Tips på Kapstaden

Med ett nytt år betyder också att en ny semester ska planeras. Jag älskar att resa och likaså gör Zacarias som vart runt till betydligt många mer ställen än mig men som fortfarande har många platser kvar att se. Våra resor till t.ex Mexico och Italien har vart perfekta! Semstern i Mexico och Cancun där vi åt massa mexikansk mat, såg maya tempel som t.ex Chitchen Itza, ett av världens sju underverk, och tog oss till andra ställen där massa sevärdheter och aktiviteter fanns. Turkost vatten och vita ständer! Och Semstern i Italien där vi bilade runt bland Milano, Turin, Parma, Porto Venere och massa andra italienska ställen! God italiens mat och massa intressanta och fina platser.


Mexico


Italien

Just nu pågår semestertankarna för fullt och jag såg att Sophie (Sophies Mode) hade vart till Kapstaden och det fick mig att få upp ögonen för det stället då det verkar finnas massa intressanta saker att göra och se i södra Afrika! Allt från härliga stränder och intressanta ställen till safari och pingviner.

 

Är det någon som har vart där som kan ge mig lite tips och smakråd om stället?
Andra ställen är också intressanta att veta mer av om ni hade den perfekta semestern.

Kommentarer
Postat av: anna

hehe, är väl bara jag som är lat :D

2009-01-08 @ 21:38:26
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: Fina

Visst var de fina. Ne, nu närmar daet sig verkligen.. Men det har nog aldrig tidigare känts som att tiden går så långsamt som nu!



Jag blir så fruktansvärt ressugen nu!

2009-01-09 @ 06:08:37
URL: http://jstg.blogg.se/
Postat av: anna

hehe, fast man tröttnar rätt fort :D

2009-01-09 @ 08:07:04
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: anna

Sant!

Jobbar som receptionist på Arvid Nordquist, företaget gör kaffe och är agenturer åt bland annat tabasco och green giant.



vad söker du för jobb?

2009-01-09 @ 13:13:36
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vikla härliga bilder :)

2009-01-09 @ 13:31:23
URL: http://jooohannah.blogg.se/
Postat av: anna

Ja, fast lite långtråkigt faktiskt :/

men det beror på, vissa dagar hittar jag på mer saker än andra! :) aha, jag förstår. det är ju kris här också.. så man ska väl vara glad om man får något. vad ska du plugga?

2009-01-09 @ 13:51:06
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: Franki

Tjena Linda! God fortsättning på'na!! Jag har aldrig varit i kapstaden men jag är jävligt sugen på att köpa mig en jorden runt biljett och hade mer än gärna hookat upp med er i sydafrika!! Vore mäktigt! Hälsa Karl'n det! Kram på dig / Franki!

2009-01-11 @ 00:29:48
Postat av: Linda

God fortsättning på dig me Franki :) Hoppas du har haft en bra jul och nyår!

Sydafrika verkar grymt! Jag blir bara mer och mer intresserad av att åka dit ju mer jag läser om det på nätet :) Jag ska säga till Zacke det! Vore ju trevligt som sjutton! Kramkram!

2009-01-11 @ 12:58:05
URL: http://llinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0