En sväng till Puerto Banus

Underbart väder idag, kalla vindar men klarblå himmel och sol. Det var synd att jag inte fick med mig kameran när vi åkte till Puerto Banus för det hade blivit ett riktigt fint kort över Marbella idag.
Vi har strosat omkring som resten av spanjorerna idag och kollat in rean och ätit en god lunch. Det berömda tapas stället som vi ville till var fullt, RESTEN AV DAGEN! Det är helt sjukt vad mycket folk dom har!

Det värsta jag sätt idag däremot var engelskmännen som gick omkring i shorts + t-shirt/linne! 8 grader är inte varmt och speciellt inte när det blåser nordanvindar, att det sen är skönt i solen är en helt annan grej men att gå omkring i shorts medans spanjorerna går omkring med vinterkläder är inte ok! Haha pinsamma dom är!


Puerto Banus för exakt ett år sedan!


Kommentarer
Postat av: Elin

Tack vännen! Det känns så jäkla bra!!

2010-01-09 @ 21:56:34
URL: http://elinidag.blogg.se/
Postat av: Lova

Dom kommer säkert från -23 grader.. :D

2010-01-09 @ 23:21:52
URL: http://lovavilda.blogspot.com
Postat av: Sandra

Meh hallå! Spelar väl ingen roll vad spanjorerna har på sig för kläder. Vi nordbor har ju en annan uppfattning om vad kallt är, om man jämför med spanjorerna! Skit i vad dom har på sig, tycker man att det är varmt nog att ha t-shirt ska man väl ha det, även om spanjorerna har vinterjacka på sig!

2010-01-11 @ 12:45:23
URL: http://thesedreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0