Lamoraga

Vi bestämde oss för att gå ut och äta ikväll, tidigare än någonsin men ska man ha bord på det mest omtalande stället i Puerto Banus just nu så gäller det att vara i tid. Lamoraga har blivit IT här nere hos oss. Någonting vi saknat väldigt mycket och som finns mycket i Madrid och Barcelona är moderna tapasbarer, och det här är precis ett sådant ställe.
Det är den omtalande Dani Garcia som har en michelinstjärna som öppnat det här stället efter att ha fått stjärnan på Calima där han jobbar i Marbella. Dom som är intresserade av mat och resturanger vet förmodligen vem han är :) Jag vet pga det pratas om honom på tv! Haha så "inne i mat" är jag inte!

För 3 år sedan trodde jag aldrig att jag skulle gilla det jag har ätit ikväll! Äppelkarameliserad foie (gåsleverpate) och solomillo steak tartar (rått tartar kött) och jag verkligen älskar den här maten! Mums med ett glas rött!Runt köket finns en barbänk som man kan äta vid så man ser när de gör maten.


Kommentarer
Postat av: Lova

Ååå ja önskar att dom hade bra tapas här i närheten! Jag var på en bra sån resturang i stockholm, men de e ju inte så ofta man orkar åka dit.. La coca ratcha tror jag den heter och har underbara tapasrätter.. :)2010-01-19 @ 16:43:53
URL: http://lovavilda.blogspot.com
Postat av: Johanna

Men gud va mys och gott:D

2010-01-19 @ 18:21:38
URL: http://deede.blogg.se/
Postat av: Lova

Jag tänkte att dom såg lite stora ut, men ja har liksom en träninstopp/bh på mig och dom är där så folk får glo på tuttarna för dom är liksom där.. :DJag har inte betalat 46.000 för att gömma dom liksom :D

2010-01-19 @ 18:46:18
URL: http://lovavilda.blogspot.com
Postat av: Nour Naeem

Du har sjukt bra blogg :)

2010-02-08 @ 20:22:52
URL: http://nournaeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0