Sängdags

Maten blev supergod! Däremot så blir inte pestofärgen så mysig när den blandas med grädde och kött.. Men men. Gott smakade det iaf haha! Nu ska jag gå och tvätta ansiktet och göra mig klar för sängen. Ska lägga mig och läsa på lite mer på spanskan innan jag somnar. Med en dator, tv och pojkvän på en räckvidd på 1 meter så går det inte så bra att plugga då mys är mycket bättre!
Sov gott allihopa!


Kommentarer
Postat av: anna - live my life.

Hah, vilken bild jag fick upp på maten ;) men kan tänka mig att den var supergod!



Hur är allt?

2009-03-04 @ 11:56:36
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: anna - live my life.

Ja, men det ser typ ut som mosat gräs ;) haha.



Tror du kommer klara av provet galant, du får be Zacharias (stavas han så?) förhöra dig :) Magen är mycket bättre, tack vare tabletterna tror jag.



Mm, det var supergott!

2009-03-04 @ 15:08:54
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: Ania

heeiii igen :P

jaa.. känner igen mig väääldigt mkt :P ibland blir man ledsen .. ibland skitglad :D man vill ju tillbaka =( ... å ja temperaturskillnad :D från +45 till -10 =( nääe.. vill inte prata mer om d :p jaa.. d kanske blir att vi flyttar till Valencia.. d e ju våran dröm :D staden där vi (min kille eller man är han nu:D) träffades .. vår stad :D Bodde i Valencia i 3 månader.. å Sevilla i 6 =) så 9 månader allt som allt..

hur går pluggandet då? vänta bara till subjuntivo:P haha då kommer du förstå vad jobbigt o svårt sp e :P

o ni har väl fått olika teman inför d muntliga delen:P prata me din kille bara .. så klarar du den delen vääldigt bra.. o skrivandet .. träna bara .. så får han rätta om han har tid =) så gjorde jag:)

2009-03-04 @ 15:57:24
URL: http://adramaqueens.blogg.se/
Postat av: anna - live my life.

Läs mitt senaste inlägg och se att min energi inte alltid är på topp :D heh. Ska hem, mysa ner mig i soffan och äta godis.. Det viktigaste som jag tror är att man aldrig tvingar sig själv att träna utan man ska göra det för att man vill. Nu känner jag inte för att träna och vilar men då kanske jag har ännu mer energi imorgon :) Hope so..



Vad ska du göra ikväll då?

2009-03-04 @ 16:45:03
URL: http://bonta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0