

2008-11-11 @ 18:52:02
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Erica

S

A

K

N

A

R



D

I

G

2008-11-11 @ 19:06:29
URL: http://yulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0