Jordenrunt snack

NU ÄR VÅRA JORDENRUNT BILJETTER BETALADE!!!

Vårt första flyg går från London 7e dec och landar i Singapore 8e dec. Vi stannar några dagar i Singapore för att sedan åka upp i Malaysia till några olika städer och framförallt Kuala Lumpur. Sen tar vi oss vidare till Thailand där vi kommer stanna 1 månad, besöka alla underbara öar, Bangkok m.m.
Resan fortsätter sedan till Kambodja och Vietnam under ca 1 månad sammanlagt för att sedan flyga tillbaka till Singapore där nästa flyg några timmar senare går till Perth i Australien. I Australien har vi en månad och 5dagar på oss att se alla fantastiska ställen så som Perth, Melbourne, Sydney, cairns och de fantastiska öarna! Efter våran månad där beger vi oss med flyg till Nya Zeeland där vi stannar i två veckor och utforskar alla superställen. Efter de större länderna så som Australien så beger vi oss från Nya Zeeland till lilla ön Rarotonga som tillhör cookisland. Där har vi 6 dagar att njuta av det underbara turkosa vattnet och den vita stranden innan vi hamnar i vårt sista land för resan, USA. 4 dagar i Los Angeles och 4 dagar i San Francisco innan färden går tillbaka till London igen.

Sammanlagt blir vi borta i 4 månader och några dagar och när vi tänker på att vi kommer befinna oss i USA i APRIL, känns det som en hel framtid tills dess!


Rarotonga.

Kommentarer
Postat av: Lovisen

Ingen aning, när jag stängde av så va hon i Indien, men det är möjligt att hon åkte vidare.. :)ch131.comPussåkram!!

2010-11-10 @ 13:18:48
URL: http://lovisens.blogg.se/
Postat av: pappa

Hej på er!

Det där låter härligt,men ni får vara rädda om er.Kram pappa

2010-11-10 @ 22:51:58
Postat av: Linda

Det ska vi absolut pappa! :)

2010-11-11 @ 10:05:31
URL: http://llinda.blogg.se/
Postat av: Erica

Linda! Herregud vad häftigt det där låter! :D Vilken upplevelse ni kommer att få vara med om!! Kommer du kunna uppdatera något under resORNA? :D

2010-11-11 @ 20:13:14
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ohhh tack kusin :) Det känns skönt att vara igång.. Att det rullar på! Och helt fantastiskt att vi ska flytta och få börja vårat liv, läskigt men samtidigt skönt! KRAM

2010-11-12 @ 07:13:13
URL: http://deede.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ska ni inte ta New York medans ni anda ar i USA, och eftersom ni anda maste at det hallet till London fran San Fran??Fast egentligen tycker jag ni ska stanna i Marbella :( usch vill inte att du ska aka!!!!

Puss

2010-11-12 @ 12:20:50
URL: http://thesedreams.blogg.se/
Postat av: erica

wow, jag blir så avis att jag nästan dregglar :) hoppas att ni får en helt fantastisk resa & att det dokumenteras massor :)

2010-12-01 @ 15:30:09
URL: http://icatrasan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0