Besök från Sverige

Vad skönt det har vart att bara vara hemma den här helgen. Det blev så mycket bilåkande och tidiga mornar i veckan så det hör behövdes verkligen.
Träffade Veronica och hennes stooora sällskap igår. Hur trevligt som helst. Lite god dricka och sedan lite shopping. Det är så roligt att ha ens vänner från Sverige här så dom får se hur man bor. Och på tisdag kommer dom hit för att kolla in mitt crib, om det nu är så mycket att kolla på ;D

Ne jag kan verkligen inte skriva längre, karl min köpte playstation 3 igår och självklart fick jag vattenblåsor på fingrarna efter ett parti OS. Nu blir det duschen, sanden från stranden måste bort.


Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

ojsan.. PS3=) guu va kul! vi har precis köpt mr spel till mitt nintendo wii. igår satt vi och spelade i 6 timmar=) och nu sitter vi fortfarande här... he he.. galet va tvspel kan göra med en.. underbart de låter med stranden imorgon! själv så sitter vi uppe bland molnen och rgnet hänger i luften. nästa vecka kommer min kompis som ska flytta in med oss här i oslo.. kommer lbi trångt men himla kul=)

2008-08-31 @ 18:14:27
URL: http://annnalenna.blogg.se/
Postat av: sanna

Hej linda!

Jag pluggar hotelmanagement pa les roches!

Vad gor du har i spanien da?

2008-08-31 @ 18:48:13
URL: http://lillasanna.blogg.se/
Postat av: sanna

hej!

jada skolan ar helt okej, fast det ar ganska tufft om man jamfor med hur det ar att plugga i sverige.. men jag trivs bra! Jag har bara varit har i 3 veckor, sa har knappt kommit in i det an..hehe..

2008-08-31 @ 18:57:49
URL: http://lillasanna.blogg.se/
Postat av: Erica

VETU! Jag har drömt om dig i natt gumman! Åh att du kom hit igen och att du köpte lägenhet här osv osv! SEN FÖRSVANN DU! Typiskt :P haha! DU SER, saknar dig så förbaskat :D

2008-08-31 @ 19:35:56
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: sanna

jag bor pa skolan, jatte kul faktiskt att leva riktigt studentliv:)

2008-08-31 @ 22:52:52
URL: http://lillasanna.blogg.se/
Postat av: Erica

Ah, den dagen det är eran tur kommer du verkligen känna min lycka! Då vet jag precis vad du går igenom och jag kommer stötta dig till 100% och kommer ge dig alla tänkbara råd! Det vet du.



Precis, jag vet precis vad du tycker för du har varit ärlig från början. Du har aldrig dömt mig utan du sa vad du tyckte. Punkt slut. Men du har aldrig slutat fråga mig hur jag mår ect ect. Älskar dig så fruktansvärt.



Och jag vet att en dag, sitter du och jag där och stickar medans våra barnbarn är ute och reser :P haha!

2008-09-01 @ 18:07:35
URL: http://yulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0